Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Auginau aš BS kopūstus irgi visada - na gražūs ir skonis nieko . Ir KG pilnos pardės ir turgus- pati auginusi nesu , žinau kad gražios galvos ir gerai laikosi . O , bet , kadangi, tačiau - iš vaikystės atsimenu labai skanius kopūstus man patarė paieškoti senobinių tarybinių veislių - tai radau kad Brusownik - artimiausi skoninėmis savybėm tais laikais augintiems kopūstams smile.gif
Bet kas liečia skonį - draugų nėra smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar kuri matė pardavime didesnius pakelius cukrinių kukurūzų sėklų? Ne po 5 ar 10 g, reiktų ~500 g...

Iš anksto dėkoju hi.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2015 02 13, 23:44)
Merginos, ar kuri matė pardavime didesnius pakelius cukrinių kukurūzų sėklų? Ne po 5 ar 10 g, reiktų ~500 g...

Iš anksto dėkoju  hi.gif

gal čia saldūs ?
Kukurūzai
Atsakyti
merginos turiu klausima: pernai pamirtsau pasodinti zieminius cesnakus, dabar jie mano katilineje pradeje dygti. Juos kiek eina naudoti ir kitus veliau ismesti, ar dar galima sukisti i zeme g.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2015 02 14, 15:41)
merginos turiu klausima: pernai pamirtsau pasodinti zieminius cesnakus, dabar jie mano katilineje pradeje dygti. Juos kiek eina naudoti ir kitus veliau ismesti, ar dar galima sukisti i zeme  g.gif

Pernai mano giminaite anksti pavasari sukiso i zeme,o rudeni maciau visai neblogas galveles rove
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 02 14, 17:49)
Pernai mano giminaite anksti pavasari sukiso i zeme,o rudeni maciau visai neblogas galveles rove

tada atrinksiu didesnes puseles ir siemet sukisiu....
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2015 02 14, 18:02)
tada atrinksiu didesnes puseles ir siemet sukisiu....

Sveika, pernai po tokios žiemos visi iššalo, tai atsodinau pavasarį, tik ne visi subrandino skilteles, dauguma ne skiltelės buvo, o vienas didelis česnakas :)Bandyk sodinti, blogiau tikrai nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 02 14, 17:49)

ir aš tą patį pernai dariau ax.gif ir šiemet darysiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(2Ditute @ 2015 02 14, 19:15)
Sveika, pernai po tokios žiemos visi iššalo, tai atsodinau pavasarį, tik ne visi subrandino skilteles, dauguma ne skiltelės buvo, o vienas didelis česnakas :)Bandyk sodinti, blogiau tikrai nebus smile.gif

gal per vėlai pasodinai? aš kovo pabaigo iir balandžio pradžioj-buvo normalūs dideli česnakai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 02 14, 21:30)
ir aš tą patį pernai dariau ax.gif ir šiemet darysiu rolleyes.gif
Papildyta:

gal per vėlai pasodinai? aš kovo pabaigo iir balandžio pradžioj-buvo normalūs dideli česnakai wub.gif

gal per vėlai, dar kol gavau,nes savus jau sunaudojus buvau blush2.gif ačiū vienai forumietei, kuri parūpino 4u.gif
bet šeimynos vyrai džiaugėsi ir vis prašė dar tokius didelius augint, jiems labai patiko biggrin.gif , brolis net klausė iš kur tokios veislės gavai biggrin.gif
Atsakyti
Na o salierus kokiu veisliu auginat? Nesiseka man su jais, jei lapkotiniai - tai lapai tusti, jei šakniniai - tai apelsino ar mandarino dydžio .. Neprarandu vilties ir vel šiemet bandysiu, gal pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2015 02 15, 18:08)
gal per vėlai, dar kol gavau,nes savus jau sunaudojus buvau blush2.gif  ačiū vienai forumietei, kuri parūpino 4u.gif
bet šeimynos vyrai džiaugėsi ir vis prašė dar tokius didelius augint, jiems labai patiko  biggrin.gif , brolis net klausė iš kur tokios veislės gavai biggrin.gif

o tikrai gal žinot netyčia veislę tų česnakų? Nusipirkau kažkokių senukuose 7galvos 17lt nu bet pradėjau ardyt skiltelėm, papuvę kažkokie. Net nežinau ar verta tokius ir į žemę kišt
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2015 02 16, 17:48)
o tikrai gal žinot netyčia veislę tų česnakų? Nusipirkau kažkokių senukuose 7galvos 17lt nu bet pradėjau ardyt skiltelėm, papuvę kažkokie. Net nežinau ar verta tokius ir į žemę kišt

Papuvusiu,pazeistu tikrai neverta sodint,geriausiu atveju tik lapukus turesit,blogiausia-dar kokia liga i lisve inesit.Jus turguje pas bobutes pasiziurekit cesnaku,jos buna ir zieminiu ir vasariniu parduoda visai neblogus ir kaina ne kaip ''senuku'',o kaip bobuciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo superjulia: 16 vasario 2015 - 18:02