QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 02 23, 14:06)
Palade, briuselinių nebūtina šaldyti.Jei yra žiemą šiltnamis, tai reikalas paprastas: išsirauni su šaknimis, prikasi ir kai reikia parsineši kokią bimbę. Aišku, reikia vieną kitą geltonesnį lapelį nuimti, bet išsilaiko iki pavasario. Jie iškenčia iki -10 šaltį, nebent jei kokie speigai užeitų, tai reikėtų apkloti. Greitam vartojimui tai tiesiog lauke kotus nukerpu, susinešu į šiltnamį ir sustatau į puodą. Iki Naujųjų be problemų kaip švieži. Tiesa, juos nuiminėti reikia paskutinius, jau lapkričio mėnesį.
nu prikalbėjot, dar kartą bandysiu

aš tokia laiminga jaučiuos, kai galiu ratu apeit daržovių skyrius parduotuvėse, kad šiemet ir pekinus antram derliui sėsiu, ir briuselinius bandysiu reabilituot ir dar kokias nesąmones pasisėsiu