Ačiū

QUOTE(adija5 @ 2015 02 20, 14:41)
Kas čia, ping pongas? Nieko rodyt negalima

QUOTE(Gaudvilė @ 2015 02 20, 16:03)
reikia, ne tik galima

Papildyta:
QUOTE(yerena @ 2015 02 20, 14:41)
adija5, kaip tik kalbant apie gumbinius, kiek kartų ir kada šalinate šonines šakneles? Niekaip nesiseka turėti didesnių salierų negu citrinos dydžio, o kur dar "plaukuotumas"...
Dėl burokėlių- šitie visą laiką būna pavyzdiniai, nes bet kokia piktžolė jų tarpe iš karto matosi.
Dėl salierų- Red Stalk- stiebeliai buvo prie pat pagrindo net violetiniai. Šiemet dar bandysiu rožinius Peppermint Stick.
O gauti- pas mūsų mylimą UK pardavėją.
Dėl burokėlių- šitie visą laiką būna pavyzdiniai, nes bet kokia piktžolė jų tarpe iš karto matosi.
Dėl salierų- Red Stalk- stiebeliai buvo prie pat pagrindo net violetiniai. Šiemet dar bandysiu rožinius Peppermint Stick.
O gauti- pas mūsų mylimą UK pardavėją.
Pepermint Stick ir as siemet bandysiu

Labai panasus i Pepermintus,o idomu skonis kaip tu raudonu

QUOTE(Gaudvilė @ 2015 02 20, 17:03)
atsiprašau
QUOTE(vaidastep @ 2015 02 20, 17:40)
...Labai panasus i Pepermintus,o idomu skonis kaip tu raudonu
turi koki prieskoni ar kaip iprastiniai salierai?

Kaip įprasti, tik kad skonis labiau koncentruotas, man asmeniškai labiau patiko. Koteliai smulkesni, jų daugiau lyginant su Utah Tall, rudenį, kai iškasinėjau, atrodydavo, kad po keletą daigų vienoje vietoje sodinau- labai jau išsikeroję buvo, nors tvarkingai po vieną daigą buvo sodinti. Esu patenkinta ir toliau juos auginsiu.
QUOTE(yerena @ 2015 02 20, 19:46)
Kaip įprasti, tik kad skonis labiau koncentruotas, man asmeniškai labiau patiko. Koteliai smulkesni, jų daugiau lyginant su Utah Tall, rudenį, kai iškasinėjau, atrodydavo, kad po keletą daigų vienoje vietoje sodinau- labai jau išsikeroję buvo, nors tvarkingai po vieną daigą buvo sodinti. Esu patenkinta ir toliau juos auginsiu.
dekui uz informacija

Valdorfo salotose, vasarą mes labai mėgstame obuolių-morkų ir lapkotinių salierų sultis, naudoju troškiniuose, kepu orkaitėje su kitomis daržovėmis, gardinu tartas, mama visada tiekia prie žuvies.
QUOTE(vaidastep @ 2015 02 20, 09:47)
Nea, nevyniojau, gal todėl jie žali buvo, ne balti. Bet reikia vynioti, aš patingėjau. Sodinau kelis daigus pabandymui, nes gaila vietos buvo, niekada neužaugdavo normalūs.
Šiemet sodinsiu daugiau ir apvyniosiu (nors ir žali man skanūs buvo

QUOTE(yerena @ 2015 02 20, 22:29)
Valdorfo salotose, vasarą mes labai mėgstame obuolių-morkų ir lapkotinių salierų sultis, naudoju troškiniuose, kepu orkaitėje su kitomis daržovėmis, gardinu tartas, mama visada tiekia prie žuvies.

Kada reiki seti svogunus is seklu? Ant pakelio raso balandzio pab i dirva. Bet as noreciau seti i indeli.
QUOTE(pupa-spurga @ 2015 02 21, 16:03)
Kada reiki seti svogunus is seklu? Ant pakelio raso balandzio pab i dirva. Bet as noreciau seti i indeli.
Jei norite set kurie galvoms didelems, tai reikia i indeli o veliau issodint i lauka , uzauga didziules galvos, bet dar anksti set, kovo men apie viduri.