Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 14, 09:23)
Labs ryts biggrin.gif
vk.com/karaparaaskofficial
Yra serija su rusiskais subtitrais. Isvarom i Trakus, o vakare jau zinau ka veiksiu biggrin.gif
Geros dienikes 4u.gif

4u.gif tau geros dienos, as tai namie trinsiuos, vyras grybu prives mad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 14, 08:27)
4u.gif  tau geros dienos, as tai namie trinsiuos, vyras grybu prives  mad.gif

Grybai gerai thumbup.gif bet juos valyt tai ne kazka ne kazka biggrin.gif
Atsakyti
Vakar vakare jau arabai buvo įmetę normalią su subtitrais. Nu man vis tiek per daug įtarimų, kad rusai būtent iš anglų verčia biggrin.gif
Aš lauksiu įgarsinimo, nėra man šita serija tokia įdomi, kad žlibinčiau titrus. Ir, panašu, kad ateinanti irgi ne ką geresnė bus doh.gif Turėjau viltį, kad Husikas pats vienas sau veikia. Jei nepradės narpliotis kažkokie galai, tai išvis tuoj nebežiūrėsiu protest.gif protest.gif protest.gif

Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2014 09 14, 07:58)
Nu Niulifer geriau nebliautu, nes i arkli uznesa  doh.gif

lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Vakar tiek prisižvengiau iš Kurto bajerių pas ruses ir komentarų, kad tikrai žiūrėsiu antro sezono pradžią biggrin.gif Bet jaučiu negalėsiu normaliai žiūrėt lotuliukas.gif

Gražios dienos, mes irgi lėksim į kalnus. Bambukų griaužti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 14 rugsėjo 2014 - 10:21
QUOTE(Milagra @ 2014 09 14, 11:19)

Vakar tiek prisižvengiau iš Kurto bajerių pas ruses ir komentarų, kad tikrai žiūrėsiu antro sezono pradžią biggrin.gif Bet jaučiu negalėsiu normaliai žiūrėt  lotuliukas.gif

Gražios dienos, mes irgi lėksim į kalnus. Bambukų griaužti  lotuliukas.gif

Cia tame vkontakt.ru? Ar kaip jis ten g.gif

nu tai cia as viena kolukiete... cray.gif Grazios dienos 4u.gif
Atsakyti
As tai ziuresiu KPA iki galo biggrin.gif man dar nebuvo nei vienos neidomios serijos biggrin.gif ir 15 serija vakare pazlibinsiu su titrais biggrin.gif
Kurto jauciu visai neziuresiu rusiskai, nebent kiek galimybes leis tik per Tv3 aki uzmesiu. Nors tv3 igarsinimas mane irgi ziauriai erzina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 14, 15:53)
Kurto jauciu visai neziuresiu rusiskai, nebent kiek galimybes leis tik per Tv3 aki uzmesiu. Nors tv3 igarsinimas mane irgi ziauriai erzina doh.gif

Specialiai įsijungiau pažiūrėt koks įgarsinimas ir vertimas swoon.gif Siaubas kažkoks. Man šitas balsas lietuviškas primeta visus Luis Alberto ir Don Pedro ir nieko negaliu sau padaryti doh.gif lotuliukas.gif Nu nesižiūri Kivanč man su tokiu balsu išvis. Tikiuosi, Kuzia kitaip kalbės biggrin.gif
Atsakyti
Nu as tai priekabi sirse biggrin.gif nu bet grynai tv3 igarsintojai kai kalba, tai man iskart pries akis ne turku serialas, o meksikieciu biggrin.gif o tas Dzalilis ar kas man i Murata irgi panasus. biggrin.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif Milagra mums jau viebodos asociacijos lotuliukas.gif Kuzia ir Gunejus kalbes taip kaip dabar per Fatmagul kalba Kerimas. Nieko gero, bet geriau nei per Tv3, atrodo, kad ne Kurtas o Chose Luisas kalba biggrin.gif
Atsakyti
Aha tas balsas tai juodai meksikietiskas toks biski su paploninto liezuvelio garseliu, bet neturi daugiau igarsintoju o naujo tai neieskos, siandien uzmeciau aki, tai toks ot sau kivanciukas, baisiai rimtas ale kai kur meiliai paziuri i suracka biggrin.gif del fono sueis kiek isziuresiu nezinau :-)
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 14, 16:21)
Nu as tai priekabi sirse biggrin.gif nu bet grynai tv3 igarsintojai kai kalba, tai man iskart pries akis ne turku serialas, o meksikieciu biggrin.gif o tas Dzalilis ar kas man i Murata irgi panasus. biggrin.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif Milagra mums jau viebodos asociacijos lotuliukas.gif Kuzia ir Gunejus kalbes taip kaip dabar per Fatmagul kalba Kerimas. Nieko gero, bet geriau nei per Tv3, atrodo, kad ne Kurtas o Chose Luisas kalba biggrin.gif

lotuliukas.gif Oi, Kerimas tiesiog pasakiškai kalba, palyginus su šiuo Kurto balsu doh.gif Nu jau toks jis man pratyvnas, ausį rėžiantis doh.gif
O Dzelilio ir Tatjos pora buvo mano pati mylimiausia. Nezinau ar jis man i Murata panasus mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 14 rugsėjo 2014 - 16:36
As tai tik puse serijos maciau, tai man tiek Suracka tiek Kurtas visai normalus pasirode biggrin.gif Ta prasme, visai gerai man kolkas ten jie vaidina blush2.gif ir Kivancas padoriai su barzda atrodo. Bet nemegstu as istoriniu filmu, nebent tai butu Antika biggrin.gif arba pvz kas sukurtu nauja varianta Skarlet ir Reto Batlerio meiles istorijos. wub.gif o visokiu karu, caru ir panasiai nemegstu schmoll.gif
Atsakyti
Sita toks biski juokas suime tiek kurto tiek kerimo tevas tas pats aktorius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 14, 16:37)
As tai tik puse serijos maciau, tai man tiek Suracka tiek Kurtas visai normalus pasirode biggrin.gif Ta prasme, visai gerai man kolkas ten jie vaidina blush2.gif ir Kivancas padoriai su barzda atrodo. Bet nemegstu as istoriniu filmu, nebent tai butu Antika biggrin.gif arba pvz kas sukurtu nauja varianta  Skarlet ir Reto Batlerio meiles istorijos.  wub.gif o visokiu karu, caru ir panasiai nemegstu schmoll.gif

Tai sakau, pirmos pora seriju buvo tikrai normalios ir as pati buvau nustebus, kad man visai patiko, nes nemegstu irgi tokiu filmu, o apie Rusija tai ypatingai doh.gif Bet paskui kaip uzbuksavo, tai uzbuksavo veiksmas, jokios dinamikos visiskai. Bet cia, aisku, tik mano nuomone.

Atsakyti