Jei jau apie moteriškus, tai man Hazal Kaya be konkurencijos tragiškiausias balsas pasaulyje
O juokas
QUOTE(Milagra @ 2014 09 12, 13:39)
Jei jau apie moteriškus, tai man Nihal be konkurencijos tragiškiausias balsas pasaulyje
O juokas

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 13:41)
Viskas pas ją baisu
Beje, daugkam Beren eisena labai kliūva, o aš jos net nematau
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 13:17)
Nu va jums pupuliukas
Man tai jis siaip sau visose fotkese
bet kaip aktorius visai patinka. Neina tik foto ikelt, tad ikeliu nuoroda.
http://www.beyazperd...iafile=20452730
Papildyta:
Beja, man Burak Ozcivit man labai grazus
netgi su tais leopoldiniais usais
Tik as nieko su juo nemacius, idomu koks jis kaip aktorius
Kiek skaiciau, tai dauguma ji vien uz isvaizda myli
o ko daugiau is mergu noret 
http://www.beyazperd...iafile=20452730
Papildyta:
Beja, man Burak Ozcivit man labai grazus
O man Burakas grazus tik su usais kazkodel
QUOTE(Milagra @ 2014 09 12, 13:48)
Viskas pas ją baisu
Nu negaliu jos pakęsti visiškai 
Matyt, čia kažkokie laukai 
As supratau, kad ji pas tave nemegstamiausia persona
Matyt, man siaip Beren eisena nekliuva irgi
As kaip pirma kart pamaciau UM anonsa, man Nihal labai grazi pasirode,jos akys labai grazios,bet neturi ji nei ugio nei figuros,ir jos personazas uzknisantis buvo.....Gal kituose vaidmenyse ir nieko visai
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 13:53)
QUOTE(Milagra @ 2014 09 12, 14:58)
Atkirps laida garantuoju
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 13:53)
O man Burakas grazus tik su usais kazkodel
Man su usais jis irgi grazesnis. Siaip dabar paziurejau jo jaunystes foto, tai arba jis plastenkiu pasidares, arba cia is tos serijos - kad su metais gereja, kaip ir geras vynas
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 13:56)
As kaip pirma kart pamaciau UM anonsa, man Nihal labai grazi pasirode,jos akys labai grazios,bet neturi ji nei ugio nei figuros,ir jos personazas uzknisantis buvo.....Gal kituose vaidmenyse ir nieko visai 
Man tai tikrai buvo seriju, kur ji buvo labai grazi. Ypac kai plaukus nusikirpo. Personazas nenervino manes visai. Mane nervino Bither
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 13:56)
Akys jos gražios, sutinku
Mane šiaip ir Džemre labai erzino iš pradžių, paskui pripratau, į pabaigą jau netgi graži pasidarė
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 15:03)
Papildyta:
http://images6.fanpo...599-249-450.jpg Va kas tobulas
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 14:03)
Man su usais jis irgi grazesnis. Siaip dabar paziurejau jo jaunystes foto, tai arba jis plastenkiu pasidares, arba cia is tos serijos - kad su metais gereja, kaip ir geras vynas
Man tai tikrai buvo seriju, kur ji buvo labai grazi. Ypac kai plaukus nusikirpo. Personazas nenervino manes visai. Mane nervino Bither
Panos prasau manes nenuplokit nuo vaizdo

Kad čia daugumai taip. Bent jau man akys taip rodo. Tarkim ta pati Tuba. Kaip mane ji erzino Asi
Beje, Beren tai kažkokia užsikonservavus. Ne dėl to, kad aš ją mėgstu
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 14:09)
Mačiau jau su įgarsinimu tas Medcezir eina.