Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

QUOTE(Monmorensi @ 2014 10 26, 22:44)
jūs apie šitą?

jei taip, tai angliškai jis "In a better world", dėl ko lietuviškai taip išversta.

Aha, apie šitą, rusiškai žiūrėjome, tai vadinosi "Kerštas".
Atsakyti
QUOTE(*Šyva* @ 2014 10 22, 15:42)
Lucy (2014) - tik ka irgi baigiau ziureti. Man patiko, Besonas eilini karta sukurpe modna siuzeta. Filmas nors ir ne ach, ir ne och, bet stiliovas, itraukiantis. Scarlet superine.

Pritariu kiekvienam sakiniui. Seniai beziurejau filma, kurio metu nebutu kada ilisti i telefona ar po pusvalandzio noretusi isjungti. Patiko pagrindine mintis - apie lasteliu testinuma, apie zmogaus proto galiu isnaudojima, idomiai pateikta ir siuzetas ne flegmiskas. Nuo Scarlet nejo atitraukti akiu.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 10 23, 00:02)

Mėgstu prancūzų humorą, nu bet šitas jau baisiai bukas pasirodė. Pusę filmo ištvėrėm, paskui jau persukinėjom.

"HER" - nu patiko. Apskritai įdomi filmo mintis, lengvai susižiūrėjo.

Mano sąraše "Incendies" (2010), kažkaip po visų komentarų (gyvų ir skaitytų) turiu kažkokią baimę jį žiūrėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 10 27, 13:25)

Mano sąraše "Incendies" (2010), kažkaip po visų komentarų (gyvų ir skaitytų) turiu kažkokią baimę jį žiūrėt  doh.gif

Nereikia jo bijoti smile.gif Nuostabus filmas, tikrai priverciantis susimastyti.
Atsakyti

Mano sąraše "Incendies" (2010), kažkaip po visų komentarų (gyvų ir skaitytų) turiu kažkokią baimę jį žiūrėt  doh.gif

Nera ten nieko ko bijoti,jis tiesiog superinis filmas mirksiukas.gif
Istrigs ilgam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čija @ 2014 10 22, 11:01)
Lucy (2014)

Kur rasti si filma padoresnes kokybes? Online arba parsisiusti. 4u.gif
Atsakyti
1. Mėgstu prancūzų humorą, nu bet šitas jau baisiai bukas pasirodė. Pusę filmo ištvėrėm, paskui jau persukinėjom.

2. "HER" - nu patiko. Apskritai įdomi filmo mintis, lengvai susižiūrėjo.

1. Kaip tik zadejau rasyti panasiai, bet po puses filmo prasidejo sioks toks veiksmas, tai siaip ne taip suziurejau.

2. Sitas geras, taip pat patiko filmuose dar negvildenta mintis. Labai siuolaikiskas.
Papildyta:
QUOTE(Sense @ 2014 10 27, 14:38)
Kur rasti si filma padoresnes kokybes? Online arba parsisiusti.  4u.gif

Jei cia klausimas, as Linkomanijoje radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 10 27, 14:38)
Kur rasti si filma padoresnes kokybes? Online arba parsisiusti.  4u.gif

Aš siunčiausi iš Torrent.lt, filmas geros kokybės, tik su kinų (?) subtitrais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čija: 27 spalio 2014 - 15:13
QUOTE(Monmorensi @ 2014 10 26, 17:18)
man irgi trūko to 12 metų laiko pojūčio, kažkaip viskas taip greit atrodė. filmas kaip filmas, blogas tikrai nėra. bet ir didelio įspūdžio bent man nepaliko. ir ko ten verkt tai nežinau  g.gif nebent ašarėlę vieną antrą nubraukt, jei jautrumas didelis smile.gif

drinks_cheers.gif

Dracula Untold (2014) - nežinau, kam ten jis gali patikti. apart gražaus vyro nieko kito nebuvo unsure.gif vietos, kur turėjo būti rimtos privertė kikenti sėdint kino salėj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 10 27, 13:38)
Nereikia jo bijoti smile.gif Nuostabus filmas, tikrai priverciantis susimastyti.

kur ten tas nuostabumas g.gif man tai nesuvokiamas motinos poelgis ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 27 spalio 2014 - 19:30
Mėgstu prancūzų humorą, nu bet šitas jau baisiai bukas pasirodė. Pusę filmo ištvėrėm, paskui jau persukinėjom.

Pritariu,dar pirma filmo puse buvo ziurima,bet nuo tos vietos,kur isimaise tas laisves kovotojas ala antrininkas is sivazidos,nu pasidare neskanu ir nebeidomu visai.

QUOTE(Monmorensi @ 2014 10 27, 20:29)
kur ten tas nuostabumas  g.gif man tai nesuvokiamas motinos poelgis ...

tai kad ir su realybe ten apsilenkta gerokai
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 10 27, 20:58)
tai kad ir su realybe ten apsilenkta gerokai

irgi sutinku. nors susižiūrėjo tas filmas visai. būna tikrai blogesnių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 27 spalio 2014 - 20:16