Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtiniai Arabų Emyratai !

o kazin i dubai miracle garden reikia butinai is anksto pirkti bilietus, ar tiesiog galima juos iskart isigyti atvaziavus?
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2016 12 17, 21:29)
O Jūsų kortelė išduota Lietuvoje? Man nepavyksta atlikti mokėjimo, kiek radau informacijos internete - kad čia gali būti problema, t. y. negalima atlikti mokėjimo su Lietuvoje išduota kortele. Ačiū

Ne , UK 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rootha @ 2016 12 18, 13:18)
o kazin i dubai miracle garden reikia butinai is anksto pirkti bilietus, ar tiesiog galima juos iskart isigyti atvaziavus?

Nusipirksite vietoj, tikrai nereik is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2016 12 12, 00:53)

As pirkau per grupona 4u.gif isejo kazkur puse kainos+ kavyte su pyrageliu ir nereik stovet eilej 4u.gif

Kaip ten su bilietų pirkimų per gruponą- paskui kasoj parodai rezervacijos kodą ir gauni bilietus? O laiką gali pasirinkti ar duoda tokį kada yra vietos? Ir kur ta kava- kaip jų kavinukę rasti?
Atsakyti
Labas, kol kas rasau is Ras Al Khaimo, bet greit sesim i lėktuvą namo. Galiu pasidalinti atostogu patirtimi.Rasykit i az
Atsakyti
QUOTE(meggem @ 2016 12 18, 20:20)
Kaip ten su bilietų pirkimų per gruponą- paskui kasoj parodai rezervacijos kodą ir gauni bilietus? O laiką gali pasirinkti ar duoda tokį kada yra vietos? Ir kur ta kava- kaip jų kavinukę rasti?

Įdomu ir man atsakymas smile.gif Kavinukė, suprantu, yra įėjus į Burj Khalifą (ground level).
Kiek kažin trunka laiko tas įprastas patekimas į Burj Khalifą, be fast trackingo?

Mes skrisim į Dubajų sausio viduryje. Apsistoti pasirinkom apartamentus prie Al Karamos, Deiroje - esam šiokie tokie gurmanai, norisi tuos vietinius restoranėlius nusiaubti biggrin.gif išeini ir vos pareini prisikimšęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruziene @ 2016 12 20, 19:21)
Labas, kol kas rasau is Ras Al Khaimo, bet greit sesim i lėktuvą namo. Galiu pasidalinti atostogu patirtimi.Rasykit i az

sveiki,
tai gal tiesiai į temą rašykite, kokie orai pasitaikė? ką aplankėte? kokios kainos? kas patiko, o gal kuom nusivylėte? 4u.gif
Atsakyti
Norint išsinuomoti automobilį Dubajuje reikia tarptautinių teisių?
Atsakyti
QUOTE(Ramunas1s @ 2016 12 25, 14:32)
Norint išsinuomoti automobilį Dubajuje reikia tarptautinių teisių?

Oficialiai - taip. Tačiau papratai visur, kur oficialiai to reikia, faktiškai atsiranda kompanijų, nuomojančių ir be to. Bet taupant laiką ir vengiant problemų geriau turėti.
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2016 12 22, 11:49)
sveiki,
tai gal tiesiai į temą rašykite, kokie orai pasitaikė? ką aplankėte? kokios kainos? kas patiko, o gal kuom nusivylėte? 4u.gif

pakolkas neitiketinai silta! sauleje tai visisikai karsta, net ir man pripratusiai jau prie karsciu, lietumi dar nekvepia, gal bus nelietinga ziema si, na tiems kurie siuo metu atostogauja cia tikrai nuskilo, ir oras geras ir ispardavimu festivalis prasidejo...
Atsakyti
QUOTE(Onenewlady @ 2016 12 26, 16:39)
pakolkas neitiketinai silta! sauleje tai visisikai karsta, net ir man pripratusiai jau prie karsciu, lietumi dar nekvepia, gal bus nelietinga ziema si, na tiems kurie siuo metu atostogauja cia tikrai nuskilo, ir oras geras ir ispardavimu festivalis prasidejo...

bigsmile.gif wow, geros zinios del oru! Tikekimes, kad tik sils orai ateisianti menesiuka wub.gif
o issimaudyt imanoma, ar lb saltas vanduo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mulate*: 27 gruodžio 2016 - 22:35
aš ir lb norėčiau, kad orai šilti išsilaikytų dar ir sausį, maudytis nesitikiu, bet pabraidyt tai lb norėčiau...
Atsakyti
Siandien matau 23 C vandens temperatura, oro 25 rolleyes.gif
Atsakyti