As su kaliu

kopustais elgiuosi taip:
Imi tuos lapus,nusiplauni ir isplesai visas kietas gyslas,kota ir pan velniop.
Likusius pjaustai smulkiai juostelem.
As naudoju i troskinius ir i sriuba.ja taip ir vadinam Kales sriuba
Verdu ja visai paprastai:
I verdanti sultini beriu perlines kruopas,kiek pavirus dedu morkas pjaustytas griezineliais,pakepinta ant keptuves svoguna ir riekelem pjaustyta desra ale chorizo ar pan,su dumeliu kad butu..dar kiek pavirus bulves,o likus kokiom 5-8 min iki virimo pabaigos tas juostelem pjaustytas kales.ai dar prieskoniu,druskos nepanirstam kazkur ten virimo procese imest

Per tas kelias min kales suminkstes ir taps valgomos.
Tokiu paciu principu kelios min iki virimo pabaigos galima imest i troskini ar kokia darzoviu sriuba..skonio jokio ipatingo ten nesuduoda,ne rugstyne kokia,bet tikrai ir negadina,o vaizda daznai ir pagerina.tiesa nereikia isijaust,prideja daug gausit sreko kose

Balandeliu tikrai is ju nevirciau,tos gyslos tikrai nevalgomos,bent jau man.