Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

QUOTE(LEEja @ 2014 11 07, 12:54)
peržvelgiau savo sąrašus biggrin.gif aš tokių nedaug žiūriu, šie man patikę yra, bet, spėju, matyti:
Cache (Haneke)
Valhalla rising
Stay

antras nematytas bigsmile.gif ačiū.
Atsakyti
Ar einat į Skanoramą? Gal yra buvusių jau, turinčių atsiliepimų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2014 11 07, 15:53)
Ar einat į Skanoramą? Gal yra buvusių jau, turinčių atsiliepimų? smile.gif

Aš esu anksčiau žiūrėjusi A Thousand Times Good Night, kuris, mačiau, rodomas ir Scanoramoje. Nepasakyčiau, kad buvau labai sužavėta, bet visai patiko.
Apie Boyhood šitoj temoj buvo vienas, o gal net ir keli atsiliepimai berods. Ir apie Salvation LEEja rašė.

Aš norėjau į Deux Jours, une Nuit (Dvi dienos, viena naktis) nueiti, bet laikas netinkamas, tai galop atsisiunčiau jį (nors dar nežiūrėjau). biggrin.gif Ir dar apie balandį visai sudomino (Balandis tupėjo ant šakos ir mąstė apie būtį / A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence / En duva satt på en gren och funderade på tillvaron), bet tinkamu metu jau bilietų nėr.
Atsakyti
7500

veiksmas lėktuve. Mistinis, bet prisimenu, kad toks įvykis buvo ir gana pašiurpau. Reitingas gaila nedidelis, visai įdomiai susižiūrėjo.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 11 07, 13:13)
Interstellar gal kas jau žiūrėjot? Vakar išankstiniai seansai buvo. Pati po peržiūros dar po šiolei dėlioju mintis biggrin.gif Asmeniškai labai lauktas filmas, labai ir sužavėjęs wub.gif Tiesa, kiek besiskiriantis nuo kitų Ch. Nolan'o filmų, o ir kritikų nuomonės gan išsiskiriančios, nes ir pats filmas gan ambicingas, jei galima taip išsireikšt. smile.gif

Vakar mačiau ax.gif Man asmeniškai pranoko visus lig šiol matytus sci-fi filmus, pabaiga tokia net pribloškianti ir paliekanti daug klaustukų g.gif Filmo reitingai įspūdingi ir ne veltui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čija @ 2014 11 09, 13:32)
Vakar mačiau ax.gif  Man asmeniškai pranoko visus lig šiol matytus sci-fi filmus, pabaiga tokia net pribloškianti ir paliekanti daug klaustukų g.gif  Filmo reitingai įspūdingi ir ne veltui 4u.gif

suintrigavot, reiks šįvakar pat " nuskristi" ax.gif
Atsakyti
Love, Rosie
http://m.imdb.com/title/tt1638002/
Suziurejau kino teatre, man labai patiko, viena is tu ne visai lekstu komediju, stilistika gal kazkiek primine About time smile.gif tik aktorius galejo parinkti ne barbinus, o kokius labiau zemiskus smile.gif rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amaya.: 09 lapkričio 2014 - 16:51
Peržiūrėjau "My name is Khan", tai čia vienas iš tų filmų, kur peržiūrėjus sau sakai "kokiu idiotu reikia būti, kad šitą filmą peržiūrėjau tik dabar". Tobulybė.
Atsakyti
Na, va, štai ir filmas, kuris pravirkdė - Hotell:

https://www.youtube....h?v=IkCRxbx_c9Y

Siužetas apie žmonės, kurie psichoterapijos grupėje sumano padaryti tarsi pabėgimą nuo savęs, bet per šias "atostogas" aiškiau nei psichoterapijos seansuose susiduria su savo vidiniais demonais, silpnybėmis, traumomis, apie silpnumą ir stiprybę jį pripažinti, gyventi su tuo.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 11 09, 22:01)

https://www.youtube....h?v=IkCRxbx_c9Y

Siužetas apie žmonės, kurie psichoterapijos grupėje sumano padaryti tarsi pabėgimą nuo savęs, bet per šias "atostogas" aiškiau nei psichoterapijos seansuose susiduria su savo vidiniais demonais, silpnybėmis, traumomis, apie silpnumą ir stiprybę jį pripažinti, gyventi su tuo.

mačiau jį, kadangi esu slapta A.Vikander gerbėja, tai jos beveik visus ir mačiau smile.gif
filmas tikrai nėra įprastas, apie problemų sprendimą ir susitaikymą su praeitim bei esama padėtim.
Atsakyti
QUOTE(Čija @ 2014 11 09, 13:32)
Vakar mačiau ax.gif  Man asmeniškai pranoko visus lig šiol matytus sci-fi filmus, pabaiga tokia net pribloškianti ir paliekanti daug klaustukų g.gif  Filmo reitingai įspūdingi ir ne veltui 4u.gif

lūkesčiai mano buvo didesni nei filmas, tiesiog tikėjausi labiau pramoginio, o čia buvo gana rimtas. Pusę filmo nuobodžiavau, atsibodo verkšlenimai, supykdė NASA "profesionalų" neprofesionalumas ( kokio velnio Brandą, moterį siųsti tokios lemtingos fizinės užduotės vykdyti, kokias nesąmones MATT Damon herojus išdarinėjo); mokslininkas iš viso niekaip nepasirodė, Merfė neįtikėtinai bjauraus charakterio. Na , už idėją ir ekranizuotą mokslinę teoriją tai tikrai aukščiausios prabos vertas filmas. Man patiko mintis, kad ta supercivilizacija išgelbėjusi žmoniją buvo žmonės iš ateities, sukūrę tą laiko lentyną ir perdavę informaciją. Liko neaišku, kaip ta supercivilizacija galėjo išlikti, jei ji buvo nulempta sprendimo iš ateities, o ne praeities. Žodžiu, duog pleištų tarp minčių ten palikta.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2014 11 07, 18:36)
Aš esu anksčiau žiūrėjusi A Thousand Times Good Night, kuris, mačiau, rodomas ir Scanoramoje. Nepasakyčiau, kad buvau labai sužavėta, bet visai patiko.

Aš norėjau į Deux Jours, une Nuit (Dvi dienos, viena naktis) nueiti, bet laikas netinkamas, tai galop atsisiunčiau jį (nors dar nežiūrėjau).

Man asmeniskai a 1000 times goodnight labiau suzavejo nei 2 jours,1 nuit.
Pastarasis keista man ziurejosi vien del fakto,kad veiksmas vyksta prancuzijoj.Sunku patiket,kad del tokiu,pakankamai mazu pinigu tokie kanciu keliai praeiti ir itke streso.Gal naivi esu,nezinau rolleyes.gif

QUOTE(mjforever @ 2014 11 09, 12:39)
7500

veiksmas lėktuve. Mistinis, bet prisimenu, kad toks įvykis buvo ir gana pašiurpau. Reitingas gaila nedidelis, visai įdomiai susižiūrėjo.

ar labai baisus sitas?labai tikroviskas?
mastau,ar ziuret g.gif

QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 11 09, 21:01)

Na matot kaip skoniai zmoniu skirias,menes neuzkabino tas filmas.
Paziurejau iki galo,kad paziuret.
Atsakyti