Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

QUOTE(Versmė @ 2014 11 02, 22:28)
O The machinist matėt?

Peržiūrėjau Lucy, idėja patiko, pateikimas nelabai, vietomis su logika persikerta ir stipriai na, jei tavo smegenys veikia jau 90%, esi praktiškai visagalė, tai negi negali rasti kito būdo atsikratyt korėjiečių mafijos nei kad pastatant prie durų policininką?  schmoll.gif Dar per daug pasirodė automobilių daužymosi, per 2 min kokie 50 apsivertė ir sudužo belekiant per miestą  biggrin.gif Užtat labai gera buvo į Morgan Freeman'ą žiūrėt, kaip visada puiki vaidyba. Jam labai tinka profesoriaus vaidmuo, norėtųsi į tokias paskaitas patekt.

mačiau 4u.gif
Atsakyti
Tauriel, gal kažkas iš šitų bus nematyta: Fight Club, Secret Window, The Others, Abre los Ojos (Open Your Eyes), The Sixth Sense, Donnie Darko, Haute Tension / High Tension, Jacob’s Ladder, La Piel que habito / The Skin I Live In, Memento, Side Effects, Source Code, Stay, The Jacket, The Uninvited (arba yra šio filmo originalas, kurio nemačiau: A Tale of Two Sisters), gal dar The Illusionist ir The Prestige kažkiek tiktų, na, ir dar The Box, nors šis tai man visai nepatiko.
Aišku, dauguma iki skausmo tikriausiai žinomi, bet gal kas nors kaip nors prasprūdo pro akis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 03 lapkričio 2014 - 17:08
o Enemy matytas?
Atsakyti
Ačiū, porą radau nematytų!!!
Atsakyti
Lucy
89 min - Action | Sci-Fi | Thriller

na, toks... net nežinau, nėr blogas, už panašios idėjos Limitless tai man daug geresnis, bet pernelyg daug, tikriausiai, visko pritrūko, kad geru būtų galima pavadinti.
avarijų ir šaudymų gausa kartais kokią tai Kobrą 11 vietomis priminė smile.gif

The Fifth Estate (2013)
128 min - Biography | Drama | Thriller

žiūrėjau tam, kad susipažinčiau su Benedict Cumberbatch.
nelabai iš esmės mėgstu biografijas žiūrėti, nebent, aišku, mane dominanti asmenybė rodoma, tada - taip smile.gif šio skandalo nesekiau, kai per žnias rodė, tai ir dabar menkai įdomus buvo.
šiaip, pastebėjau, kad dažniausiai sunkiausia man žiūrėti filmus, kurių reitingas apie 6 - jie tokie nei geri, nei blogi, nei itin sudominantys ir įtraukiantys, bet tuo pačiu ir nėra tokie neįdomūs, kad tektų kankintis žiūrint biggrin.gif
Atsakyti
vakar su seimyna paziurejom Winter tale 2014 nu grazi pasaka apie geri ir blogi ir nuostabia meile wub.gif vertinu 8-9
Atsakyti
Terminator 2: Judgement Day (1991) - už pirmą dalį įdomesnis, pakankamai įtraukiantis, smagus visai. Retkarčiais ir tokie veiksmo visai neblogai susižiūri, o šis dar ir kokybiškai padarytas.
Atsakyti
buvo link Kalėdų mane patraukę, tai pasirinkau šiek tiek kalėdinių ir alia kalėdinių filmų:

New Year's Eve (2011) - nebaigiau žiūrėt, palikau kaip foną, neužkabino visai...

Just Friends (2005) - balansuoja ant "tūpos komedijos" ribos, bet visai susižiūrėjo biggrin.gif

The Family Stone (2005) - irgi susižiūrėjo, bet šiek tiek prastesnis nei pastarasis.

Noel (2004) - žiauriai liūdnas ir vietomis nelabai įtikinamas. po šito nusprendžiau, kad Kalėdoms dar anksti ir mečiau šitą reikalą - alia kalėdinių filmų žiūrėjimą biggrin.gif prieš Kalėdas žiūrėsiu laiko patikrintus Home Alone arba Love Actually lotuliukas.gif

_ _ _ _ _

pažiūrėjau dvi stiprias skandinavų dramas DeUsynlige (2008) ir Hævnen (2010) . stipriai rekomenduotinos, turbūt daugelis jau matė. žinau, kad šitoj temoj skandinaviški filmai mėgstami ir ačiū už tai smile.gif

Monster House (2006) - visai neblogas vaikiškas siaubukas. seniai norėjau pažiūrėt, bet neištaikydavau momento. fainas smile.gif svarbu neturėt didelių lūkesčių ir reikalavimų kaip suaugusiųjų siaubiakui biggrin.gif

Small Town Murder Songs (2010) - įdomus pateikimas, dar įdomesnis garso takelis, bet siužete man kažko pritrūko. susirodė nuobodokas, sužiūrėjau per du kartus. gerai, kad trumpulis toks.

La journée de la jupe (2008) - nepagavau kampo, nebaigiau žiūrėt. I. Adjani mina nervino, vaidyba neįtikino. kas matėt, paaiškinkit kame ten gerumas to filmo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 05 lapkričio 2014 - 15:49
Holy Motors (2012)
115 min - Drama | Fantasy

kas tai? aš turbūt labai ribota - nei vieną sekundę nesupratau kas vyksta.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 11 06, 11:32)
Holy Motors (2012)
115 min  -  Drama | Fantasy
kas tai?  aš turbūt labai ribota - nei vieną sekundę nesupratau kas vyksta.

šitas filmas mano nesusipratimų sąraše, nu niekaip aš jo nesupratau. absoliučiai, o filmo pabaiga padėjo tašką ant nesąmonių viršūnės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klementyna: 06 lapkričio 2014 - 15:03
QUOTE(klementyna @ 2014 11 06, 17:01)
šitas filmas mano nesusipratimų sąraše, nu niekaip aš jo nesupratau. absoliučiai, o filmo pabaiga padėjo tašką ant nesąmonių viršūnės

aš bandau interpretuoti, kad žmogus taip visą gyvenimą ir pravaidina įvairias roles - meilužio, tėvo, žudiko ir etc., nepalikdamas sau laiko būti savim ir su savim, bet kas yra tada tos kalbančios mašinos? biggrin.gif ir beždžonės?
nepaisant to, gabalas, kur jie eina visi su armonikom grodami - man labai wub.gif
Atsakyti
Velnio salos karalius (2010)/ Kongen av Bastøy/ King of Devil's Island
116 min - Action | Drama - 2010 (Norway)

Paieskoje radau, kad jau kalbeta apie si filma, tad nesiplesiu, tik pacituosiu apie ka.
'„Velnio salos karalius“ - skandinaviškai minimalistinis, šaltas ir niūrokas filmas apie paauglių
koloniją ir joje taikomus auklėjimo metodus.'

Patiko, jei kas nematete, rekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 06 lapkričio 2014 - 16:07