Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtiniai Arabų Emyratai !

Novaturo puslapyje išvis buvo po 320 eur, bet kol svarsčiau, ką daryti, agentė rezervavo tuos paskutinius man, tai nebuvo kur dėtis, pirkau po 335 iš agentės.
O kada jūs, rootha, skrendat?
Man tiek neaiškumų su metro (kažkaip nemėgstu aš jų, esam įpratę Europoj mašiną nuomotis), net nežinau, ar didelis orouostas (Al Maktoum international Airport (DWC), bet dar yra laiko išsiaiškinti smile.gif
Atsakyti
mes sausio 10d, mano agentė vasarį buvo radus pigiai, bet atostogų paslinkt negalėjom, tai teko rinktis ar lėkt ar ne, bet surizikavau, nors tikrai buvo noras ir pasimaudyt, bet teks pasimėgaut bent pabraidžiojimu...
metro ir man neduoda ramybes, Europoj kiek varinėjom tai atrodo viskas lb paprasta, bet va kiek čia info susirinkus, tai bijau, kad nesusigaudysim, būdavo pasiimam dieninį bilietą ir varinėjam kur norim ir pigiai, o dubajui jaučiu teks daugiau taxi paslaugom naudotis...
o kaip jūs iš oro uosto į apartamentus nusigaut žadat?
Atsakyti
ir pigus, ir labai paprastas tas Dubajaus metro..tikrai susigaudysit.

o jus cia skrendat net ne i Dubajaus oro uosta - kuris vienas didziausiu, o i toki palyginus nedideli uz Dubajaus, tai uztai ir pigesni skrydziai... rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū moocho už padrąsinimus. Bandysim iš oro uosto važiuoti patys, nes atskrendam 12 val. dienos. Pasiskaičiau apie jų korteles ir lyg aiškiau pasidarė. Kiek supratau, paprasčiausia silver kainuoja 25 AED, ją pasipildai, kiek nori, bet... panaudoji savaitę ir viskas?
Dar agentė atsiuntė info, kad yra tarsi shuttle bus (Sky bus service), ten jau fiksuotas 15 AED mokestis, tik dar nesupratau, ar iki mūsų vilos važiuoja. Smagiau būtų be persėdimų, bet jei stos prie viešbučių, tai turbūt gali ir ilgiau užtrukti. Gal kas nors naudojotės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 14 spalio 2016 - 19:32
QUOTE(Daluze 2 @ 2016 10 13, 15:55)
Būsim savaitę vasario vidury, už tiesioginį Novaturo skrydį po 335 eur (buvo likusios paskutinės vietos tokia kaina), kambarys viloje 500 eur (jūra už 100 m), tai iš viso žmogui išeina 585 be transferio ir maisto. O dar kiek reikės... dėl to ir sakau, kad nepigu, bet įkandama. Tiesą sakant, jei kas prieš metus būtų pasakęs, kad nusitrenksiu iki Dubajaus, nebūčiau patikėjusi 😃

Tikrai pigu palyginus su Novaturo paketais.Už tokią kainą galima gauti tik viešbutį Šaržoj ir toli nuo pliažo.Žodžiu,džiaukitės ir laukit atostogų biggrin.gif Mes taip pat už tokią kainą Marinoj,bet mūsų skrydis prastesnis-netiesioginis.Ir tai džiaugiuos smile.gif
Atsakyti
Iš pradžių ir aš ieškojau Marinoje, radau vieną variantą už 360 eur, bet šeimininkas, kaip supratau ne sezono kainą buvo nurodęs, kai atsiuntė patvirtinimą jau buvo 720 eur. O per Naujuosius metus para 151 eur. O jūs, Rasa32, Marinoje apartamentuose vieni? Kaip supratau iš atsiliepimų, mano žiūrėtuose Marina apartamentuose iš 3 kambarių, bendra virtuvė, vonia, o kituose kambariuose - kiti gyventojai. Bet yra bendras vidaus ir lauko baseinas, sporto salė.
P.S. Teko Kopenhagoje nuomotis apartamentus per airbnb, ten vieni buvom visuose 3 kambariuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 14 spalio 2016 - 21:07
QUOTE(Daluze 2 @ 2016 10 14, 22:02)
Iš pradžių ir aš ieškojau Marinoje, radau vieną variantą už 360 eur, bet šeimininkas, kaip supratau ne sezono kainą buvo nurodęs, kai atsiuntė patvirtinimą jau buvo 720 eur. O per Naujuosius metus para 151 eur.  O jūs, Rasa32, Marinoje apartamentuose vieni? Kaip supratau iš atsiliepimų, mano žiūrėtuose Marina apartamentuose iš 3 kambarių, bendra virtuvė, vonia, o kituose kambariuose - kiti gyventojai. Bet yra bendras vidaus ir lauko  baseinas, sporto salė.
P.S. Teko Kopenhagoje nuomotis apartamentus per airbnb, ten vieni buvom visuose 3 kambariuose smile.gif

Ne,ne vieni.Mes turėsim savo kambarį+nuosavą vonios kambarį(toks kaip atskiras apartamentas apartamentuose smile.gif ),o virtuvė bus bendra,na ir ,aišku, baseinas.Mano bus pirma patirtis per airbnb,žiūrėsim biggrin.gif
Mes skrisim vasario pabaigoj,tai lauksiu Jūsų įspūdžių.
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2016 10 13, 12:53)
Na štai, viską užsisakiau smile.gif Net pati netikėjau, šiek tiek dvejojau, nes nėra pigu, bet... Džiaugiuosi, kad čia radau idėją ieškoti nakvynės privačiame sektoriuje. Bendroje sumoje nesigavo pigiau, be to, ir be maitinimo ir be transferio, bet vieta patraukli, praktiškai ant jūros kranto (kambarys viloje), kaip suprantu, Jumeira 3 rajone.

Dėl skrydžio - labai nebloga kainą mačiau per Stambulą - 270 eur žmogui (skrisk.lt puslapyje), bet praktiškai visą dieną praleidi skrydyje, tik 1 val.  nakties Dubajuje, o dar 2 valandos iki vilos, tai nusprendėm šiek tiek brangiau mokėti, bet tiesiogiai, su Novaturu.

Beje, google maps rodo, kad 50 km nuo oro uosto metro važiuoja beveik 2 valandas. Ar tikrai taip lėtai? Kamščių gi neturi būti, ar aš kažko nesuprantu... Ir šiaip porą atstumų pasigooglinau, tai jei pėstute eini 2 valandas, tai metro - 1 valandą. Labai lėtai man pasirodė, kažin kodėl?

metro greitis nuo kamsciu nepriklauso, jis eina virs gatves ir sutrikimai buna tik tuomet jei sutrinka kazkokia sistema, nes vairuotoju metro nera, viskas automatizuota. Nezinau kur tiksliai issinuomavote bet reikes pasidarbuoti su zemelapiu, nustatyti kuri artimiausia metro stotele o nuo metro stoteles imti autobusa. jei vila vis delto ant kranto, tai autobusai pro ten tikrai neis, vis delto siulau taxi nors ir brangu, nes oro uosto taxi taksa prasideda nuo +20 kai tai koki 100 -150 sumokesite. Priklausomai nuo dienos laiko Jumeirah gali buti labai uzkimsta, bet tikrai valandas kamstyje nestovesite, siaip neturetu trukti ilgiau 45 nuo tarptautinio ir gal 1.30 val nuo Maktumo oro uosto, ypac jei vairuotojas ismanus:) jie daznai paklausia pro kur nori vaziuoti ta gatve ar ana tai as visada sakau greiciausia gatve ir tiek. beje nuo Maktumo metro neina - tai tas variantas atkrenta. kiek zinau small planet atskrenda apie pietus - nera pats blogiausias laikas - blogiau jei i vakara, kai visi namo grizta, va tada jau nuo laimes priklauso.
nuo Jumeirah 3 susirasite bet kokia autobuso stotele, dauguma autobusu vaziuojanciu Jumeirah road vaziuoja per Mall of Emirates kur kaip zinia yra metro stotis, kiekvienoje stotele yra planas su stoteliu pavadinimais, tai jei pamatysite Mall of Emirates tai ir seskite, aisku pries tai isigykite bent vienkartini bilieta.
del nieko nesijaudinkit Dubajus tikrai paprastas miestas, As cia pati viena pries 8 m atvaziavau nei draugu nei giminiu, tai teko pasikliauti internetu kur kokie autobusai kur vaziuoja, kada vaziuoja, metro atsirado po keleriu metu tik, tai daug pesciomis ejau kad pinigus sutaupyti ir nieko:) o ziema pats malonumas cia vaikscioti. be to visi zmones ir vietiniai ir ne jus gali uz rankos nuvesti ten kur reikia nes cia mandagumas tai kaip ir aristokratiskumo zenklas.
Atsakyti
Gal žinot kaip yra su Burj Khalifa lankymu, jei užsikelti pigesniu laiku ar fiksuojamas laikas kiek galima būti? Norėtųsi sulaukti saulėlydžio ir tą padaryti pigiau. Tarkim užsikeliam apie 15 val. pafotografuojam dieninius vaizdus ir laukiam 17.30 kai saulė leidžiasi.
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2016 11 02, 20:47)
Gal žinot kaip yra su Burj Khalifa lankymu, jei užsikelti pigesniu laiku ar fiksuojamas laikas kiek galima būti? Norėtųsi sulaukti saulėlydžio ir tą padaryti pigiau. Tarkim užsikeliam apie 15 val. pafotografuojam dieninius vaizdus ir laukiam 17.30 kai saulė leidžiasi.

kiek zinau laikas nera ribojamas kiek ten buti, bet ir 3 val nereikia, ka ten veikti? temsta laaaaabai greitai, nezinau kada vyksite bet ziemos metu geriausiai butu atsirasti ten apie 4.30-5 nes jau 6 bus tamsu. o 60 min pilnai uztenka nufotografuoti ..tuo labiau kad visas tas grozis ir yra uzdegtos lemputes ir visokios dekoracijos ant viesbuciu ir kt daugiaaukciu....
bilietus galite isigyti is anksto per ivairius saitus ar net kokias turistines agentureles arba paprasciausiai apsilankyti Dubai mall ir isigyti bilieta sakykim kitai dienai. nors ir vel jei vyksite pries naujus metus tai nezinau kaip ten su tais bilietais, nes paziurejus i eiles pakilti i ta aikstele tai gali ir nuotaika dingti.smile.gif
iveskite i paieska Burj Khalifa visit ir jums ismes ivairius saitus kur galite isigyti bilietus is anksto internetu ir pigiai...
Papildyta:
https://www.facebook...83477641718491/

tikiuosi atsivers jums nuoroda, vel atsidaro atnaujintas, pasviezintas ir tt Glow Park Dubai. veiks iki balandzio
Dar viena atrakcija kad nebutu liudna:)
Papildyta:
https://www.facebook...83477641718491/

tikiuosi atsivers jums nuoroda, vel atsidaro atnaujintas, pasviezintas ir tt Glow Park Dubai. veiks iki balandzio
Dar viena atrakcija kad nebutu liudna:)
Atsakyti
Tas ir yra, kad nesigauna vėliau, jei noris pigiau užsikelti verysad.gif Čia žiūriu kainas pagal laikus https://tickets.atthetop.ae/atthetop/
Vasario mėn. saulė leidžias 17.30, jei internetas nemeluoja smile.gif, tai trumpo vizito su dienos ir saulėlydžio vaizdais nesigauna pasidaryt, teks matyt patupėt ilgėliau danguj, ne kasdien juk gaunas tą padaryt, na, jei žinoma neišparšys biggrin.gif.

O gal teko Green Planet lankytis? Galvoju, kad gal dukrai patiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingel: 02 lapkričio 2016 - 19:22
QUOTE(Ingel @ 2016 11 02, 21:20)
Tas ir yra, kad nesigauna vėliau, jei noris pigiau užsikelti verysad.gif Čia žiūriu kainas pagal laikus  https://tickets.atthetop.ae/atthetop/
Vasario mėn. saulė leidžias 17.30, jei internetas nemeluoja smile.gif, tai trumpo vizito su dienos ir saulėlydžio vaizdais nesigauna pasidaryt, teks matyt patupėt ilgėliau danguj, ne kasdien juk gaunas tą padaryt, na, jei žinoma neišparšys  biggrin.gif.

O gal teko Green Planet lankytis? Galvoju, kad gal dukrai patiktų.

asmeniskai nesilankiau nes mano vaikai nera ypatingi faunos gerbejai:) o jau didysis drugeliu nemegsta tai kosmaras..abu tik paskui paukscius laksto...ypac balandzius o visa kita jiems ne prie sirdies. Bet pazystami buvo, patiko, aisku jokio stebuklo bet vis pramoga atgaiva akims. sakyciau, jei jau nebus visai ka veikti galite nueiti, o jei nenueisite nieko sitame gyvenime neprarasite:) jei su vaikais keliausite geriau jau i legolanda nueikite, brangu bet tikrai verta...

va cia mano filmuota miniland..viskas is lego kaladeliu

https://www.instagra.../p/BMG_LeDDSUT/
Atsakyti