Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai..

QUOTE(wildulyte @ 2015 01 03, 12:47)
man paspaudus to pienuko visad ištrykšta po lašiuką g.gif tik vieną sykį tiesiog pats ištekėjo kažkaip, nes radau dėmelę  šlapią ant naktinių...liemenuke tai nesimato, tai nežinau ar šia toks vienetinis atvejis buvo ar kažkas kita...bet ant naktinių, tai tikrai pirmas kartas (neskaitant to laiko, kai intensyviai maitinau sūnų smile.gif )

jei nesilaukiat, reiktu hormonus issitirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 01 03, 14:16)
jei nesilaukiat, reiktu hormonus issitirti 4u.gif

tai kad db trys mėnesiai, kai nebemaitinu savo pirmagymio, tai matyt todėl dar ir yra, nematau nieko blogo čia smile.gif tik db lyg sutraukia kartais spenelius toks jausmas...nu kaip pienui kaupiantis, bet taip lb lengvai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wildulyte @ 2015 01 03, 14:48)
tai kad db trys mėnesiai, kai nebemaitinu savo pirmagymio, tai matyt todėl dar ir yra, nematau nieko blogo čia  smile.gif tik db lyg sutraukia kartais spenelius toks jausmas...nu kaip pienui kaupiantis, bet taip lb lengvai blush2.gif

nu man po maitinimo tai turbut ilgiau nei puse metu isspausti galejau lasiuku wink.gif o jei galima lasiuku isspausti tai yra tikimybe kad ir bemiegant galejot pasispausti , uz sio pozymio nesikabinciau 4u.gif
o mano nestuke.gif
1 .pozymis buvo po galvos plovimo neslenkantys plaukai biggrin.gif iki tol desimtys plauku i siuksline ismesdavau kol issidziovindavau, kai pastojau tik vienas kitas
2. kelios DPO labai jautrus speneliai kelias dienas 4u.gif
3. 10 DPO jau NT rodydavo vaiduokliukus
4. 12. DPO negincijamas NT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2015 01 05, 16:53)
nu man po maitinimo tai turbut ilgiau nei puse metu isspausti galejau lasiuku wink.gif o jei galima lasiuku isspausti tai yra tikimybe kad ir bemiegant galejot pasispausti , uz sio pozymio nesikabinciau  4u.gif
o mano  nestuke.gif
1 .pozymis buvo po galvos plovimo neslenkantys plaukai  biggrin.gif iki tol desimtys plauku i siuksline ismesdavau kol issidziovindavau, kai pastojau tik vienas kitas
2. kelios DPO  labai jautrus speneliai kelias dienas  4u.gif
3. 10 DPO jau NT rodydavo vaiduokliukus
4. 12. DPO negincijamas NT  4u.gif

sveikos planuojancios.. as irgi nelaukiu mm sausio 9 d. ir toks jausmas kad sikart uzkibo rimtai. ir pozymiu visokiu jauciu..tiesa sakant nieko nejauciu, nieko ka jausdavau pries eilines mm. Vis paskaitineju jusu pozymiu, ir tik perskaicius mamavita pozymi apie nustojusius slinkti plaukus nusprendziau parasyt 4u.gif nes ir man tas pats, kadangi esu supergarbanotu plauku savininke tai jau besisukuodama pries plovima iskrenta simtai..o dar plovimo metu ir po jo doh.gif . o vakar plaunant galva pastebejau, kad neteko ismesti gumulo isslinkusiu plauku i siuksline! lotuliukas.gif labai tikiuosi, kad tai geras zenklas wub.gif kai jau zinosiu rezultatus smulkiai aprasysiu visus savo pozymius..zinoma jei tai bus nestumo pozymiai. sekmes visoms! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saules buckis: 05 sausio 2015 - 19:13
Iki pastojant, kokius 2-3 metus jaučiau, kad turėsiu ramų šviesiaplaukį, į MB panašų, berniuką. Bandėme kokius 8 mėn. Atėjo pavasaris. Šilta, šviesu. Atsibodo planuoti ir užsimaniau per vasarą pagyventi sau. biggrin.gif Norėjau aplankyti Prancūziją. Dar turėjau įsidėti danties implantą. Žodžiu, pagalvojau, kad dabar geriau nereikia ir vėl laukti bei nerimauti pradėsiu rudenį, kai mažėja saulės, daugėja laiko mintims. Ponas D pasijuokė iš mano planų. biggrin.gif Likus kelioms dienoms iki OD, pradėjau jausti, kad BUS. Buvau skaičiusi, kad kitos jaučia, jog tą ciklą jau bus, bet maniau, kad čia - iš mistikos srities. Pati turiu nebloga intuiciją, tačiau skeptiškai žiūriu į visokias mistikas. Vadovaudavausi daugiau proto balsu.
Ok. Protas daug ką sakė. Nuo pat pastojimo visa širdimi jaučiau, kad JAU!, bet protas sakė NE. Sakė, kad jau ne kartą ieškojau simptomų. Viskam rado pasiteisinimų. Tik nerado priežasties, kodėl ta širdis šitaip jaučia...

O mano tokie požymiai buvo:

* Pirmą kartą pajutau OD. Lyg porą kartų su peiliuku kas įpjovę būtų.
* Lygiai po paros, pradėjo toje pačioje pusėje, kur vyko O, mausti šoną. Kitą dieną į nugarą perėjo skausmas. Vėliau išsiplėtė į abi nugaros puses. Protas sakė, kad gal kas su inkstais. Tik keista, kad taip žemai maudė. Galvojau, kad reikia gydytojai pasirodyti, bet delsiau. Po trijų dienų praėjo.
* Tada 3 dienoms išpūtė pilvą.
* Kitą dieną po OD pasidarė jautrūs speneliai. Visada taip būdavo. 1-2 dienas būdavo jautrūs ir tada krūtinė pasidarydavo jautri. Šį kartą jautrumas truko 4 dienas. Krūtinė pasidarė kiek jautresnė, nei per PMS.
* Apie 9-10 DPO mano BT užkilo. Nieko tokio. Ji dažnai užkildavo į patį aukščiausią tašką ir jau kitą dieną gražiai leisdavosi žemyn. Leisdavosi, kol nusileisdavo...
* Kitą dieną BT- tame pačiame taške. OMG! bigsmile.gif Širdis jau triumfuoja, protas slepiasi po pernykščiais lapais. Bėgu daryti NT. Beveik iškart ryškūs II. Jokių vaiduoklių. Ir štai, didysis protas išlenda iš po lapų ir kviečia pasiskaityti, ar nebūna brokuotų. O TAIP! Prieš 5 metus rašyti atsiliepimai apie RapiPreg. Kelioms moterims melavo!
Visą dieną darbe praspirgėjau. Vakare pasidariau patį papraščiausią NT. Vaiduoklis. Gerai matomas.
Kitą rytą pasidariau puodelį. Ryškus teigiamas! O taip, širdis - teisi! Pasakiau sau, kad nuo šiol pasikliausiu ne proto, o širdies balsu. Jis iki šiol neklysta. ax.gif

Širdis sakė, kad viskas vyks sklandžiai ir pati pagimdysiu sveiką ir didelį šviesiaplaukį berniuką. Tiesiog rėkė, kad ten ne kažkas, o BERNIUKAS. biggrin.gif O likus kelioms savaitėms iki gimdymo, pradėjau jausti, kad gimdymą priims gydytojas vyras. Viskas taip ir buvo, kaip širdis sakė. smile.gif
Ir dabar pasigailiu, jei nepaklausau širdies.

Manau, kad nėtšumą gerai jaučiau ir dėl to, kad pažinojau savo organizmą ir jau mintinai žinojau, kaip būna per PMS.

Klausykitės ir jūs savo širdies balso. Paleiskite savo norą. O kai svajonė išsipildys, nusiteikite geriausiam. 4u.gif
Atsakyti
Na ka riebius du II pamaciau ir as siandien. Iki menesiniu dar 2 dienos. wub.gif wub.gif leimes pilnos kelnes visai seimai thumbup.gif
Mano pozymiai:
*iskart po O nemalonus tempimas pilvo apacioje ir sontuose 2 dienos po O sisiukas pasidaze rausvai. Toliau iki pat siandien lengvas maudimas pilvo apacioje.
*nejutau jokio krutu skausmo ir iki siol nejauciu. Ji tik gerokai padidejo mano vyras sake 1 dydziu lotuliukas.gif 9d. PO isryskejo gyslos ant speneliu.
* nebeslenka plaukai ir neissoko joks spuogelis kaip iprasta pries mm.
* nuo 6 dpo kasdien jauciuosi kaip pritrenkta na lyg po gero baliuko lotuliukas.gif

Jauciuosi puikiai!!!! Laiminga sekmes visoms thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ilgą laiką turiu problemų dėl mėnesinių. Gydytojai taip ir nerado problemos.
Mano laimei po pusantrų metų nesirgimo lapkritį susirgau. Buvau laimės pilnos kelnės, kad gal pagaliau pavyks sureguliuoti ciklą, nes jau beveik metus su vyru nesisaugojam su viltimi, kad "užkibs".
Ir ką Jūs manot.. dabar jau sausio vidurys, o aš po to stebuklingo susirgimo vėl nesergu. schmoll.gif

Bet rašau, dėl įtarimo, kad GAL UŽKIBO nestuke.gif . Kelias dienas buvo labai jautrūs speneliai, o nuo vakar dienos krūtinę taaaip skauda, kaip niekad neskaudėdavo per PMS. Ir speneliai rausvi, nors pati aureolė ruda. Krūtinė išsipūtusi, net vyras pastebėjo, kad didesnė. Ir atrodo visą laiką dilgčioja, lyg nutirpusi būtų.
Į wc lakstau ir lakstau, bet aš visad buvau mižniukė. dar pasiskaičiau apie nieštukių slogą.. o man jau dvi savaitės nosis užgulusi, ypač miegant negaliu prakvėpuoti.

Dariau du NT, vieną vakarinį, kitą rytinį..abu neigiami.

TAIGI, peršasi išvada, kad arba laukiuosi, tik dar labai trumpai ir todėl NT nerodo arba as esu iš tų išimčių, kurios ilgai NT nerodo. ARBA tuoj sulauksiu mėnesinių.

Mirčiau iš laimės jei užkibo, nes tikrai jaučiuosi labai labai keistas. Va net rašau ir atrodo jau tuoj verksiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2015 01 12, 13:42)
Sveikos,
Ilgą laiką turiu problemų dėl mėnesinių. Gydytojai taip ir nerado problemos.
Mano laimei po pusantrų metų nesirgimo lapkritį susirgau. Buvau laimės pilnos kelnės, kad gal pagaliau pavyks sureguliuoti ciklą, nes jau beveik metus su vyru nesisaugojam su viltimi, kad "užkibs".
Ir ką Jūs manot.. dabar jau sausioo vidurys, o aš po to stebuklingo susirgimo vėl nesergu. schmoll.gif

Bet rašau, dėl įtarimo, kad GAL UŽKIBO nestuke.gif . Kelias dienas buvo labai jautrūs speneliai, o nuo vakar dienos krūtinę taaaip skauda, kaip niekad neskaudėdavo per PMS. Ir speneliai rausvi, nors pati aureolė ruda. Krūtinė išsipūtusi, net vyras pastebėjo, kad didesnė. Ir atrodo visą laiką dilgčioja, lyg nutirpusi būtų.
Į wc lakstau ir lakstau, bet aš visad buvau mižniukė. dar pasiskaičiau apie nieštukių slogą.. o man jau dvi savaitės nosis užgulusi, ypač miegant negaliu prakvėpuoti.

Dariau du NT, vieną vakarinį, kitą rytinį..abu neigiami.

TAIGI, peršasi išvada, kad arba laukiuosi, tik dar labai trumpai ir todėl NT nerodo arba as esu iš tų išimčių, kurios ilgai NT nerodo. ARBA tuoj sulauksiu mėnesinių.

Mirčiau iš laimės jei užkibo, nes tikrai jaučiuosi labai labai keistas. Va net rašau ir atrodo jau tuoj verksiu  verysad.gif

Testai tikrai jau rodytų. Nerašot kada sirgot, bet jau veik primeskim, kad minimum 6 savaitės kaip nėščia.
Pasidarykite HCG, jei neramu, jog testai nerodo
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2015 01 12, 13:42)

HCG viska pasakytu.
Atsakyti
Sveikos,

Perskaičiau visą forumą, o panašaus nieko neradau g.gif

Paskutinės mm buvo 12 05, visada reguliarios 28d. Bet taip jau nutiko, kad myliuką turėjau 01 02 (nevaisingu laikotarpiu) nes prieš pat mm, bent taip maniau, bet jau trys dienos jaučiu pilvo tempimą, nugarą skauda, BT 37,3 trys dienas nesikeičia,
Dariau NT (dieną) bet neigiamas, gal dar anksti??

Norėčiau išgirsti Jūsų pamąatymus apie mano situaciją. g.gif
Atsakyti
Na, testas jau rodytų.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 01 12, 19:47)
Na, testas jau rodytų.

Bandysiu dar ryt ryte, ax.gif , taip norėčiau kad II būtų smile.gif
Atsakyti