Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

visa vakara mane atakuoja vienas pazistamas ir siulo investuoti i kazkokia finansine piramide. biggrin.gif ten reikia investuoti 540 euru, jei neturi duoda paskola ir atseit jei nepatiks ta paskola galima grazinti. pasiskaiciau internete ir nieko nesuprantu. ten kazkaip reikes paskui kviesti kitus prisijungti, kai, kad tas mano draugas jau mane verbuoja. biggrin.gif ten kazkaip su auksu viskas susije, bet aiskintis viska man truksta kantrybes ir IQ. biggrin.gif
tai va, klausimas kas butu, jei ten ivestuociau pinigus?
10 kardu apv., disku 6 apv., tauriu 2, tauriu riteris apv. kalaviju karalius
ryt meginsiu ir pati pasikuisti ties tom kortom. kazkaip man atrodo, kad ne kazka cia jos rodo. biggrin.gif kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 09 10, 21:24)
visa vakara mane atakuoja vienas pazistamas ir siulo investuoti i kazkokia finansine piramide.  biggrin.gif ten reikia investuoti 540 euru, jei neturi duoda paskola ir atseit jei nepatiks ta paskola galima grazinti. pasiskaiciau internete ir nieko nesuprantu. ten kazkaip reikes paskui kviesti kitus prisijungti, kai, kad tas mano draugas jau mane verbuoja.  biggrin.gif ten kazkaip su auksu viskas susije, bet aiskintis viska man truksta kantrybes ir IQ.  biggrin.gif
tai va, klausimas kas butu, jei ten ivestuociau pinigus?
10 kardu apv., disku 6 apv., tauriu 2, tauriu riteris apv. kalaviju karalius
ryt meginsiu ir pati pasikuisti ties tom kortom. kazkaip man atrodo, kad ne kazka cia jos rodo.  biggrin.gif kaip manot?

Jezau Kristau.. Nu yeah atrodo esi protinga - bet nu nejaugi pakibtum ant tokiu briedu ir apie visokias piramides.. As realiai netikiu, kad is tokiu dalyku praturtet gali zmogus. Nekisk ten nageliu geriau smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
As dirbu.
Taip galvoju apie skyrybas.
Viena su vaiku,galeciau isgyventi,bet man labai svarbu ,kad vaikas butu laiminga.
As gyvenu du savo tevais.
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 09 10, 23:05)
Jezau Kristau.. Nu yeah atrodo esi protinga - bet nu nejaugi pakibtum ant tokiu briedu ir apie visokias piramides.. As realiai netikiu, kad is tokiu dalyku praturtet gali zmogus. Nekisk ten nageliu geriau smile.gif

As tai nepakibsiu. Siaip pameciau kortytes, bet va tas mano pazistamas naivus. Itikejes labai tuo reikalu. As jam sakau Ziurek tik i koki s neisivelk, o jis pasirodo sako as jau investavau. Durnas bernas. Universitete ji traukiau uz ausu. Jis sake, kad as sese jo. Palulikau broli ir i s isivele. Mat labai pagal ji ten viskas rimta. doh.gif
Atsakyti
Yeah, finansines piramides yra apiformintos dabar istatymu kaip kriminalinis reikalas ir kur jau kur, o ten nesivelk, nes pirma, tai jokios ten naudos negausi, o antra - gali tekti paskui aiskintis teisme, Tau to reikia? Nesivelk i finansines piramides, nekurk sektu, neplatink narkotiku, nu zodziu, nieko nedaryk, is ko ateina lengvi pinigai ir ka Tau pasiulo bet koks draugas, pamaciau as Tavo kartos "draugus" ir maziau su jais reikalo turet. Bendrauk su tevais geriau.

Mona Si, siaip ne taip iziurejau Tavo kortas taip kaip Tu pasakei, nu bet cia kaip Rochako testas parasyta, suprast laisvai galima taip ir anaip, abiem budais gaunasi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(gerute14 @ 2014 09 10, 22:45)
Labas vakaras.
As dirbu.
Taip galvoju apie skyrybas.
Viena su vaiku,galeciau isgyventi,bet man labai svarbu ,kad vaikas butu laiminga.
As gyvenu du savo tevais.

Tu rasai, kad gyveni su savo tevais, ar taip supratau? Tai Tavo vyras gyvena kartu su Tavim pas Tavo tevus? Taip yra?
Ka sako Tavo tevai del Jusu santykiu?
Ar manai, kad Tavo mergaite laiminga, matydama, kaip Tu kankiniesi?
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 11, 03:49)
Mona Si, siaip ne taip iziurejau Tavo kortas taip kaip Tu pasakei, nu bet cia kaip Rochako testas parasyta, suprast laisvai galima taip ir anaip, abiem budais gaunasi smile.gif
Ką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona_si @ 2014 09 10, 18:54)
Kardų 10-apv. Pent. 7-Lazdų riteris. Matosi, kad žiauriai išgyveni, pasaulio pabaiga čia tau (ir šiaip, kol neperskaičiau iki galo visko, tai plaukai pasišiaušė, baugokai nuskambėjo). BET, kas mūsų neužudo, padaro mus STIPRESNIUS  smile.gif Kainuos ir teismo išlaidos, ir atsakovas nepėsčias  - gali slėptis, net emigruoti. Manipuliatorius, mėgstantis šokdinti aplinkinius.  g.gif Nenoriu varažint, bet nekokios prognozės, gal mergai pažiūrės - mažu nusišneku  unsure.gif

QUOTE(Amariliai @ 2014 09 10, 19:39)
kardu 10 yra sunku ir baisu, bet cia jie apversti, nera taip baisu, priesingai, cia ausra po nakties tamsos. 7 pentakliai normali korta, rodanti tokius vidutiniskus pinigus, jei neapversta, ji gera yra, ypac kalboj apie pinigine sfera, tai tvarkingas siokiu tokiu pajamu gavimas. Lazdu riteris tai gali but, kad reiks pakovot, o gali reikst, kad jis princu ant zirgo i si momenta sureaguotu, jokios nevilties nematau. Gal ir negalutiniai spredimai dar bus, bet tikrai nieko tragisko. Papildomas trauk tikrit situacijai. Siaip geriau po kokias 5 istraukt, patarima koki...

einu. taip toli iki lovos...

Joooo del vieno tai tikiu, kad begs sleptis. o del kito baisiausia nes moka sokdinti, gasdinti, kaip ir sakot didelius manipuliatorius. Vat jo bijau, nes pirma karta palauze. bet praejus 5 metams, vel viska keliu i virsu. ax.gif ax.gif Bet as jau psihologiskai pasiruosusi, bet vis vien sirdyje negera.

Aciu jums mergaitems. Vienu metu visos bedos uzgriuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 11, 03:49)
Yeah, finansines piramides yra apiformintos dabar istatymu kaip kriminalinis reikalas ir kur jau kur, o ten nesivelk, nes pirma, tai jokios ten naudos negausi, o antra - gali tekti paskui aiskintis teisme, Tau to reikia? Nesivelk i finansines piramides, nekurk sektu, neplatink narkotiku, nu zodziu, nieko nedaryk, is ko ateina lengvi pinigai ir ka Tau pasiulo bet koks draugas, pamaciau as Tavo kartos "draugus" ir maziau su jais reikalo turet. Bendrauk su tevais geriau.

nekurk sektu lotuliukas.gif

as tai neisivelsiu tikrai, bet tas mano draugas tai rimtai isivele. as jam siandien aiskinu, kad tai kriminalas, o jis man per el. pasta siuncia aprasus apie ta firma. netiki durnius. doh.gif siaip tai jis i magistra siemet istojo. pinigu neturi mokslams, tai mat sumane pralobti lengvu budu. biggrin.gif o toks tikintis buvo, i baznycia vaiksciojo. nu ka as zinau. verysad.gif o smegenys atrodo praplautos kaip sektos kokios. blink.gif
Atsakyti

Sveikos!
Na ir as labai prasyciau Jusu pagalbos.
Gyvenu ne Lietuvoje, istekejau uz uzsieniecio budama jau arti penkiasdesimties.
Pora metu buvo lyg ir viskas neblogai...taciau jau keturi metai visai susvetimejome, jokiu santykiu. na zodziu gyvenam kaip kaimynai. As jau ruosiaus n kartu grizti i Lietuva, bet vis kamuoja kazkokios baimes, jis lyg tai irgi nenori kad isvaziuociau, gal del pinigu kuriu siek tiek man reiketu duoti...nezinau.
Noreciau paklausti: Ar turi musu santykiai dar kokia ateiti? Ar man likti su svetimu zmogumi, ar man grizti i Lietuva?

Labai dekoju ir lauksiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(Mona_si @ 2014 09 11, 06:09)

niu kableliai, taskai, bruksneliai, trumpiniai, viskas tas truputeli idomiai logikos prasme, tai galima visaip suprasti, nu as ir supratau priesingai. bet kitu merginu kortu surasymus tai suprantu be problemu, cia pas mus matomai karminis likimo siustas nesusipratimas. biggrin.gif

QUOTE(Žiedė @ 2014 09 11, 07:59)
Joooo del vieno tai tikiu, kad begs sleptis. o del kito baisiausia nes moka sokdinti, gasdinti, kaip ir sakot didelius manipuliatorius. Vat jo bijau, nes pirma karta palauze. bet praejus 5 metams, vel viska keliu i virsu.  ax.gif  ax.gif Bet as jau psihologiskai pasiruosusi, bet vis vien sirdyje negera.

Aciu jums mergaitems. Vienu metu visos bedos uzgriuvo verysad.gif

tai manim netikek, as jos kortas atvirksciai pamaciau surasytas. sunku bus, bet nesinervuok pirma laiko. dar yra vaiku islaikymo fondas luygtais, jeigu jo neuzdare, moka ten mizeri toki, antstoliai, kurie gali is jo atimti viska, nu pvz jei begtu i kita sali, kaip kad mano ex, jis nesupranta tu alimentu butinybes ir mano, jog jie reikalingi man ant soliariumo, uosvis tvarkingai juos moka uz sunu, bet is antstoliu as neatsiemiau doku, todel kai jis ka nors tures - jie paskaiciuos kiek cia skolos, ir merga gaus ta, kas jai priklauso. jei labai kovinga esi, galima kovot ir rautis tol, kol ji pasodins uz nemokejima alimentu i kaliuze, ten jis dirbs ir ka uzdirbs - viskas eis alimetams. tai yra imanoma. visokiu buna iseiciu, cia krastutine, bet jau reik tada pasisvest tam. as tai egaleciau.

nu ir siaip, det viltis i ex... apiforminsi ta reikala, laikui atejus jam teks vistiek susimoket ir kvit. turi turet visus popierius tvarkingus ir viskas, vilciu tai ten nedek. nebutu ex. nepamirsk antstoliu, anksciau uztekdavo triju menesiu nesumoketu alimentu, ir jau budavo galima priduot, nezinau kiek dabar uztenka. procesas reikalingas tam, kad gautum teismo nutarti, pagal kuria jis juos turi moket. viskas, emociju i ten jokiu neinvestuok.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 11, 10:27)
niu kableliai, taskai, bruksneliai, trumpiniai, viskas tas truputeli idomiai logikos prasme, tai galima visaip suprasti, nu as ir supratau priesingai. bet kitu merginu kortu  surasymus tai suprantu be problemu, cia pas mus matomai karminis likimo siustas nesusipratimas. biggrin.gif
tai manim netikek, as jos kortas atvirksciai pamaciau surasytas. sunku bus, bet nesinervuok pirma laiko. dar yra vaiku islaikymo fondas luygtais, jeigu jo neuzdare, moka ten mizeri toki, antstoliai, kurie gali is jo atimti viska, nu pvz jei begtu i kita sali, kaip kad mano ex, jis nesupranta tu alimentu butinybes ir mano, jog jie reikalingi man ant soliariumo, uosvis tvarkingai juos moka uz sunu, bet is antstoliu as neatsiemiau doku, todel kai jis ka nors tures - jie paskaiciuos kiek cia skolos, ir merga gaus ta, kas jai priklauso. jei labai kovinga esi, galima kovot ir rautis tol, kol ji pasodins uz nemokejima alimentu i kaliuze, ten jis dirbs ir ka uzdirbs - viskas eis alimetams. tai yra imanoma. visokiu buna iseiciu, cia krastutine, bet jau reik tada pasisvest tam. as tai egaleciau.

nu ir siaip, det viltis i ex... apiforminsi ta reikala, laikui atejus jam teks vistiek susimoket ir kvit. turi turet visus popierius tvarkingus ir viskas, vilciu tai ten nedek. nebutu ex. nepamirsk antstoliu, anksciau uztekdavo triju menesiu nesumoketu alimentu, ir jau budavo galima priduot, nezinau kiek dabar uztenka. procesas reikalingas tam, kad gautum teismo nutarti, pagal kuria jis juos turi moket. viskas, emociju i ten jokiu neinvestuok.

Oi as zinau kas mane laukia. bet tas yra, kad jis gali moketi. niekad neprasiau nei vienos kapeikos. dukrai(13) metu butina tvarkyti dantukus, breketus deti. paprasiau pagalbos, aisku atsisake. Be viso sito jis dar psiholgini spaudima jai.... nezinau, gal reikia i vaiku teiese pasiskambint ka daryt. bet nezinau ar dukra nores sneketi visai taii svetimiems zmonems.
Beje as viska tvarkau pati, be advokato. neturiu tam pinigu... todel tikiuos, kad neistiks mane nervu priepuolis
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2014 09 11, 10:39)
Oi as zinau kas mane laukia. bet tas yra, kad jis gali moketi. niekad neprasiau nei vienos kapeikos. dukrai(13) metu butina tvarkyti dantukus, breketus deti. paprasiau pagalbos, aisku atsisake. Be viso sito jis dar psiholgini spaudima jai.... nezinau, gal reikia i vaiku teiese pasiskambint ka daryt. bet nezinau ar dukra nores sneketi visai taii svetimiems zmonems.
Beje as viska tvarkau pati, be advokato. neturiu tam pinigu... todel tikiuos, kad neistiks mane nervu priepuolis

as irgi viska tvarkiau be advokato, priteise be problemu. moket jis ju nemoka, moka uosvis. kaip tavo santykiai su uosvija? Gal galima kazka?
Atsakyti