Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtiniai Arabų Emyratai !

QUOTE(IngaKub @ 2016 11 23, 14:28)

Skrydį nusipirkom, dabar didžiausias klausimas susirasti viešbutį. Gal kas patars? Renkamės tarp Fortune Hotel Deira 3*, Fortune Peral 3*, Ibis Al Barsha 3*, Citymax Bur dubai 3*

Rinkitės kuo arčiau metro linijos ir didelio prekybos centro. Turėsite kur nueiti pavalgyti ir pigesnį transportą, nereikės visada važinėti taksi. Beje, Dubajaus metro tikrai vertas dėmesio - švaru, tvarkinga, o dar ir tie iš abiejų pusių išsirikiavę dangoraižiai tiesiog užburia. Pasivažinėjimas metro prilygsta atrakcionui.

Deira rajonas arčiau oro uosto (jei leisitės DXB), o Al Barsha - arčiau visų žymiųjų objektų: važiuojant metro į vieną pusę - Dubai Marina, Ibn Batuta Mall, į kitą - Burj Khalifa, Dubai Mall, Deira su Gold Souq, imate taksi ir palekiate iki Burj Al Arab, Global Village, Miracle Garden. Rinkčiausi Al Barsha.

QUOTE(Evelinka333 @ 2016 12 02, 17:35)
labas merginos.prisidedu prie keliaujanciu i  Dubaju.gal yra skridusiu  su  ukrainieciu  avialinijom? esu skridus su  emirates.zymiai prastesnis servisas su  UIA?

UIA lėktuvai senesni, mažesni ir neduoda nemokamai pavalgyti smile.gif
Atsakyti
Prieš kiek laiko reiktų pirktis bilietus į Burj Khalifa? Ir per kur perkat?
Atsakyti
Sveikos ,sekmadieni pajudam i Ras Al Chaima. Pagavom ant greicio... Gal kokiu patarimu, paprotinimu duosit?Mes nebespejam naturaliai info surinkti. Gelbekit
Atsakyti
Perskaitykit temą ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2016 12 08, 19:42)
Perskaitykit temą ir viskas  mirksiukas.gif

Ačiū.Linkiu ir jums to paties
Atsakyti
Nėra ko čia įsižeisti.Visiškai neaišku,ką Jūs norit sužinoti.Iki kelionės dar 3paros,o 1,5 temos perskaityti užtruksit 1,5val ir susirinksit užtektinai informacijos apie viską , kas Jus domina.
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2016 11 03, 20:28)
Ir dar prisiminiau - o kur eurus į AED  keistis planuojate?

va šitas klausimas mane irgi kankino, kiek skaičiau daug kur už ekskursijas galima mokėti USD, tai tokia pasimetus, nes iš pradžių maniau pasiimsiu USD ir visur atsiskaitinėsiu kortele, bet turbūt be AED neišsisuksim, ką kitos mano dėl pinigėlių?

QUOTE(rasa32 @ 2016 12 08, 11:37)
Prieš kiek laiko reiktų pirktis bilietus į Burj Khalifa? Ir per kur perkat?

aš gal esu lb naivi, bet tikiuosi, kad ten vietoj iškart gausiu bilietus, gal dar viešbutis turės kokių patarimų ar nuolaidų... o jei ne, tai turiu šitą psl išsisaugojusi https://tickets.atthetop.ae/atthetop/

dar atmenu kažkuri forumo narė skrenda sausio pradžioj, gal dar atsilieps ji, norėčiau pakontaktuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes imsime dolerius, jei reikes ,vietoje issikeisime i vietine valiuta 4u.gif
Ekskursiju is anksto neperkame, vaziuojame nemaza kompanija 9 zmones, tai kai noresime ,tada ir ekskursinsimes, spresime vietoje kur vyksime ir pirksime irgi vietoje smile.gif ax.gif
Atsakyti
https://www.bigbusto...ai-tour-ticket/

gal kam teko isbandyt si ir galetu pakomentuot?

dar gal patartumet is kur geriau stebet naujametinius Burj Khalifa fejerverkus?
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2016 12 09, 19:49)
vaziuojame nemaza kompanija 9 zmones,

oho,tikrai nemaza kompanija, labai fainai, kad tiek bendraminciu radot ax.gif

QUOTE(Evelinka333 @ 2016 12 10, 11:17)
dar gal patartumet is  kur geriau stebet  naujametinius Burj Khalifa fejerverkus?

o tai jus vaziuojat anksciau nei mes, kada grisit? mane lb domins oras, nes net nenutuokiu, kokiu rubu isidet...

dar idomu, kaip pas juos su arbatpinigiu sistema? gal kas zino, ar kambariuose paliekat uz tvarkyma, kaip restoranuose ar iskaiciuota arbata jiems i bendra kaina, ar irgi reik palikt? unsure.gif
Atsakyti
Necituoja man zinuciu.

Kiek zinau, arbatpinigiai paliekami savo nuoziura, juos palikti nera butina, bet paprastai lagaminu nesikams, vairuotojams, kambariu tvarkytojoms, padavejams paliekami arbatpinigiai. O kavinese kai kuriuose iskaiciuotas i kaina aptarnavimo mokestis arba apie 10 proc nuo sumos paliekama. rolleyes.gif

Del drabuziu as irgi dideliuose svarstymuose. Labai apsikrauti nesinori dviems sezonams, vistik bus silta ten ,tikiuosi biggrin.gif , bet megztuku reikes visiems.
Kazin kaip jei su suknele virs keliu iseiciau i miesta, labai jau didele nuodeme butu? ar sortai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2016 12 11, 10:42)
oho,tikrai nemaza kompanija, labai fainai, kad tiek bendraminciu radot  ax.gif
o tai jus vaziuojat anksciau nei mes, kada grisit? mane lb domins oras, nes net nenutuokiu, kokiu rubu isidet...

dar idomu, kaip pas juos su arbatpinigiu sistema? gal kas zino, ar kambariuose paliekat uz tvarkyma, kaip restoranuose ar iskaiciuota arbata jiems i bendra kaina, ar irgi reik palikt? unsure.gif

busiu 31.12 - 11.01,is siltesniu rubu imsiu pora megztuku,dzinsus ir kedus:)del arbatpinigiu galiu tik tiek pasakyt,kad kai palikau taxi vairuotojai,tai buvo siek tiek nsutebusi,bet patenkinta.
Atsakyti