Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai..

QUOTE(Krisitina23 @ 2015 09 15, 10:46)
Sveikutės, turiu kaip ir klausima, spėliojimu  smile.gif žodžiu, yra tikimybė, kad galėjau pastot. Turbūt, kaip ir dažna prisigalvojau neštumo simptomų, bet tik po to kai pajutau, kad krutinė prisiliečiant tapo skausminga ir tokia pasidarė isš kart po OV ir maždaug nuo tada tokia savijauta, lyg blogumo jausmas pasitaiko, ne tai, kad pykintu ir tai aiškiai suvokčiau, bet toks jasmas kaip prieš vėmimą sumutina ir greit atleidžia. Bet man labiausiai rūpi klausimas ar jei ateina mmmm krūtis gali pradėt skaudėt taip anksti ir kaip tyčia neatgaminu kaip būna yprastai  doh.gif

P.s. Trečia kleckiuka planuojam, bet ne dabar... atrodo jau vaikus paauginom, jau galim sau dėmesio skirt, tai va jai netyčia tapau  nestuke.gif tai vat ir prisidžiaugėm dviese  doh.gif

Visada visko gali pasitaikyti 4u.gif siūlyčiau pasidaryti tiesiog nt ir bus aiškiau 4u.gif kada mm turėtų būti?
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2015 09 16, 13:46)
Visada visko gali pasitaikyti  4u.gif siūlyčiau pasidaryti tiesiog nt ir bus aiškiau 4u.gif kada mm turėtų būti?

Dar anksti neštumo testui, dabar 8DPO, o ateit turėtų 24-26 tom dienom, tai manau, kad testas dar nepasiteisintu. Tik aš kažkaip neatsimenu, kad man ta krutinė būtų skausminga iškart po OV, na bet visko gali būti, kad tai ir fantazijos vaisius, tik tiek kad kai pajutau, kad man ją skauda, tada tik susimasčiau apie galima neštumą. O jau visus kitus simptomus tikrai nurašau lakiai fantazijai lotuliukas.gif
Vistik noras didelis, bet protas sako: protest.gif ne dabar doh.gif
Atsakyti
Gal tau nuo O krūtinė jautrėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 09 17, 19:04)
Gal tau nuo O krūtinė jautrėjo g.gif

Sekančią dieną po OV kaip pradėjo, taip ir skauda ir tas jautrumos jos keičiasi, blogumai vis tankeja, jau atrodo tuoj vimtelsiu, bet praeina.
Kai su dukra pastojau, tai buvo panašiai kaip ir PMS, o po mėn dingo visi simptomai ir iki gimdymo jokiu neštumo požymių , o su sūnumi ėdė rėmuo kažkiek pykino.
Ir jei dabar ne neprisigalvoju dėl pykinimo, tai vėl kitaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisitina23 @ 2015 09 15, 09:46)
Sveikutės, turiu kaip ir klausima, spėliojimu  smile.gif žodžiu, yra tikimybė, kad galėjau pastot. Turbūt, kaip ir dažna prisigalvojau neštumo simptomų, bet tik po to kai pajutau, kad krutinė prisiliečiant tapo skausminga ir tokia pasidarė isš kart po OV ir maždaug nuo tada tokia savijauta, lyg blogumo jausmas pasitaiko, ne tai, kad pykintu ir tai aiškiai suvokčiau, bet toks jasmas kaip prieš vėmimą sumutina ir greit atleidžia. Bet man labiausiai rūpi klausimas ar jei ateina mmmm krūtis gali pradėt skaudėt taip anksti ir kaip tyčia neatgaminu kaip būna yprastai  doh.gif

P.s. Trečia kleckiuka planuojam, bet ne dabar... atrodo jau vaikus paauginom, jau galim sau dėmesio skirt, tai va jai netyčia tapau  nestuke.gif tai vat ir prisidžiaugėm dviese  doh.gif

sveikutė 4u.gif
Manau, kad blogumo jausmas gali būt ir iš baimės mirksiukas.gif Juk kai tik sukirba mintis kad galime buti nestuke.gif tai labai greit pamatom ivairiausiu simptomu biggrin.gif
Bet kokiu atveju, dar labai anksti spresti. Mano patarimas, gyventi taip kaip iki šiol gyvenote, na o po poros savaičiu ir pamatysite smile.gif
Linkiu tokios žinios, kokios laukiate smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergino, turiu klausimeli. Su MB planuojam vaikeli. Paskutiniu mm pirma diena buvo rugpjucio 19d, ciklas apie 32 d. pagal visas skaiciuokles vaisingos dienos buvo 4, 5, 6 rugsejo, ovuliacija turejo buti 14d. o pirma ciklo diena 21d, isbandyti testa jau galima nuo 20d. Bet iki siol jis dar nieko nerodo. Su pirmu nestumu viskas buvo tip top pagal kalendoriu. Testas jau pirma diena parode II kai turejo ateiti mm. Bet vat dabar kakziap kitaip. Siaip pries 4 dienas iki mm, man pradedavo taip pateplioti, ir paskui 32 ciklo diena ateidavo mm, dabar nieko nebuvo, praeita savaite taip labai maude pilva kaip pries mm, ir dabar karts nuo karto pamaudzia... Ar vis dar yra tikimybe but nestuke.gif siaip turiu itarima, kad ovuliacija buvo ne 14d o apie 19d, nes ta diena buvo uzejes toks nerealus skausmo priepuolis, o paskui taip staigiai ir praejo. Tai dabar pasimetus esu, kaip cia gali buti.
MM siaip neveluodavo, o jei uztrukdavo, tai vis tiek savaite pries tepliodavo.
Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2015 09 22, 10:29)
Sveikos mergino, turiu klausimeli. Su MB planuojam vaikeli. Paskutiniu mm pirma diena buvo rugpjucio 19d, ciklas apie 32 d. pagal visas skaiciuokles vaisingos dienos buvo 4, 5, 6 rugsejo, ovuliacija turejo buti 14d. o pirma ciklo diena 21d, isbandyti testa jau galima nuo 20d. Bet iki siol jis dar nieko nerodo. Su pirmu nestumu viskas buvo tip top pagal kalendoriu. Testas jau pirma diena parode II kai turejo ateiti mm. Bet vat dabar kakziap kitaip. Siaip pries 4 dienas iki mm, man pradedavo taip pateplioti, ir paskui 32 ciklo diena ateidavo mm, dabar nieko nebuvo, praeita savaite taip labai maude pilva kaip pries mm, ir dabar karts nuo karto pamaudzia... Ar vis dar yra tikimybe but  nestuke.gif siaip turiu itarima, kad ovuliacija buvo ne 14d o apie 19d, nes ta diena buvo uzejes toks nerealus skausmo priepuolis, o paskui taip staigiai ir praejo. Tai dabar pasimetus esu, kaip cia gali buti.
MM siaip neveluodavo, o jei uztrukdavo, tai vis tiek savaite pries tepliodavo.

Siek tiek patisklinu, biskiuka susiveliau, ovuliacija turejo buti 7 d (o ne 14d) blush2.gif o palei mane ji galejo ivykti 12d
Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2015 09 22, 15:12)
Siek tiek patisklinu, biskiuka susiveliau, ovuliacija turejo buti 7 d (o ne 14d)  blush2.gif o palei mane ji galejo ivykti 12d

Tai jei ovuliacija vėlavo - realu, kad arba mažas nėštumas, arba lygiai taip pat vėluodamos ateis mm. Jei pagal Jus - tai dar tik maždaug 10 dienų po ovuliacijos. Tada jei ir yra kas nors pilvelyje maža tikimybė, kad matysis. Bandykit NT po poros dienų daryti 4u.gif
Atsakyti
Vakar nebeistveriau ir pasidariau vakare juostelini testuka, tai is karto nieko nerode, bet po 10 min pasirode tokia vaiduokliska antra jusotele, bet iziurima. Siandi ryta dariausi 2 testus, viena jusotelini kita kasetini, juostelinis nieko neparode g.gif , o kasetiniam pasirode vaiduokliska juostele, matoma plika akim... na tikiuosi, kad vis tik ji ryskes. bet vat kaip iseina, kad vis tik ne visi nestumo testai yra vienodai jautrus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2015 09 23, 08:48)
Vakar nebeistveriau ir pasidariau vakare juostelini testuka, tai is karto nieko nerode, bet po 10 min pasirode tokia vaiduokliska antra jusotele, bet iziurima. Siandi ryta dariausi 2 testus, viena jusotelini kita kasetini, juostelinis nieko neparode g.gif , o kasetiniam pasirode vaiduokliska juostele, matoma plika akim... na tikiuosi, kad vis tik ji ryskes. bet vat kaip iseina, kad vis tik ne visi nestumo testai yra vienodai jautrus g.gif

Be abejo! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2015 09 23, 08:48)

Žinoma, kad testų jautrumas skiriasi. Ir visai nesvarbu ar kasete, ar juostelė, ar puodelis. Svarbu jautrumas tos juostelės, kurioje nusidažo (arba ne) ta išlaukta antra rausva juostelė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2015 09 23, 10:51)
Žinoma, kad testų jautrumas skiriasi. Ir visai nesvarbu ar kasete, ar juostelė, ar puodelis. Svarbu jautrumas tos juostelės, kurioje nusidažo (arba ne) ta išlaukta antra rausva juostelė  ax.gif

tik tiek, kad visur pazymima, nesvarbu koks nestumo testas, kaina nesvarbi, vis tiek ale jie vienodai rodo, as sutinku, kai jau nestumas didelis aisku, kad visi parodys, bet vat kai labai lauki, tai tos pirmos dienos tokios svarbios palieka blush2.gif
Atsakyti