Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2015 02 09, 20:33)
Senukuose pernai pirkau

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2015 02 09, 22:59)
Merginos gal zinot kur galima nusipirkt polikarbonato lakstu siltnamiui? Teks keist susidevejusius sad.gif

Klaipėdoje pernai mačiau Lytagroj.
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2015 02 10, 12:08)
Pasidalinkit patirtimi per kiek laiko susidėvėjo?

Mano patirtis bus niekine,nes ne lt gyvenam ir siltnamis pirkatas ne lt.lakstai jau antrais metais byret pradejo.
Gailiuosi kad nesivezem is lt,begooglindama maciau lt gamybos siltnamius,lapam 10 metu garantija..skamba neitikinamai,gal kuri turit ir galit pasidalint realia patirtim,nes kai supus ir remas galvoju is lietuvos atsivezt..
Gal tu lapu yra marijampolej pirkt? Arba kokia patikima internetine parde praverstu..aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 10, 09:58)

Pas mane pavasaris prasidėjo - ir antys, ir žąsys kiaušinius dėt pradėjo  smile.gif  Bėgikės kol kas ne. Ir nesakykit, kad kotletų laukia  doh.gif

mano dar ne verysad.gif mėsinės irgi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 02 10, 16:52)
mano dar ne verysad.gif mėsinės irgi? bigsmile.gif

pas mane tik mėsinės biggrin.gif Bet dar tik pati pradžia, po vieną kiaušinį tik radom (antišką ir žąsišką).
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 10, 18:03)
pas mane tik mėsinės  biggrin.gif  Bet dar tik pati pradžia, po vieną kiaušinį tik radom (antišką ir žąsišką).

tada dar diedui akių nedraskysiu blush2.gif o tai muskusės ne pas tave ganės?tik mėsinės ir bėgikės?
čia ne į temą,bet negirdėjai,ar galimą mėsinių kiaušinius perint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2015 02 10, 17:36)

Gal tu lapu yra marijampolej pirkt? Arba kokia patikima internetine parde praverstu..aciu smile.gif

marijampolej yra tikrai parduotuvej moki vezi ir litagroj.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 02 10, 17:19)
o tai muskusės ne pas tave ganės?tik mėsinės ir bėgikės?
čia ne į temą,bet negirdėjai,ar galimą mėsinių kiaušinius perint? g.gif

ne, muskusinių neturiu. O ką aš žinau, ar galima. Bet pjaut neleidžiu, sakau, kad kiaušinius dės ir ančiukus perės biggrin.gif Pačiai labai įdomu, ar išperėtų jos. Na, logiškai mąstant, iš kažkur gi tie mėsiniai ančiukai atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2015 02 10, 19:03)
marijampolej yra tikrai parduotuvej moki vezi ir litagroj.

Gera mergaite wub.gif

Kokybe gera ju?
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2015 02 10, 19:23)
Gera mergaite  wub.gif

Kokybe gera ju?

Nu del kokybes tikrai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2015 02 10, 18:23)
Gera mergaite  wub.gif

Kokybe gera ju?

Jei kokias technines charakteristikas ar kainas galiu parduotuvese paziuret pravaziuodama. Tik parasykit kokiu konkreciai jum reikia.
Del kokybes nieko negaliu pasakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandene: 10 vasario 2015 - 22:22
QUOTE(Vandene @ 2015 02 10, 23:20)
Jei kokias technines charakteristikas ar kainas galiu parduotuvese paziuret pravaziuodama. Tik parasykit kokiu konkreciai jum reikia.
Del kokybes nieko negaliu pasakyt.

Aciu vandene,pasiunciau jau pasiuntinuka savo smile.gif
Atsakyti