Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

QUOTE(LEEja @ 2014 10 25, 21:19)
kad kažkaip jaučiu alergiją labai išliaupsintiems filmams, nemačiau Lūšnynų milionieriaus, Django, Inglourious Basterds, gal ir blogai darau, bet nu nenoriu, negaliu, tai ir nelipu per save
o šis, kažkas pakomentavo, kad muša, dirba, muša, dirba - aš panašiai ir įsivaidavau, tai kaip ir nematau prasmės žiūrėti smile.gif

jungiuosi dabar Great Expectations (2012)

kantri Jūs, vienok biggrin.gif man, pvz, smalsu- ar buvo už ką. Metų ryškiausieji, deja, tikrai daugiau į popsą neša. Lūšnynų milionierių, Django, Inglourious Basterds mačiau, bet grįžti prie jų niekaip nenorėčiau, nebent į Inglourious Basterds ir tik dėl aktoriaus.
Django, Liokajus apie tą patį ir jau man pakako, nebent labai meniškas tas 12 Years a Slave. Turbūt nežiūrėsiu.
Imsiu šiandien
user posted image
http://www.imdb.com/title/tt1764275/
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 10 25, 21:19)
kad kažkaip jaučiu alergiją labai išliaupsintiems filmams, nemačiau Lūšnynų milionieriaus, Django, Inglourious Basterds, gal ir blogai darau, bet nu nenoriu, negaliu, tai ir nelipu per save

aš irgi kartais pajaučiu alergiją tam, kas populiaru. Būna, kad netgi labai laukiu kokio filmo, bet kai jis pasirodo ir visur ima skalambyti, koks jis nuostabus, tas noras taip ir išblėsta. Tai tuomet laukiu, kol nurims, pasimirš ir tada žiūriu. Arba taip ir nepažiūriu. Dabar tokių filmų daug kažkaip neateina į galvą, bet realiausias pavyzdys būtų Gravity. Na, ir dar su Boyhood, kuriam pagyros dar vyksta kol kas ne taip plačiai ir įkyriai, bet jau atsirado kažkokia antipatija smile.gif
Su 12 Years a Slave buvo kitaip, nes aš jį čiupau, kai tik jis pasirodė, plius, aktorių sąraše mano vienas mylimiausių aktorių, tad nežiūrėt negalėjau.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 10 25, 21:28)
Na ten žiaurumo nemažai, bet aš jos negatyvia nepavadinčiau schmoll.gif Išvis jei sugebėjot pažiūrėti šitą http://www.imdb.com/...ref_=tt_rec_tti , tai tokių klausimų net neturėtumėt uždavinėt hihihi.gif

Korėjos veiksmo filmai tai kategorija, kur smurto scenos jau prasilenkia su realybe, kaip ir indų filmai su fizika. O apie vergovę tikroviška, todėl man nepakeliama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 10 25, 22:46)

savotiškas, bet kadangi pagal tikrus faktus - koks yra toks, man patiko visai

ai, aš galvoju joks holivudas ir oskarai neperspjauna art-houso, tai ir nepergyvenu labai dėl to popso, lai kiti giria, žiūri - aš nieko prieš, vistiek giliai įsitikinusi esu, kad neprarandu Kažko Tokio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 25 spalio 2014 - 21:01
QUOTE(laTulipe @ 2014 10 25, 21:36)
yra skaudžių scenų, nes ir tema skaudi. Žiūrėjau gan seniai, tuomet atrodė tikrai geras ir t.t., bet pirmam įspūdžiui išblėsus kažkaip ir minusai lįst pradėjo. Trūko jam visgi kažko, kas nepaleistų, kas padarytų jį įsimintinesnį, ilgiau galvoje besisukantį, nes po kiek laiko jis tiesiog išnyko tarp kitų žiūrėtų filmų, liko tik prisiminimas, kad netrūko žiaurių vaizdų, per kuriuos ašaros upeliais tekėjo. Bet aišku, vis vien jis pastatytas gerai, įdomi tema, muzikinį takelį vis dar pamenu. Galop, vien dėl puikios aktorių vaidybos žiūrėčiau.

va dėl to atrodo atidėsiu kitiems laikams.
Papildyta:
QUOTE(laTulipe @ 2014 10 25, 21:49)
aš irgi kartais pajaučiu alergiją tam, kas populiaru. Būna, kad netgi labai laukiu kokio filmo, bet kai jis pasirodo ir visur ima skalambyti, koks jis nuostabus, tas noras taip ir išblėsta. Tai tuomet laukiu, kol nurims, pasimirš ir tada žiūriu. Arba taip ir nepažiūriu. Dabar tokių filmų daug kažkaip neateina į galvą, bet realiausias pavyzdys būtų Gravity. Na, ir dar su Boyhood, kuriam pagyros dar vyksta kol kas ne taip plačiai ir įkyriai, bet jau atsirado kažkokia antipatija  smile.gif
Su 12 Years a Slave buvo kitaip, nes aš jį čiupau, kai tik jis pasirodė, plius, aktorių sąraše mano vienas mylimiausių aktorių, tad nežiūrėt negalėjau.

aš irgi atsargiai, bet fantastikai tas negalioja, net mėgstu visose jų premjerose sudalyvauti biggrin.gif šiandien tris kartus Terminatorių žiūrėjau lotuliukas.gif va kur klasika, ir narkomanija
Atsakyti
O manes nesuzavejo tie vergoves metai. Baigiasi filmas - net issiziojau - kada tie 12 metu praejo?? Visai ju nepajauciau. Galvojau verksiu kaip per kokia "Dedes Tomo trobele", bet nieko panasaus..
Atsakyti
Holivudas ne holivudas, bet šlamštas oskarų negauna. Mano nuomone, kad reikia žiūrėti viską, jog galėtum susidaryti nors kiek objektyvesnę nuomonę. Nes jei kažko specialiai nežiūri, tai iš kur gali žinot, kad tikrai neperspjauna ir kad nieko neprarandi nežiūrėjęs. Išvis nestatyčiau holivudo prieš nekomercinį kiną, nes vien tai dar nieko nepasako apie filmo gerumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 25 spalio 2014 - 21:25
BOYHOOD - filmas apie vaiko gyvenimą nuo vaikystės iki 18 metų. filmas buvo filmuotas 12 metų, ir berniukas realiai augo tiek gyvenime tiek filme. filmo idėja įdomi, tačiau filmas nesužavėjo. filme nėra jokių dramų, ir nereikia ieškoti jokių kabliukų, tiesiog u-fiksuojamos augančio vaiko akimirkos. jos ir akcentuojamos filme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klementyna: 25 spalio 2014 - 21:24
QUOTE(laTulipe @ 2014 10 25, 21:49)
aš irgi kartais pajaučiu alergiją tam, kas populiaru. Būna, kad netgi labai laukiu kokio filmo, bet kai jis pasirodo ir visur ima skalambyti, koks jis nuostabus, tas noras taip ir išblėsta. Tai tuomet laukiu, kol nurims, pasimirš ir tada žiūriu. Arba taip ir nepažiūriu.

Aš kaip tik dar labiau noriu pamatyt.

Kažkokios keistos jūs biggrin.gif Juk populiarus filmas tai ne sijonas, su kuriuo vaikšto visas miestas.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 10 25, 23:20)
Holivudas ne holivudas, bet šlamštas oskarų negauna. Mano nuomone, kad reikia žiūrėti viską, jog  galėtum susidaryti nors kiek objektyvesnę nuomonę. Nes jei kažko specialiai nežiūri, tai iš kur gali žinot, kad tikrai neperspjauna ir kad nieko neprarandi nežiūrėjęs. Išvis nestatyčiau holivudo prieš nekomercinį kiną, nes vien tai dar nieko nepasako apie filmo gerumą.

gal ir būtų galima taip sakyti, jei būčiau nemačius to holivudo, bet kažkaip per dešimt filmų žiūrėjimo metų šiokias tokias išvadas spėjau pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Dabar į temą biggrin.gif

Vakar žiūrėjau 20,000 Days on Earth - dokumentinis filmas apie Nick Cave. Kam patinka lėti filmai su įdomiom mintim ir gera muzika bei puiki kinematografija, arba tiesiog patinka Nick Cave, tai rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 10 25, 22:24)
Aš kaip tik dar labiau noriu pamatyt.

Kažkokios keistos jūs biggrin.gif Juk populiarus filmas tai ne sijonas, su kuriuo vaikšto visas miestas.

biggrin.gif man visada įdomesni sijonai, kurie daugiau prieštaringų nuomonių susilaukia. Taip ir filmai, jei apie juos tiek pat blogų, kaip ir gerų nuomonių, kažkas reiškia jame gali būti gilaus.
Atsakyti