Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

o as visai uzsiemusi savo labdaringais projektais. visa diena save atiduodu uz dyka. dirbu su vaikais, o grizusi konsultuoju forumietes. net nera laiko dalyvauti temoje. biggrin.gif
Atsakyti
Nu tai laba vakara biggrin.gif Įlindau tarpe tarp karo stovio, pas mus ,škias,mokslai prasidėjo, tai skraido liniuotės ir tušinukai ir knygos, ašarų pakalnės nail.gif Kol žliumbia tulike, tai sakau parašysiu ką nors nail.gif O šiaip tai noriu prilupt bash.gif

O padėliot kortikes noriu.

Ar yra kas likęs be atsakymo???? Nebepaieškosiu po temą, bo pamokas ruošt reikia. Atkelkit kam reikia klausimuką 4u.gif Padėliosiu kiek vėliau.
Atsakyti
Ačiūūū!!!! smile.gif

Dabar tik belieka nuspręsti kurioje srityje noriu dirbti ir ką veikti:)
Ieškosiu vietos po saule Lietuvoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Božuk23: 09 rugsėjo 2014 - 20:24
QUOTE(banguole @ 2014 09 09, 20:18)
skraido liniuotės ir tušinukai ir knygos, ašarų pakalnės 

a kiek anai meteliu dabar? pas mus labai ramu viskas, nes visa savaite tikrino tik per visas pamokas, testus dave is visu dalyku, kad pamatyt klases lygi is praeitu metu medziagos. Nes klases nebeliko, suskaldyta, visa klase buvo problemine ir aukletoja praktiskai tuos du metus nebuvo darbe, nes per daug sirgo, tai palaida bala, uztat suskalde. Tai toki mizeri uzduoda, kad as net neturiu kaip ta ziurke savy atrast kas del pamoku. Sian isvis neisleidau, tegul biski siltai pabuna, nes gerkle dirgina, koseja biskely, ner ko ten makaluotis ant skersveju. Ir kuri verkia ir kodel? biggrin.gif Man cia idomus toks dalykas, kaip galima verkti ruosiant pamokas biggrin.gif Nesu to patyrusi biggrin.gif drauges mergiote irgi sake verkia, bet kad anoji uz ja ruosia iki 3 nakties ir jei parnesa maziau negu 10 pazymi, tai eina aiskintis i mokykla kaip Ksena, o toji tada jau verkia ir buna nubausta kaip nors.

as tai noriu paklausti labai juokingo turbut klausimo. jeigu ryte issitraukiat korta, ar nekyla pasamoningas noras tiesiog per diena ivykdyti tos kortos reikalavimus? siandien savyje ta aptikau ir visai netiketai, iki tol galvojau, kad tiesiog kortos pasiteisina.

Banguole, sudek man, as damusineju toki megztini, kuri veluoju puse metu. Jis tiesiog buvo pamirstas. As praradau kliente ar ne? Nes ketinu atiduot dykai kai damusiu, anoji man i akias nelenda ir nezinau ka galvoja.
Atsakyti
Sveikos, nebuvo kada šiandien kortų ištraukt...jezau, kaip as sukresta...maciau 3 zmones ant perejos nutrenktus, nejuda, batai ismetyti...siaubas..tik tik turbut visa tai buvo nutike, bet taip blogai apsviesta, kad as pati gerai, kad dar syki neuzvaziavau...tiesiog nesuprantu kodel, bet labai suletinau greiti...gal mane kazkas apsaugojo...o po to ziuriu kazkas neaiskaus ant kelio...siaubinga....labai siaubinga...mano dukryte kartu buvo irgi sukresta labai...
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 09, 21:34)
a kiek anai meteliu dabar? pas mus labai ramu viskas,  nes visa savaite tikrino tik per visas pamokas, testus dave is visu dalyku, kad pamatyt klases lygi is praeitu metu medziagos. Nes klases nebeliko, suskaldyta, visa klase buvo problemine ir aukletoja praktiskai tuos du metus nebuvo darbe, nes per daug sirgo, tai palaida bala, uztat suskalde. Tai toki mizeri uzduoda, kad as net neturiu kaip ta ziurke savy atrast kas del pamoku. Sian isvis neisleidau, tegul biski siltai pabuna, nes gerkle dirgina, koseja biskely, ner ko ten makaluotis ant skersveju. Ir kuri verkia ir kodel? biggrin.gif Man cia idomus toks dalykas, kaip galima verkti ruosiant pamokas biggrin.gif Nesu to patyrusi biggrin.gif drauges mergiote irgi sake verkia, bet kad anoji uz ja ruosia iki 3 nakties ir jei parnesa maziau negu 10 pazymi, tai eina aiskintis i mokykla kaip Ksena, o toji tada jau verkia ir buna nubausta kaip nors.

as tai noriu paklausti labai juokingo turbut klausimo. jeigu ryte issitraukiat korta, ar nekyla pasamoningas noras tiesiog per diena ivykdyti tos kortos reikalavimus? siandien savyje ta aptikau ir visai netiketai, iki tol galvojau, kad tiesiog kortos pasiteisina.

Banguole, sudek man, as damusineju toki megztini, kuri veluoju puse metu. Jis tiesiog buvo pamirstas. As praradau kliente ar ne? Nes ketinu atiduot dykai kai damusiu, anoji man i akias nelenda ir nezinau ka galvoja.

Nu supranti, pirma - mes abi avinučiai..tai patikėk kas pas mumi darosi. Ji tinginė kaip ir aš, bet plet daugybos lentelę aš ją priversiu išmokt, nebus dubina man. Nenusileidžiu, už ją nedarau, tai ji poniutė įsižeidė matai..Nix..ja tegu išsistaugia, tada ir pakalbėsim. Jau nieko, drožiasi pieštukus biggrin.gif Viskas, podružkės po pamokų baigėsi. Kas dien mokysis daugybos lentelės. Trečiokė ji, jai 9 metai. Tik pas ją krūvis nemažas šulioj. Nu smaugia juos ten. Bet aš tame tik pliusą matau.

Šiandien kortų netraukiau,vakar apverstą pentaklių 4 atradau. Paskambino exsas ir pasakė, kad jis po atostogų ir neturi pinigų alimentams wub.gif Palaukit. O aš turiu wub.gif Už pratybas, nuomą ir visa kita wub.gif Nu nieko.

Dabar einu traukt kortų
Atsakyti
QUOTE(earl grey @ 2014 09 08, 09:54)
Sveikos, merginos 4u.gif
Situacija mano gyvenime tokia, kad labai reikėtų kortų patarimo. Turim šeimyninį verslą, kurio finansinė situacija labai bloga. Bet laikomės dar tik todėl, kad yra paimta paskola, užstatytas gyvenamasis būstas, todėl jo prarast nesinori - tenka dantis sukandus atidavinėti paskolą. Bet bijau, kad ilgai nebetempsim.
Klausimas būtų toks: ar verta dar kankintis ir tęsti įmonės merdėjimą ar bandyti parduoti įrangą, atiduot kiek pavyks paskolą ir uždaryt įmonę? Ar neprarasim to būsto? Apskritai gal galit situaciją pakomentuot? Jei mažai info ar klausimas netinkamas, galiu performuluot ax.gif
Tikrai labai reikėtų pagalbos 4u.gif

Labas, iskart sakau, kad tavo klausimas yra gan sudetingas, todel iskart Tau niekas ir neatsake. Dazniausiai tokios situacijos reikalauja daug susikaupimo.

Situacija dabar - nu tu kaip ir neperdedi tikrai- sakykime taip, kad finansine situacija labai kebli ir prasta. Is visu imanomu jegu turbut sukates kaip galite- o balanso kaip nera taip nera.. Finansines investicijos galejo buti neteisingos ir ne ten kur reikia paskirtos, nesugebejimas teigiamai uzsukti biznio, ir pinigu srauto kontroliavimo spragos, nepyk toks jausmas, kad buvo ir atbulom rankom svarbus sprendimai priimti ir darbai panasu, neuzbaigti iki galo. O kiek dar nebaigtu laukia.... Neapdairumas. Nusivylimas darbu, kuris nepasiteisino arba elementariai konkurentu pranasumas buvo ju puseje... Kitas dalykas kaip vienas ir tas pats asmuo imoneje ir savo darbe atlieka visas funkcijas nuo valytojo iki vadybininko iki direktoriaus irgi nieko gero nelauk.. Dabartinemis kortomis jokiu budu nesugalvokit listi i skolas dar didesnes ar paskolas- nes nusimatytu skaudus finansiniai praradimai. Teks kuri laika ismokti gyventi taip kaip dabar yra ir toliau gala su galu sudurti ir dar smarkiau dirzus susiverzti.. Tu pasakei pora variantu ir kad nezinote kaip elgtis, jauciu is tos nevilties dar daugiau variantu buvo ateje ir klaustukas cia didziausias- kuris sprendimas geriausias..Manau labai sudetinga jums turetu buti apsispresti siuo metu- bet sprendimas jis tures buti priimtas tikrai
Is esmes matau viena ir dideli nuostoli tiek finansiskai ir emociskai

Dar pasirode, kad viska norejote sugebeti padaryti vienu metu ir greitai gal per daug aprepet ir nesugebejot sukontroliuot energijos? g.gif

Kortas surasau panoms- cia galite neskaityti
(apv 10 pent/ apv 2 pent/ teisingumas/ 3k)

(Cia apverstu kortu padetis 10 pent su 2 pent neigiama prasme aiskiausiai parodo visos situacijos disbalana ir ypac 2pentakliai kaip zonglierius bando zongliruoti to gerai nemokedamas, stovi ant vienos kojos, kas apsunkina jo darba ir jam sunku laikyti lygsvara- nezinojimas ant kokios kojos jo tikrasis svoris ir nesupratimas savo stipriuju pusiu jis cia mazdaug stengesi ir galvoja kaip sumoketi Petrui alga nepasiskolinus is Antano, bandymas sudurti galus bigsmile.gif )

Dabar del kankinimosi ir veiklos pratesimo.. Uz viso sito dar nepaisant visko slypi ir seimyninis komfliktas Vyro ir Moters poziuriu skirtumai i visa bizni ir i susidariusia situacija.. Pokolkas situacija nusimatytu tokia,, aklas kurcia veda,,- deja kortos rodo nepritekliu, , sudetinga ir astria finansine situacija ir visa sita tolimesne imones veikla sakyciau taps labai rizikinga, nuostolinga, veda link bankroto. Na cia deja, irgi nera pozityvo.. Imone artimiausiu metu tikrai neklestes- atsargiau dar siulyciau viska dirbti, kad be didesniu finansiniu nuostoliu. Na ir jums krenta Teisingumo korta- o ji gali rodyti, kad norit ar nenorit teks atstatyti esama pusiausvyra, bet kokia kaina...

Apv k karaliene/apv 3k/ 5 pent/ XI/ apv k karalius
Vienintelis gal pozityvas sioje situacijoje butu toks, kad sunkiu momentu vistiek stengsites visi veikti is vien ir sunkia akimirka vienas kita geriau pazinsite.. Nu cia didziausias pliusas sio situacijos, jei tai nors minimaliai paguos

Jei parduosit iranga?

O klausykit ar nera, kad sitam reikalui del pardavimo kazkas priesintus is seimos nariu ir sito daryti labai nenori ir net girdet? Nu mazdaug jauciu, kad kazkuris is seimos nariu, to ziauriai nenori ir pasiduoti jis nelinkes, nu jam atrodo su vejo malunais pakovoti optimistiskai geriau.. Nezinau kodel taip rodo man.. Kad kazkas stovi uz sito ir sako ,, NE,,

Na, o jei parduosite irangas, man krito tikrai daug pozityviau- cia trumpai iskart sakau, su situo variantu isikapanosite greiciau, bet astrumo irgi bus, nesiklostys viskas taip sklandziai kaip, kad norite, gal kainos neitiks, gal imones uzdarymas strigs- na elementariai per viena diena neispres vciskas cia, tai ilgas periodas...

Ir nepaisant to, turbut vistiek anksciau ar veliau vel verslais uzsiimtumet, nes tas noras kazka daryti niekur nedings. lotuliukas.gif

Patarimas: Na kortos siulo, kad nori nenori teks susitaikyti artimiausiu metu su finansiniais apribojimais , siulau nesitiketi greitu stebuklu ir kad imones veikla paprastai issispres stebuklingai... Na to nematyti...

O jei ne apie kortas snekant- kreipetes i mane pagalbos, tai patariau tik kaip Taro kortas skaitantis zmogus, visgi jus turite priimti patys sprendimus, kurie bus geresni jusu seimos atzvilgiu. Pasikonsultuokite su asmenimis kurie tuos dalykus bizninius ismano gerai, apsvarstykite visas rizikas, pasikalbekite su tuo paciu banku.. Zodziu linkiu nuosirdziai, suktis kaip imanoma is sios juodos situacijos, nes panasu, kad popieriukai prasti pas jumis, o problema per viena diena ir valanda neiisispres..

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 09, 20:40)
Sveikos, nebuvo kada šiandien kortų ištraukt...jezau, kaip as sukresta...maciau 3 zmones ant perejos nutrenktus, nejuda, batai ismetyti...siaubas..tik tik turbut visa tai buvo nutike, bet taip blogai apsviesta, kad as pati gerai, kad dar syki neuzvaziavau...tiesiog nesuprantu kodel, bet labai suletinau greiti...gal mane kazkas apsaugojo...o po to ziuriu kazkas neaiskaus ant kelio...siaubinga....labai siaubinga...mano dukryte kartu buvo irgi sukresta labai...

Tau per daznai yra zenklai apie vairavima. Gal technikine prasivaryk ar ka. Mazu koks Marsas ant Tavo vairavimo reikalu uzejes yra. Man tiek butu, tai nevairuociau kuri laika.
Atsakyti
Sveikos. Laiko stoka pas mane.

Ir kaip tuos vaikus istraukt nuo ismaniuju ir pasodint mokytis ar kokia knyga paskaityt. Pareina is mokyklos ir imerkia snapa i telefona ar plancete, paklausi ko, tai a... m, toks ir bendravimas. Dailes mokykla mete, baseina mete, kuo uzimt, neaisku doh.gif .

Pikta as siandien, visokie pravalai. Dienos kortos buvo apversta Kardu karaliene, Velnias ir 9 kardai. Pilnatis gal veikia. Vakar su Taro kalade miegojau po pagalve, tai prisapnavau visokiu filmu.
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 09, 20:40)

Siandien istraukiau 3kardus ir dar keleta.. Tai va lekiu i darba sau ir ziuriu ant sankryzos moteris nutrenkta su dviraciu na ir salia jos Police, Ambulance ir visas ekipazas...

Na, o kitas dalykas kuris mane nustebino tai, kad turiu kolege, kuri turi vaikina ir siandien isaiskinau, kad jai pradejo patikti kitas vyras, zodziu prisipazino, kad yra pasimetusi savo jausmuose...
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 09 09, 20:42)
Nu supranti, pirma - mes abi avinučiai..tai patikėk kas pas mumi darosi. Ji tinginė kaip ir aš, bet plet daugybos lentelę aš ją priversiu išmokt, nebus dubina man. Nenusileidžiu, už ją nedarau, tai ji poniutė įsižeidė matai..Nix..ja tegu išsistaugia, tada ir pakalbėsim. Jau nieko, drožiasi pieštukus  biggrin.gif Viskas, podružkės po pamokų baigėsi. Kas dien mokysis daugybos lentelės. Trečiokė ji, jai 9 metai.  Tik pas ją krūvis nemažas šulioj. Nu smaugia juos ten. Bet aš tame tik pliusą matau.

Šiandien kortų netraukiau,vakar apverstą pentaklių 4 atradau. Paskambino exsas ir pasakė, kad jis po atostogų ir neturi pinigų alimentams  wub.gif Palaukit. O aš turiu  wub.gif Už pratybas, nuomą ir visa kita  wub.gif Nu nieko.

Dabar einu traukt kortų

oi vaikas vargsas, jie tuo metu taip sunkiai ta daugybos lentele mokosi, manoji irgi sunkiai mokesi, nesupranta principo kaip tu skaiciu daugeja. o as nemoku paaiskint. isvis as ten viska suprantu matkej, bet tik del to, kad tevas mano buvo tos srities genijus ir jis butent turejo pedagogini talenta, kaip isaiskint, kad bet kuris suprastu, kiekvienam per savo. pvz as mokydavausi po tris eilutes i prieki ir atgal, tada pridedu dar eilute, vel i prieki ir atgal, tada dar viena... ir sitas metodas man yr islikes amziams. bet visada kai taip mokaisi turi but aiskus pats principas - kaip tatai pasidaro. o paaiskint basta, nemoku.

mano kardu tuzas sutvarke virtuvine buto dali, bet imperatorius apv tai net neisivaizduoju ka galejo nuveikt, gal ta bandyma numigt per pietus, kuris nepavyko... Siaip imperatorius yra antra korta salia isimylejeliu, kuriu as tiesa pasakius nelabai supratu, ne iki galo. kazkokios labai svetimos energijos cia man. nu, i ateiti viltis dedu. lazdu nesuprasdavau kazkada, dabar jau suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Demetra @ 2014 09 09, 20:58)
Sveikos. Laiko stoka pas mane.
Ir kaip tuos vaikus istraukt nuo ismaniuju ir pasodint mokytis ar kokia knyga paskaityt. Pareina is mokyklos ir imerkia snapa i telefona ar plancete, paklausi ko, tai a... m, toks ir bendravimas. Dailes mokykla mete, baseina mete, kuo uzimt, neaisku  doh.gif .
Pikta as siandien, visokie pravalai. Dienos kortos buvo apversta Kardu karaliene, Velnias ir 9 kardai. Pilnatis gal  veikia. Vakar su Taro kalade miegojau po pagalve, tai prisapnavau visokiu filmu.

Aisku viskas.. Gal kokiu parkiu siandien uzturejai?

Oi kaip mane sitas dalykas irgi veikia ir tikrai gerai issireiskei prisisapnavau filmu.. As irgi filmus tokius sapnuoju epizodinius... Laivus, keliones lektuvais, zmones kuriuos tik viena kart gyvenime sutikus, nu tokie is pasamones lendantys dalykai...

Geriausiai pamenu, kaip sapnavau, kad mano diedas padege musu gatve ir kilo gaisras ir as isbegau ir aiskinu jam ,, Tu gal durnas, ka padarei, o jis tik tyli nieko nesako man,, Ir kita ryta koks paradoksas ivyko, begu gatve, nes tai yra dalis mano kroso distancijos ir ziuriu kaip link musu gatves vaziuoja gaisrininku brigados, o ten pasirodo gaisras vyko...
Atsakyti