Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

QUOTE(LEEja @ 2014 10 28, 04:14)
Kravitzaitė kokia žemo ūgio ir panaši į tėvą, bet Kravitzas, regis, irgi mažutis biggrin.gif

Bet man ji siaip patiko, tokia gyvesne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2014 10 28, 20:55)
Bet man ji siaip patiko, tokia gyvesne  blush2.gif

ir man patiko smile.gif
Atsakyti
Aš čia ne į temą dabar biggrin.gif
vakar pradėjom žiūrėti seriala "Office", bet nesuprantu ar čia man su galva jau kažkas negerai? Kaip gali toks žmogus būti bosu, jei elgiasi kaip paskutinis idiotas?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2014 10 28, 19:55)
Bet man ji siaip patiko, tokia gyvesne  blush2.gif

man ji labiausiai ir patiko iš visų personažų, kiek pamenu.

o Office tai labai smagus, kiek teko anksčiau žiūrėti. vis planuoju jį normaliai nuo pradžios iki pabaigos peržiūrėti. O klausimas geras, bet iš kitos pusės - jei būtų koks nuobodus, baisiai protingas ar dar koks, tai nebūtų įdomu žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2014 10 28, 16:28)
o Office tai labai smagus, kiek teko anksčiau žiūrėti. vis planuoju jį normaliai nuo pradžios iki pabaigos peržiūrėti. O klausimas geras, bet iš kitos pusės - jei būtų koks nuobodus, baisiai protingas ar dar koks, tai nebūtų įdomu žiūrėt  biggrin.gif

As komedijas tai megstu ir noriu paziureti, bet ne tokias perspaustas situacijas ax.gif Teks turbut Big bang Theory ziureti ax.gif
Atsakyti
Kontroll (2003)
105 min - Comedy | Crime | Drama

nuostabus bulgarų filmas visą laiką balansuojantis ties absurdo riba smile.gif
rodomi metro kontrolieriai, kurie kas rytą į darbą eina kaip į mūšį: jų visi nekenčia, jie visų nekenčia, jie kovoja su keleviais, su savimi ir su kolegomis, kartais su mirtimi. dažnai labai primena mūsiškius - tikrai yra tokių tipažų, kas susidūrė atpažins, atrodo lyg žiūrėtum dokumentiką smile.gif
yra du pasauliai, "čia, apačioje" ir "ten, višuje", o kontrolieriai yra apačios valdovai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2014 10 29, 03:07)
As komedijas tai megstu ir noriu paziureti, bet ne tokias perspaustas situacijas  ax.gif Teks turbut Big bang Theory ziureti  ax.gif

Man tai Modern Family nepralenkiama iš komedijinių serialų. Bet spėju irgi pasirodytų perspausta. rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal galit padėti? Maždaug apie 2000 metus žiūrėjau filmą apie tai kaip pora susilaukė neišnešioto kūdikėlio, kaip jie ten ligoninėj tą vaikiuką gydė, ir kaip tas vaikiukas mirė. Labai geras filmas- labai norėčiau jį vėl pažiūrėti, bet niekaip nesiseka susirasti. Pavadinimo nebepamenu.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2014 10 29, 17:18)
Man tai Modern Family nepralenkiama iš komedijinių serialų. Bet spėju irgi pasirodytų perspausta.  rolleyes.gif

MF man jau atibodes, viskas kartojasi ir is iprocio ziuriu. Bendrai gal visos komedijos buna perspaustos, pvz Parks and Recreation, Brooklyn 99, Cougar Town labai smagios, bet pagalvojus perspaustos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 10 29, 12:47)
MF man jau atibodes, viskas kartojasi ir is iprocio ziuriu. Bendrai gal visos komedijos buna perspaustos, pvz Parks and Recreation, Brooklyn 99, Cougar Town labai smagios, bet pagalvojus perspaustos  smile.gif

Ziurint kaip perspaustos. Nes naturalios juokinos situacijosman patinka, o ne kai vienas idiotas vaiposi, spaudzia kazka, nu nzn.. g.gif
Atsakyti
man toks klausimas va iškilo, o kuo skiriasi drama ir melodrama?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 10 29, 21:33)
man toks klausimas va iškilo, o kuo skiriasi drama ir melodrama?

man tai melodrama yra perspausta drama, t.y., kai žymiai labiau išryškinami jausmai ir patys žmonių charakteriai smile.gif bet čia pirma atėjus mintis, gal iš tikro ir kitaip smile.gif
Atsakyti