QUOTE(Mona_si @ 2014 09 11, 06:09)
Ką?
niu kableliai, taskai, bruksneliai, trumpiniai, viskas tas truputeli idomiai logikos prasme, tai galima visaip suprasti, nu as ir supratau priesingai. bet kitu merginu kortu surasymus tai suprantu be problemu, cia pas mus matomai karminis likimo siustas nesusipratimas.
QUOTE(Žiedė @ 2014 09 11, 07:59)
Joooo del vieno tai tikiu, kad begs sleptis. o del kito baisiausia nes moka sokdinti, gasdinti, kaip ir sakot didelius manipuliatorius. Vat jo bijau, nes pirma karta palauze. bet praejus 5 metams, vel viska keliu i virsu.

Bet as jau psihologiskai pasiruosusi, bet vis vien sirdyje negera.
Aciu jums mergaitems. Vienu metu visos bedos uzgriuvo
tai manim netikek, as jos kortas atvirksciai pamaciau surasytas. sunku bus, bet nesinervuok pirma laiko. dar yra vaiku islaikymo fondas luygtais, jeigu jo neuzdare, moka ten mizeri toki, antstoliai, kurie gali is jo atimti viska, nu pvz jei begtu i kita sali, kaip kad mano ex, jis nesupranta tu alimentu butinybes ir mano, jog jie reikalingi man ant soliariumo, uosvis tvarkingai juos moka uz sunu, bet is antstoliu as neatsiemiau doku, todel kai jis ka nors tures - jie paskaiciuos kiek cia skolos, ir merga gaus ta, kas jai priklauso. jei labai kovinga esi, galima kovot ir rautis tol, kol ji pasodins uz nemokejima alimentu i kaliuze, ten jis dirbs ir ka uzdirbs - viskas eis alimetams. tai yra imanoma. visokiu buna iseiciu, cia krastutine, bet jau reik tada pasisvest tam. as tai egaleciau.
nu ir siaip, det viltis i ex... apiforminsi ta reikala, laikui atejus jam teks vistiek susimoket ir kvit. turi turet visus popierius tvarkingus ir viskas, vilciu tai ten nedek. nebutu ex. nepamirsk antstoliu, anksciau uztekdavo triju menesiu nesumoketu alimentu, ir jau budavo galima priduot, nezinau kiek dabar uztenka. procesas reikalingas tam, kad gautum teismo nutarti, pagal kuria jis juos turi moket. viskas, emociju i ten jokiu neinvestuok.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys