Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai..

sveikites as norejau jusu pasiklausti visada kai likdavo iki mmm pradedavo beprotiskai skaudeti krutine.o dabar iki mmm liko 4 dienos o krutines neskauda visiskai na retkarciais spenelius skaudedavo bet nustodavo. ar gali buti kad as laukiuosi?

esu gimdziusi jau du kartus bet jau nebeatsimenu.su pirmu atsimenu kad krutine skaudejo beprotiskai blush2.gif na va dabar lieciu gal truputeli sona krutines skauda ir tiek:(
Atsakyti
Sveikos,
noriu pasipasakoti ir aš jums 4u.gif
taigi, šį mėn. su vyru pradėjome planuoti leliuką, mėn. viduryje buvo vaisingos dienos, tad mes nesnaudėme, praėjus savaitei lyg ir kažkokius viduje pokyčius jaučiau (krutinės jautrumas, pilvo apačios maudimas, o gal iš to didelio noro prisigalvojau ), mano dienos turėjo prasidėti 25d, o jų sulaukiau vakar, visom 3 dienom ankščiau. Ir kaip dabar žinoti, ar tai paprastos mėnesinės, ar persileidimas? vakar kraujuoti pradėjau po truputį, silpnai, o šiandien jau kaip reikiant, bet man visada tokios ir būna.. ax.gif
Atsakyti
Patys pirmiausi pokyciai, kurie nesisumaiso su mmm pozymiais, tai speneliu aureoliu pokyciai-patamseja ir truputi padideja.
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2015 10 24, 21:27)
Patys pirmiausi pokyciai, kurie nesisumaiso su mmm pozymiais, tai speneliu aureoliu pokyciai-patamseja ir truputi padideja.

O kartais patamsėja ne į nėštumo pabaigą? g.gif
Nes aš kai pastojau, mano pirmi požymiai pasireiškė tik 13-14sav nėštumo. Pykinimu ir krūtinės skausmu... Ir skausmas nepanašu į mm skausmą, daugiau į tokį, kuris tarsi degintų krūtis kažkas iš vidaus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2015 10 24, 22:27)

Pas mane nebuvo jokio patamsejimo ar padidejimo...
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2015 10 24, 20:27)

Ir man taip pacioje pradzioje pasirode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewa28 @ 2015 10 26, 13:14)
O kartais patamsėja ne į nėštumo pabaigą?  g.gif
Nes aš kai pastojau, mano pirmi požymiai pasireiškė tik 13-14sav nėštumo. Pykinimu ir krūtinės skausmu... Ir skausmas nepanašu į mm skausmą, daugiau į tokį, kuris tarsi degintų krūtis kažkas iš vidaus..  g.gif

Nestumo gale jos vos ne dvigubos pasidaro biggrin.gif
patamsejimas pradzioj buna, bet zinoma lb neryškus. Man kazkaip sitas pozymis pasiteisino dar pries NT. Tik, zinoma, nereiskia, kad jis buna 100 pastojusiuju. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif Su vyru nusprendėm kad jau laikas ir planuojam leliuką. Man kilo klausimas. Paskutinės mėnesinės buvo nuo rugsėjo 29 iki spalio 4 d. pradėjome nebesisaugoti nuo spalio 16 d. Teoriškai kiek žiūrėjau internete turėjo būti nevaisingos dienos. Prieš kiekvienas mėnesines savaite prieš pradeda skaudėti krūtinę. Per pačias mėnesines pirmomis dienomis mausdavo pilva. Dabar jau tuoj turėtų būti pagal datas mėnesines. Pastebėjau kad trečia diena iš eilės pagausėjo išskyrų, šiandien maudžia pilvo apačią, krūtinė nestipriai skaudi. Nėštumo testą dar kaip ir anksti darytis. Ar tai gali būti nėštumo požymiai? nors ir teoriškai turėjo būti nevaisingos dienos?
dėkoju iš anksto už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(VViikkttoorriijjaa @ 2015 10 26, 21:08)
Sveikos. Jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif Su vyru nusprendėm kad jau laikas ir planuojam leliuką. Man kilo klausimas. Paskutinės mėnesinės buvo nuo rugsėjo 29 iki spalio 4 d. pradėjome nebesisaugoti nuo spalio 16 d. Teoriškai kiek žiūrėjau internete turėjo būti nevaisingos dienos. Prieš kiekvienas mėnesines savaite prieš pradeda skaudėti krūtinę. Per pačias mėnesines pirmomis dienomis mausdavo pilva. Dabar jau tuoj turėtų būti pagal datas mėnesines. Pastebėjau kad trečia diena iš eilės pagausėjo išskyrų, šiandien maudžia pilvo apačią, krūtinė nestipriai skaudi. Nėštumo testą dar kaip ir anksti darytis. Ar tai gali būti nėštumo požymiai? nors ir teoriškai turėjo būti nevaisingos dienos?
dėkoju iš anksto už atsakymus

Manau tai gali būti tiek nėštumo, tiek PMS požymiai 4u.gif jautrus NT jau rodytų kažką, jei nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2015 10 27, 16:25)
Manau tai gali būti tiek nėštumo, tiek PMS požymiai 4u.gif jautrus NT jau rodytų kažką, jei  nestuke.gif

Tikiuosi kad bus nestuke.gif šiandien nei krūtinės skauda, tik keletą kartų pamaudė pilvą. Tai nežinau nei ką galvot :-) belieka laukti.
Atsakyti
ar gali buti 37-37,2 temperatura buti vienas is pirmuju nestumo pozymiu? mm turi uz keliu dienu prasideti, siaip pas mane temperatura 36,6 visada budavo ar net zemesne, o dabar jau 3-4 dienas tokia laikosi. ax.gif Tikrai nesu persalusi, jokiu uzdegimo pozymiu
Atsakyti
Nescioms buna pakilus vis temperatura svelniai ax.gif Bet tai nera toks negincijamas nestuke.gif pozymis
Atsakyti