Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai..

QUOTE(papooga @ 2015 02 22, 21:48)
Sveikos merginos, mano dienos vis tik siantien nepasirode:) Bet NT nieko nerodo ( dariausi is Drogo pirkta) pozymiai nezymus, bet menesines kaio laikrodis jau metus  buna, o siandien nieko ir net nepabasu, kad ruosiasi buti... Kaip dar galim suzinoti ar laukiames? kur gauti jautriu NT, nes dariausi 25 jautrumo.

HCG.
Atsakyti
Man veluoja savaite mm. Dariau NT - nerodo unsure.gif Dar kartosiu po keliu dienu, tikiuosi laukiuosi..
Atsakyti
O man veluoja 16 dienu. Testai neigiami. Siandien dariausi dar viena bet vel neigiamas. Ketvirtadieni eisiu pas gine. Ziuresim ka sakys.
Atsakyti
Sveikos merginos. Jungiuosi ir as prie Jusu. Siandien yra 23 ciklo diena ryte lb skaudejo pilva todel vos ne is smalsumo pasidariau ovuliacijos testa ir rode dvi ryskias juosteles, nors tokias pacias rode ir 15d ir po keliu dienu ryskumas dingo. Jau sesta diena kaip ziauriai traukia miegoti ir jauciu bendra issekima bet zinant kad anksciau ir pykindavo ir pan. tai stengiuosi siu pojuciu nesureiksminti. Per greit tas mieguistumas manau man uzejo gal kraujas pasilpes ar kt priezastys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdeleAkk: 23 vasario 2015 - 21:48
QUOTE(sirdeleAkk @ 2015 02 23, 19:47)
Sveikos merginos. Jungiuosi ir as prie Jusu.  Siandien yra 23 ciklo diena ryte lb skaudejo pilva todel vos ne is smalsumo pasidariau ovuliacijos testa ir rode dvi ryskias juosteles, nors tokias pacias rode ir 15d ir po keliu dienu ryskumas dingo. Jau sesta diena kaip ziauriai traukia miegoti ir jauciu bendra issekima bet zinant kad anksciau ir pykindavo ir pan. tai stengiuosi siu pojuciu nesureiksminti. Per greit tas mieguistumas manau man uzejo gal kraujas pasilpes ar kt priezastys

Jei būtų visai jokio skirtumo ir jokio noro, šios temos nei nepastebėtum 4u.gif Tad linkiu sklandaus nestuke.gif
Atsakyti
Noras begalinis... bet ir bazinė temperatūra kelias dienas laikosi 36,8, tai mieguistumo priežastis turbūt kita. ;/
Atsakyti
QUOTE(sirdeleAkk @ 2015 02 24, 12:33)
Noras begalinis... bet ir bazinė temperatūra kelias dienas laikosi 36,8, tai mieguistumo priežastis turbūt kita. ;/

Esant nėštumui bazinė temperatūra turėtų siekti 37, kiek pamenu. Nesupratau, o tai jūs dabar ovuliacijos, ar nėštumo testą darėtės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minevra @ 2015 02 24, 23:35)
Esant nėštumui bazinė temperatūra turėtų siekti 37, kiek pamenu. Nesupratau, o tai jūs dabar ovuliacijos, ar nėštumo testą darėtės? g.gif

Nebutinai 37 turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes. atsisedusi svarstau... nusprendziau tai padaryti garsiai smile.gif turejau susirgti vasario 21d(sestadieni).siandien vasario 25(treciadienis) o jus vis nesulaukiu... zinau, laiko nedaug, bet kas man keisto, kad savaitele kaip nuovargis lyg jauciasi , lyg galva mausti nori.labai ir to nesureiksminau. tik uzvakar sugalvojau pasipatuoti temperatura vakare,pasirodo 37.5. kitos dienos ryte 37.2 siandien vel tas pats. leliuka jau puse metu planuojam. tad tu visu "simptomu" jau ne nebesureiksminau. tik va mama vakar per danti paskambinu patrauke, sako gal nestumo temperatura? smile.gif ka jus manot? ar verta jau gadinti NT ar dar palaukti?
Atsakyti
QUOTE(si mo @ 2015 02 25, 14:47)
Sveikutes. atsisedusi svarstau... nusprendziau tai padaryti garsiai smile.gif turejau susirgti vasario 21d(sestadieni).siandien vasario 25(treciadienis) o jus vis nesulaukiu... zinau, laiko nedaug, bet kas man keisto, kad savaitele kaip nuovargis lyg jauciasi , lyg galva mausti nori.labai ir to nesureiksminau. tik uzvakar sugalvojau pasipatuoti temperatura vakare,pasirodo 37.5. kitos dienos ryte 37.2 siandien vel tas pats. leliuka jau puse metu planuojam. tad tu visu "simptomu" jau ne nebesureiksminau. tik va mama vakar per danti paskambinu patrauke, sako gal nestumo temperatura? smile.gif ka jus manot? ar verta jau gadinti NT ar dar palaukti?

Aš iš tų, kur kas dvi savaites profilaktiškai gadina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 02 25, 19:46)
Aš iš tų, kur kas dvi savaites profilaktiškai gadina smile.gif

Ir kiek laiko jau taip gadinate? Jei pas mane norvegijoj nekainuotu apie 40lt nestumo testas tai ir as jauciu dazniau gadinciau:)
Atsakyti
QUOTE(si mo @ 2015 02 25, 16:47)

Man lygiai taip pat mm turėjo prasidėti 21d, tai tą dieną ir dariau pirmą testą, galėjau daryti tuos jautriuosius ir anksčiau. Tai šiandien Jums jau TIKRAI rodytų testas smile.gif
Atsakyti