Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(Vailija4 @ 2015 02 21, 16:00)
Pernai bandžiau iš pakelių tiesiai į dirvą. Užaugo mažyliukai, bet laiškai man patiko- baigėsi normalių svogūnų, tada buvo iš sėklų. Laiškus labai mėgstu.
Gal mano netinkama sėkla, o gal reikia namuose išsiauginti.

set i indelius kaip sake venta9 apie kovo viduri,ir prie sodinant i lauka nupjauti tuos laiskelius ,nepamenu kur skaiciau ar cia forume ar pas rusaites kad reik nupjauti kelis kartus dar indeliuose ,tada uzauga normalios ropes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 02 21, 19:14)
set i indelius kaip sake venta9 apie kovo viduri,ir prie sodinant i lauka nupjauti tuos laiskelius ,nepamenu kur skaiciau ar cia forume ar pas rusaites kad reik nupjauti kelis kartus dar indeliuose ,tada uzauga normalios ropes  smile.gif

o jei sodinukus svogūnų sodini ar reik pjaut laiškus ar ne?
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 02 21, 19:14)
set i indelius kaip sake venta9 apie kovo viduri,ir prie sodinant i lauka nupjauti tuos laiskelius ,nepamenu kur skaiciau ar cia forume ar pas rusaites kad reik nupjauti kelis kartus dar indeliuose ,tada uzauga normalios ropes  smile.gif

Aš laiškelių nepjaustau, pas mane dideli svogūnai užauga, nesu girdėjus tokio dalyko g.gif Nebent vieną kitą laiškutį patrumpinu daigelių stadijoj jei koks per ilgas užauga, bet visų tikrai nepjaunu schmoll.gif
Vat porus tai galima patrumpinti, jei pernelyg ištysta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R&B: 21 vasario 2015 - 19:56
QUOTE(raminta1985 @ 2015 02 21, 19:31)
o jei sodinukus svogūnų sodini ar reik pjaut laiškus ar ne?

jei i lauka sodinukus tai nereikia ,nebent dideles galvas sodinant laiskam auginti tai tada pjaunu ropelems nereikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(R&B @ 2015 02 21, 19:51)
Aš laiškelių nepjaustau, pas mane dideli svogūnai užauga, nesu girdėjus tokio dalyko  g.gif
Vat porus tai galima patrumpinti, jei pernelyg ištysta.

pernai pati pries sodinant i lauka jau nupjoviau tai tikrai pavyko uzauginti nemazas galvas o niekad nepjaudavau ,symet bandysiu kelis kart nupjaut smile.gif o porans taip pat skaiciau kad galima pjaut pries sodinant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 02 21, 19:53)
jei i lauka sodinukus tai nereikia ,nebent dideles galvas sodinant laiskam auginti tai tada pjaunu ropelems nereikia smile.gif

kada nustosit galvas sodint dėl laiškų biggrin.gif Įsitaisykit pagaliau žieminių, nuo pt pavasario pilnom burnom valgysit.
čia visoms apie laiškus kalbančioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 02 21, 19:56)
pernai pati pries sodinant i lauka jau nupjoviau tai tikrai pavyko uzauginti nemazas galvas o niekad nepjaudavau ,symet bandysiu kelis kart nupjaut  smile.gif o porans taip pat skaiciau kad galima pjaut pries sodinant  4u.gif

Aha, porus tai patrumpinu prieš sodindama, kokį trečdalį viršaus nurėžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 02 21, 19:56)
kada nustosit galvas sodint dėl laiškų  biggrin.gif Įsitaisykit pagaliau žieminių, nuo pt pavasario pilnom burnom valgysit.
čia visoms apie laiškus kalbančioms  4u.gif

nelabai as sodinu nebent lieka kokie dygstantys svogunai tai sukisu zemen o seip auginu ant palanges daugiau ,kai dar ziema uz lango, biggrin.gif pernai pasisejau kazkokiu smulkiais lapais ,labai norejau kaip senais laikais augdavo pas mama ''tribulka '' vadindavo ,tai nezinau ar pataikiau ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 02 21, 19:56)
kada nustosit galvas sodint dėl laiškų  biggrin.gif Įsitaisykit pagaliau žieminių, nuo pt pavasario pilnom burnom valgysit.

Žieminiai man patinka pavasarį, kai dar nėra sodinukinių laiškų, o rudenį - sėjamieji laiškiniai, kai visi kiti laiškai būna praradę ir skonį, ir išvaizdą smile.gif
Galvas sodinu, kai turiu daug atliekamų jau su kasomis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 21 vasario 2015 - 20:09
QUOTE(vaidastep @ 2015 02 21, 21:14)

Jeigu auginat daigelius is seklu dezuteje, tai kai sodinsit I lauka reikia patrumpinti trecdaliu laiskus ir saknis, taxa lengviau prigyja. Jeigu daigeliai mazi tai as netrumpinu. Prigyja visi.tail radau parasyta bet isbandziau visaip.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 02 21, 20:56)

doh.gif doh.gif blush2.gif galvoju,kol pas man neužauga didelės galvos doh.gif laiškai pas mus nerealiais kiekiais eina,tai kiek dar reik užsisodyt,kad ir galvos užaugtų doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Viskas aišku, tai sėsiu namie ir nupjaut viršūneles taip kaip porams. Porams dar ir šakneles patrumpinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailija4: 21 vasario 2015 - 21:37
QUOTE(Vailija4 @ 2015 02 21, 21:31)
Viskas aišku, tai sėsiu namie ir nupjaut viršūneles taip kaip porams. Porams dar ir šakneles  patrumpinu.

svogunas taip pat reik smile.gif geriau prigyja
Atsakyti