Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtiniai Arabų Emyratai !

QUOTE(Eskarpas @ 2016 11 16, 06:28)
Šiaip įmanoma gauti tarptautinį vairuotojo pažymėjimą per kai kurias Lietuvos kelionių agentūras (ieškokite internete). Be to, ne visur, kur oficialiai jo reikalaujama, visos autonuomos agentūros realiai laikosi šio reikalavimo. Turime tarptautinį vairuotojo pažymėjimą, o ir kai jo neturėjome esame nuomavę automobilius ten, kur oficialiai jo reikia.

O jūsų TVP Lietuvoje darytas? Mačiau, kad galima pasidaryti, bet tai kiek jis tikras nesuprantu, o kaina tai nemaža. Šiaip tai tik vertimas į aštuonias kalbas tas TVP, kiek jis svarbus įvykus kokiam tai incidentui neaišku. Kiti rašo, kad policijai sustabdžius tik pasas, viza svarbu, bet nesinori tikėt vien tais parašymais. Nuomos kompanijose kiek žiūrėjau, tai reikalingas TVP, bet forumuose prisiskaičiau, kad nereikalaujama, bėda ta, kad važiuoti norim į Abu Dabį su auto, o ten rašoma, kad griežčiau į tai žiūri. Ir šiaip pasisukiot aplink gražių vietelių užmačius esu, o tam reikia auto būtinai, juolab, kad nuoma pigi, kuras taipogi. Aišku, gerai, jei viskas gerai, bet jei koks nors auto įvykis, dar akmenimis užmėtys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2016 11 16, 12:34)
O jūsų TVP Lietuvoje darytas? Mačiau, kad galima pasidaryti, bet tai kiek jis tikras nesuprantu, o kaina tai nemaža. Šiaip tai tik vertimas į aštuonias kalbas tas TVP, kiek jis svarbus įvykus kokiam tai incidentui neaišku. Kiti rašo, kad policijai sustabdžius tik pasas, viza svarbu, bet nesinori tikėt vien tais parašymais. Nuomos kompanijose kiek žiūrėjau, tai reikalingas TVP, bet forumuose prisiskaičiau, kad nereikalaujama, bėda ta, kad važiuoti norim į Abu Dabį su auto, o ten rašoma, kad griežčiau į tai žiūri. Ir šiaip pasisukiot aplink gražių vietelių užmačius esu, o tam reikia auto būtinai, juolab, kad nuoma pigi, kuras taipogi.  Aišku, gerai, jei viskas gerai, bet jei koks nors auto įvykis, dar akmenimis užmėtys  biggrin.gif

Taip, Lietuvoje. Tiesa, dabar nebeprisimenu, ar realiai jo reikalavo kažkur kai jau turėjome (JAE jau turėjome). Bet kol neturėjome, buvo, kad Taivane nenorėjo mašinos nuomoti neturint - galiausiai išnuomavo viena agentūra, bet teko palikti didelį užstatą (nieko neatsitiko mašinai, taigi grąžino). Tai norint, kad tikrai nebūtų problemų, matyt gerai pasidaryt, bet ir nepasidarius didelė tikimybė, kad viskas bus gerai.

O jau akmenim JAE tai tikrai niekas neužmėtys smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2016 11 16, 13:34)
O jūsų TVP Lietuvoje darytas? Mačiau, kad galima pasidaryti, bet tai kiek jis tikras nesuprantu, o kaina tai nemaža. Šiaip tai tik vertimas į aštuonias kalbas tas TVP, kiek jis svarbus įvykus kokiam tai incidentui neaišku. Kiti rašo, kad policijai sustabdžius tik pasas, viza svarbu, bet nesinori tikėt vien tais parašymais. Nuomos kompanijose kiek žiūrėjau, tai reikalingas TVP, bet forumuose prisiskaičiau, kad nereikalaujama, bėda ta, kad važiuoti norim į Abu Dabį su auto, o ten rašoma, kad griežčiau į tai žiūri. Ir šiaip pasisukiot aplink gražių vietelių užmačius esu, o tam reikia auto būtinai, juolab, kad nuoma pigi, kuras taipogi.  Aišku, gerai, jei viskas gerai, bet jei koks nors auto įvykis, dar akmenimis užmėtys  biggrin.gif

O kokios tos gražios vietelės,jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2016 11 16, 19:27)
O kokios tos gražios vietelės,jei ne paslaptis? smile.gif

Pirmiausia tai Liwa dykuma. Labai noriu tą grožį parodyti dukrai. Man primena matytą Sacharos dykumą wub.gif Galbūt dar iki Hatta važiuotume. Ir labai labai noriu šeicho Zaedo mečetę pamatyti dieną ir naktį, naktį sakyčiau net labiau. Tai pradžiai tiek, o paskui dar turbūt atsirastų.
O kaip jūs judėt po JAE žadat?
Atsakyti
sausi keliam sparnus i Dubaju, kazkaip labai laukiu sios keliones, seniai noras buvo aplankyt ..tikiuosi pasimaudyti galesim,nesusalsim labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2016 11 16, 21:32)
Pirmiausia tai Liwa dykuma. Labai noriu tą grožį parodyti dukrai. Man primena matytą Sacharos dykumą  wub.gif Galbūt dar iki Hatta važiuotume. Ir labai labai noriu šeicho Zaedo mečetę pamatyti dieną ir naktį, naktį sakyčiau net labiau. Tai pradžiai tiek, o paskui dar turbūt atsirastų.
O kaip jūs judėt po JAE žadat?

Ačiū,reiks pasižiūrinėt,kas tai per vietos ,gal susigundysim smile.gif

Mes pradžioj norėjom irgi nuomotis mašiną,nes mėgstam būt nepriklausomi,bet kai sužinojom tarptautinių teisių kainą,atsisakėm tos įdėjos.Gyvensim Marinoj,tad pliažinsimės vietoj,po Dubajų malsimės metro,nereiks apie parkavimą galvot.O į Abu dabį važiuosim autobusu,o ten taxi,jau susižiūrėjau ,kad nesunku turėtų būti ir l.pigu.Aš irgi noriu ir šviesoj,ir tamsoj mečetę apžiūrėt,tai tikrai tą pačią dieną suspėsim.

Na,jei dar kur nors norėsim(dykumą ar Omaną),gal kokį turą pasiimsim.Bet mes dviese,be vaikų.Jums keliaujant su dukra su mašina gal bus patogiau.Gal po kelionės aš ir spaudysiuos,kad neėmėm mašinos(kas įvyko po Maltos) biggrin.gif ,bet kol kas tokie planai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2016 11 19, 22:38)
sausi keliam sparnus i Dubaju, kazkaip labai laukiu sios keliones, seniai noras buvo aplankyt ..tikiuosi pasimaudyti galesim,nesusalsim labai ax.gif

mes irgi sausi leksim, bet kazkaip bijau, kad maudytis neiseis, bet bent pabraidysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2016 11 21, 16:12)
mes irgi sausi leksim, bet kazkaip bijau, kad maudytis neiseis, bet bent pabraidysim ax.gif

Labas, kas liečia keliones į apie DubajųDubajų ir kkitus niuansus patarčiau kreiptis į Travel Planet, reiktų kreiptis į Editą Muraškaitę, jinai ir mums labai daug patarė 4u.gif , nors kelionės pas juos ir nepirkome, matosi mergina patirties turi. Kad būtų lengviau ją surasti, galiu nuorodą įrašti, ten kažkur ir kontaktus jos rasite, nereiks bereikalingai galvos sukti ax.gif Sėkmės kelionėje http://www.travelpla...-omana-azija-85
Atsakyti
Sveiki, galbūt žinoti kelionių agentūras kuriose pigiau pirkti kelionę į Dubaju? Ar pirkot per lietuviu kelioniu agentura?smile.gif
Atsakyti
per lietuvių agentūrą, kad kiek žiūrėjau per vokiečius labai nepatogus persėdimas, o ir viešbučių kainos ne ką pigiau, dar gal per itaka galima būtų pažiūrėt, bet mes jau kai turim tai jau nebeaktualu.
Atsakyti
Sveiki, mane domina kur perkate Dubajuje ekskursijas?
Papildyta:
Skrydį nusipirkom, dabar didžiausias klausimas susirasti viešbutį. Gal kas patars? Renkamės tarp Fortune Hotel Deira 3*, Fortune Peral 3*, Ibis Al Barsha 3*, Citymax Bur dubai 3*
Atsakyti
labas merginos.prisidedu prie keliaujanciu i Dubaju.gal yra skridusiu su ukrainieciu avialinijom? esu skridus su emirates.zymiai prastesnis servisas su UIA?
Atsakyti