Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai..

QUOTE(Sviesiaplauke29 @ 2015 02 12, 19:15)
Sveikutės  4u.gif  paskutinIų mėnesinių pirma diena buvo 2015-01-07...ir dabar dar mėnesinės neprasideda...skaičiuoklė rašo, kad aš laukiuosi jau 5 savaitės  blink.gif  man kažkaip keistai...sakau gal šoaip vėluoja...ką manote? Vyrą testo išsiunčiau  lotuliukas.gif  išsigandau kad nepražiopsočiau nėštumo  lotuliukas.gif

Be testo arba HCG tyrimo nieko nesuzinosite.
Atsakyti
sveikos, jungiuosi prie planuojanciu burelio:) suvyru pradejome planuoti leliuka nuo sausio, bet kol kas nieko. Norejau paklaust, ciklas kaip laikrodis kas 25 dienas. paskutines mm prasidejo 01-28, dariausi OT tai parode kad O buvo 02-03, bet ND buvo atlikti 02-04, jokio tepliojimo nieko nera, bet jau savaite maudzia, pucia, kaista pilvo apacia... skrandis atrodo sustojas, nezinau, kazkaip neiprastai jauciuosi...NT kol kas nieko nerodo, o mm turetu buti 02-22. Ar gali buti kad nestuke.gif ? kada NT gali rodyti?
Atsakyti
QUOTE(papooga @ 2015 02 12, 21:49)
sveikos, jungiuosi prie planuojanciu burelio:) suvyru pradejome planuoti leliuka nuo sausio, bet kol kas nieko. Norejau paklaust, ciklas kaip laikrodis kas 25 dienas. paskutines mm prasidejo 01-28, dariausi OT tai parode kad O buvo 02-03, bet ND buvo atlikti 02-04, jokio tepliojimo nieko nera, bet jau savaite maudzia, pucia, kaista pilvo apacia...  skrandis atrodo sustojas, nezinau, kazkaip neiprastai jauciuosi...NT kol kas nieko nerodo, o mm turetu buti 02-22. Ar gali buti kad  nestuke.gif ? kada NT gali rodyti?

Nestumo pozymiams manau per anksti. NT darykit jei nepasirodys mm.
Atsakyti
Sveikos smile.gif atsiprašau už neišmanymą, bet noriu paklausti, kada pradeda reikštis nėštumo požymiai? kokie būna pirmieji? turiu omenyje požymius dar prieš mėnesinių vėlavimą. suprantu, kad visoms skirtingai, bet įdomu kokia jūsų patirtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge55 @ 2015 02 12, 22:21)
Sveikos smile.gif atsiprašau už neišmanymą, bet noriu paklausti, kada pradeda reikštis nėštumo požymiai? kokie būna pirmieji? turiu omenyje požymius dar prieš mėnesinių vėlavimą. suprantu, kad visoms skirtingai, bet įdomu kokia jūsų patirtis smile.gif

Paskaitykit sia tema nuo pirmo puslapio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge55 @ 2015 02 12, 22:21)

Na, kadangi, pasirodo aš laukiuosi, kaip parodė testas, tai galiu pasakyti, kad mano pagrindinis požymis yra tas ,kad po pietų nerealiai apima miegas ir išsekimo jausmas, turiu atsigulti pamiegoti, po poros valandų miego aš vėl kaip nauja smile.gif ir šiaip miego liga puola, anksti turiu ir atsigulti vakare, taip buvo ir su pirmu nėštumu. Manęs nei pykina, nei dar kokių kitų veiksnių...maisto irgi nieko ypatingo, na gal labiau norisi kažko gaivaus, vaisių, daržovių. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesiaplauke29: 13 vasario 2015 - 15:39
QUOTE(tylakalbe @ 2015 02 04, 17:41)
Sveikos merginos. Norejau pasiteirauti jusu. Sausio 10 d buvo mm, kurios truko 4 dienas. 24d nuo ryto pradejo kraujuoti, bet nesmarkiai nes uzteko kasdieniu iklotu.Tepliojimas kaip rudos spalvos. Truko tik viena diena. Dabar mm turetu buti vasario 8 d. Norejau paklausti ar tai galejo buti implantacinis kraujavimas. Gal kazkas sutriko g.gif

Sveikos na mano mm veluoja jau 10 dienu. Dariausi trys testus visi neigiami blink.gif . Sian registruosiuosi pas gyd. Tikesimes nieko blogo nebus doh.gif . Krutine padidejus truputi, naktimis keliuosi po kelis kartus i tualeta g.gif.
Atsakyti
QUOTE(tylakalbe @ 2015 02 17, 07:23)
Sveikos na mano mm veluoja jau 10 dienu. Dariausi trys testus visi neigiami blink.gif . Sian registruosiuosi pas gyd. Tikesimes nieko blogo nebus  doh.gif . Krutine padidejus truputi, naktimis keliuosi po kelis kartus i tualeta g.gif.

Sveika, man buvo panašiai. mm prasidėjo sausio 12 d., tada sausio 27d. pradėjo teplioti ir tepė kažkur 3-4 dienas, o vasario 14 vėl pradėjo tepti...Testai neigiami. Aš taip pat registruosiuosi pas gydytoją. Įdomu, ką abiems nustatys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge55 @ 2015 02 17, 12:46)
Sveika, man buvo panašiai. mm prasidėjo sausio 12 d., tada sausio 27d. pradėjo teplioti ir tepė kažkur 3-4 dienas, o vasario 14 vėl pradėjo tepti...Testai neigiami. Aš taip pat registruosiuosi pas gydytoją. Įdomu, ką abiems nustatys smile.gif

As prisiregistravau 26d pas gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(tylakalbe @ 2015 02 17, 12:32)
As prisiregistravau  26d pas gydytoja.

Aš 23 d. smile.gif
Atsakyti
Sveikos esamos arba busimos mamytes 4u.gif Nesu visiskai naujoke siame forume.

Atejo laikas ir man prisijungti i jusu saunu klubeli. Pradejom planuoti vaikeli per Valentino diena. Mano dieneles buvo sausio 23 d. Pagal vaisingu dienu skaiciuokles tai buvo vaisinga diena. Kitos dieneles turetu buti vasario 25, o gali ir anksciau. Labai noreciau nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lonely_Rose: 18 vasario 2015 - 17:51
QUOTE(Sunflowers @ 2015 02 12, 22:56)
Nestumo pozymiams manau per anksti. NT darykit jei nepasirodys mm.

Sveikos merginos, mano dienos vis tik siantien nepasirode:) Bet NT nieko nerodo ( dariausi is Drogo pirkta) pozymiai nezymus, bet menesines kaio laikrodis jau metus buna, o siandien nieko ir net nepabasu, kad ruosiasi buti... Kaip dar galim suzinoti ar laukiames? kur gauti jautriu NT, nes dariausi 25 jautrumo.
Atsakyti