Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 02 09, 10:49)
prašompupos ax.gif ŽS jų tikrai rasit

dekui:)
Atsakyti
As su kaliu smile.gif kopustais elgiuosi taip:
Imi tuos lapus,nusiplauni ir isplesai visas kietas gyslas,kota ir pan velniop.
Likusius pjaustai smulkiai juostelem.
As naudoju i troskinius ir i sriuba.ja taip ir vadinam Kales sriuba biggrin.gif

Verdu ja visai paprastai:
I verdanti sultini beriu perlines kruopas,kiek pavirus dedu morkas pjaustytas griezineliais,pakepinta ant keptuves svoguna ir riekelem pjaustyta desra ale chorizo ar pan,su dumeliu kad butu..dar kiek pavirus bulves,o likus kokiom 5-8 min iki virimo pabaigos tas juostelem pjaustytas kales.ai dar prieskoniu,druskos nepanirstam kazkur ten virimo procese imest biggrin.gif
Per tas kelias min kales suminkstes ir taps valgomos.

Tokiu paciu principu kelios min iki virimo pabaigos galima imest i troskini ar kokia darzoviu sriuba..skonio jokio ipatingo ten nesuduoda,ne rugstyne kokia,bet tikrai ir negadina,o vaizda daznai ir pagerina.tiesa nereikia isijaust,prideja daug gausit sreko kose biggrin.gif

Balandeliu tikrai is ju nevirciau,tos gyslos tikrai nevalgomos,bent jau man.
Atsakyti
Sveiki,
jei gerai pamenu, kažkuri šioje temoje gyrėtės savo antimis bėgikėmis?
Labai norėčiau pabendrauti:)
Atsakyti
aš bėgikėm gyriausi net išsijuosus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 09, 14:17)
aš bėgikėm gyriausi net išsijuosus  smile.gif

Gyrėsi ir visai nesirūpina, kad jos turėtų gyvo grobio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 02 09, 14:24)
Gyrėsi ir visai nesirūpina, kad jos turėtų gyvo grobio cool.gif


ten plunksnuotieji kolegos tuo pasirūpina. Žvirblius vaikyt jau išmoko. Neseniai gaidelį (mažąjį kochinchiną) visos užpuolė doh.gif Ką jau ten kažkokios sraigės su tokia patirtim irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 09, 14:17)
aš bėgikėm gyriausi net išsijuosus  smile.gif

parašiau jums laišką nuo savo bėgikiųsmile.gif
Atsakyti
saintlina, prieš metus ar du, kalba buvo apie Krymo svogūnus. Jie tinka ilgam laikymui ar tik greitam vartojimui?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 09, 14:28)
Žvirblius vaikyt jau išmoko. Neseniai  gaidelį (mažąjį kochinchiną) visos užpuolė  doh.gif 

Nu taigi jos mėsėdės,o tu šeri grūdais.Bus tuoj amen tavo gaideliui.Mes su Nera galim parūpint normalaus ėdalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 09, 16:41)
Nu taigi jos mėsėdės,o tu šeri grūdais.Bus tuoj amen tavo gaideliui.Mes su Nera galim parūpint normalaus ėdalo  ax.gif


aha, gal dabar jos nei snapų į tą pusę nepasuks. Atvešit to ėdesio ir pasklis anas po mano daržus nevaldomas blink.gif Geriau aš su antim pas jus atvažiuosiu patikrint, ar tinkamas tas ėdalas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(yerena @ 2015 02 09, 16:34)
saintlina, prieš metus ar du, kalba buvo apie Krymo svogūnus. Jie tinka ilgam laikymui ar tik greitam vartojimui?


pas mus jie ilgai nesilaikė. Kalėdų nesulaukė. Ir šiaip lygiai tokie kaip Kryme jie nebuvo. Buvo didesni, bet ne tokie plokšti. Skonio, vyras sakė, panašaus. Saldūs.
Atsakyti
Aha, ir man labai įdomu, negi žiemą joms kotletus reikia kepti? Kokį mėsėdį žuviuką dar galima faršu pamaitinti, o paukščių chebrytei gal kokį šunų ėdalą pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2015 02 09, 18:06)
Aha, ir man labai įdomu, negi žiemą joms kotletus reikia kepti? Kokį mėsėdį žuviuką dar galima faršu pamaitinti, o paukščių chebrytei gal kokį šunų ėdalą pirkti?


šunų ėdalo ir šuniui nespėju pirkt doh.gif
Labai gerai ir grūdus lesa. Ir virtą bulvienę su morkom/burokais/moliūgais (ar ir be nieko) labai mėgsta.
Atsakyti