Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai..

Tikrai bus 4u.gif o del ot tai nenaudojau ju, galvojau, jei jau nepavyks per ilgesni laika pastot, tada isigyciau ot. Bet pas mane labai jauciasi vaisingos dienos, buna tos tasios isskyros ir ziauris noras tam reikalui blush2.gif
[/quote]
Labai dziugu kad va taip jums lengvai pavyko thumbup.gif Del noro tam reikalui tai pritariu, net nagelius niezti kaip norisi, [COLOR=yellow] atrodo imtum ir uzverstum cia ir dabar blush2.gif lotuliukas.gif O as uzsisakiau internete ot ir ateinancia savaite tureciau gauti smile.gif Kazkaip atrodo lyg ir pazistu savo cikla, bet niekada tiksliai netyrinejau tu isskyru, galvoju gal su ot bus paprasciau ir lengviau pazinti savo vaisingasias dienas ir nustatyti ju pika ax.gif Iki siol tik su programele telefone sekdavau savo ov blush2.gif vis delto 21 amzius biggrin.gif Ups, ten turejo buti geltonos spalvos tekstas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskute1: 07 gruodžio 2014 - 12:28
Sveikos.
Situacija yra tokia :
Paskutini karta sirgau Spalio 29-lapkr2. Lapkricio 24 nesisaugojome. Ciklas 32-34 dienos. Taigi si menesi turejau susirgt 2-4 dienomis. Bet šiandien vis dar nieko. Keista , visada pries mm krūtine skauda o dabar nic nieko. Tik Labai sleikstu kartais is pilva maudzia. 8 dienos po santykiu pasidariau nt- neigiamas. Dabar praejo jau 13 dienu, ar bandyt at dar reik laukt?? As tokia nekantri.. Taip noriu greiciau suzinot kas Kaip.. ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaK @ 2014 12 07, 15:02)
Sveikos.
Situacija yra tokia :
Paskutini karta sirgau Spalio 29-lapkr2. Lapkricio 24 nesisaugojome. Ciklas 32-34 dienos. Taigi si menesi turejau susirgt 2-4 dienomis. Bet šiandien vis dar nieko. Keista , visada pries mm krūtine skauda o dabar nic nieko. Tik Labai sleikstu kartais is pilva maudzia. 8 dienos po santykiu pasidariau nt- neigiamas. Dabar praejo jau 13 dienu, ar bandyt at dar reik laukt?? As tokia nekantri.. Taip noriu greiciau suzinot kas Kaip..  ax.gif  rolleyes.gif

Pirma NT bandet tikrai per anksti smile.gif Dabar galit bandyti dar karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 12 05, 21:13)
jei butu nestumas manau testas jau rodytu.......

pasidariau NT vakar, rodo I... sad.gif o MMM vis tiek nėra. Ar verta kažin dar testą pirkti? turėjo jau pasirodyti 11.22...
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2014 12 07, 17:47)
pasidariau NT vakar, rodo I... sad.gif o MMM vis tiek nėra. Ar verta kažin dar testą pirkti? turėjo jau pasirodyti 11.22...

Pasidarykit HCG kraujo tyrima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2014 12 07, 16:47)

Nu bet kam save taip kankinti? Pasidarykit HCG............
Atsakyti
Mielosios, ar buvo kuriai taip, kad skaudetu apie bamba (toks isvarzos skausmas kaip as sakau) nestumo pradzioje?
Man niekad neskauda. O pirmojo nestumo pacioj pacioj pradzioj skaudejo ( dar net nezinojau, kad laukiuosi) ir va skauda ir dabar.... O tikimybe si cikla, kad pastojau reali 4u.gif
Papildyta:

Su pirmu man irgi ilgai nerode, tad nenusiminkit dar wink.gif O jau kai pradejo rodyt, tai vaiduokliavo. Ir atsirasdavo po pusvl biggrin.gif Labai nezymiai kilo pas mane hormonas, bet viskas ok buvo/ yra smile.gif
Atsakyti

Tikrai daug laiko praėjo, gal nebloga mintis pasidaryti hcg tyrimą? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos sveikos wink.gif Pasidalinsiu dziaugsmeliu smile.gif Pagaliau sulaukeme savo dziaugsmelio smile.gif Pasidariau du testus viena vakare kita is ryto ir abu rode ryskius 2 bruksnelius smile.gif menesines velavosi tik 4 diena, bet neiskentusi pasidariau ir buvo jau viskas aisku smile.gif Pilvo apacia vis pamaudzia, kita savaite registruosiuosi pas gydytoja ir leksiu ziureti ar viskas gerai smile.gif Strikaliojam su vyru abu is dziaugsmo!!! Simptomai nelabai ryskus, krutine skauda labai, beprotiskai jautrus speneliai ir labai erzina visokie kvapai smile.gif bet visa tai man buvo ir pries menesines smile.gif ryskiausias pozymis buvo kad kavos gerti nebenorejau, nors esu didele kofemane smile.gif Sekmes visom! Linkiu visom sulaukti kaledinio stebuklo! 4u.gif nestuke.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Karaliuseima @ 2014 12 11, 16:43)
Sveikos sveikos wink.gif Pasidalinsiu dziaugsmeliu smile.gif Pagaliau sulaukeme savo dziaugsmelio smile.gif Pasidariau du testus viena vakare kita is ryto ir abu rode ryskius 2 bruksnelius smile.gif menesines velavosi tik 4 diena, bet neiskentusi pasidariau ir buvo jau viskas aisku smile.gif Pilvo apacia vis pamaudzia, kita savaite registruosiuosi pas gydytoja ir leksiu ziureti ar viskas gerai smile.gif Strikaliojam su vyru abu is dziaugsmo!!! Simptomai nelabai ryskus, krutine skauda labai, beprotiskai jautrus speneliai ir labai erzina visokie kvapai smile.gif bet visa tai man buvo ir pries menesines smile.gif ryskiausias pozymis buvo kad kavos gerti nebenorejau, nors esu didele kofemane smile.gif Sekmes visom! Linkiu visom sulaukti kaledinio stebuklo!  4u.gif  nestuke.gif  drinks_cheers.gif

Dideliausi sveikinimai 4u.gif thumbup.gif Saugok save ir savo zirniuka nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutės planiukės smile.gif aš jungiuosi prie jūsų, nors dar ir neplanuojam teoriškai savo žirniuko smile.gif bet taip gavosi, kad šį mėnesį netyčia įvyko keletas neplanuotų mylkiukų, kurių rezultato visai netrukus galime sulaukti :oops: tad kad laukimas savo dienų būtų lengvesnis, jungiuosiu į jūsų būrį 4u.gif
pradėjau įtarti, kad galėčiau būti nėščia, kai krūtinė pasidarė keista :hmmm: šiaip nuo to laiko, kai po gimdymo grįžo mmm krūtinės jokių signalų kaip pms simptomo niekad nebejausdavau...iki šio mėn. ji ne tokia kaip su sūnum pastojus, nėra tragiškai jautri bet apsunkus ir tokia kaip dilgčiojanti :hmmm: o šiandien ant naktinukų pajutau šlapią ratilą aplink spenelį :shock: nemaitinu jau apie 3 mėn. ir nė karto to nebuvo :roll: ir porą dienų maudė strėnas su perėjimais į apatinę pilvo dalį, o vakar vakare taip suėmė strėnas, kaip buvo nėštumui įpusėjus, kaip aš sakydavau mano užpakalis su klubo kaulais atsijungia nuo stubuto doh.gif tai va toks pat jausmas...tai ir pradėjau svarstyti, o gal visgi?nors dar turiu nemažai planų iki antro vaikiuko, bet gal čia tas variantas, kai tu planuoji, o Dievas juokias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wildulyte @ 2014 12 30, 14:47)
sveikutės planiukės smile.gif aš jungiuosi prie jūsų, nors dar ir neplanuojam teoriškai savo žirniuko smile.gif bet taip gavosi, kad šį mėnesį netyčia įvyko keletas neplanuotų mylkiukų, kurių rezultato visai netrukus galime sulaukti :oops: tad kad laukimas savo dienų būtų lengvesnis, jungiuosiu į jūsų būrį 4u.gif
pradėjau įtarti, kad galėčiau būti nėščia, kai krūtinė pasidarė keista :hmmm: šiaip nuo to laiko, kai po gimdymo grįžo mmm krūtinės jokių signalų kaip pms simptomo niekad nebejausdavau...iki šio mėn. ji ne tokia kaip su sūnum pastojus, nėra tragiškai jautri bet apsunkus ir tokia kaip dilgčiojanti :hmmm: o šiandien ant naktinukų pajutau šlapią ratilą aplink spenelį :shock: nemaitinu jau apie 3 mėn. ir nė karto to nebuvo :roll: ir porą dienų maudė strėnas su perėjimais į apatinę pilvo dalį, o vakar vakare taip suėmė strėnas, kaip buvo nėštumui įpusėjus, kaip aš sakydavau mano užpakalis su klubo kaulais atsijungia nuo stubuto doh.gif tai va toks pat jausmas...tai ir pradėjau svarstyti, o gal visgi?nors dar turiu nemažai planų iki antro vaikiuko, bet gal čia tas variantas, kai tu planuoji, o Dievas juokias biggrin.gif

Kiek iki mm liko dienu? O gal jau veluoja? mirksiukas.gif
Atsakyti