Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

QUOTE(perfekta @ 2014 09 13, 12:06)
Siaubo dozę jau gavau (dar pažiūrėjau youtubėj), negaliu atsigaut doh.gif , jaučiu neįveiksiu dar vieno filmo...

tai ir nežiūrėkit, kam tas grūzas. man Girl next door toks būtent ir buvo - bereikalingas grūzas. kažko daugiau tame filme, mano galva, ir nėra. tas pats kas 1,5 val. skaityti laikraščių 5 puslapius smile.gif mėgstu sunkius filmus, bet po tokių tik šlykštybės akyse stovi.

grįžus po atostogų Italijoje, užsimaniau ką nors apie Italiją pažiūrėt. pažiūrėjau Under the Tuscan Sun (2003) ir Letters to Juliet (2010) . Visai ne mano tipo filmai, bet jau taip gerai susižiūrėjo, taip jaukiai kažkaip smile.gif O dar kai rodo vietas, kur neseniai buvai, iš viso pasaka žiūrėt biggrin.gif Filmai jaukiam vakarui, kai norisi kažko nesudėtingo, paprasto ir "šilto".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 13 rugsėjo 2014 - 11:35
QUOTE(Monmorensi @ 2014 09 13, 13:31)
tai ir nežiūrėkit, kam tas grūzas. man Girl next door toks būtent ir buvo - bereikalingas grūzas. kažko daugiau tame filme, mano galva, ir nėra. tas pats kas 1,5 val. skaityti laikraščių 5 puslapius smile.gif mėgstu sunkius filmus, bet po tokių tik šlykštybės akyse stovi.

Tikrai taip, visgi žmonės kurie įvykdo tokius siaubus yra paveikti blogų jėgų, kai tuo per daug domimės atiduodam dalį savo energijos, taip ir jaučiuosi dabar ax.gif
atsiprašau visų už offtopic 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2014 09 13, 12:34)
Tikrai taip, visgi žmonės kurie įvykdo tokius siaubus yra paveikti blogų jėgų, kai tuo per daug domimės atiduodam dalį savo energijos, taip ir jaučiuosi dabar ax.gif
atsiprašau visų už offtopic 4u.gif

tai nėra čia ko aprašinėti, įspūdžiai po filmų juk irgi į temą 4u.gif

American crime aš nemačius, bet pagal aprašymą tai manau, kad iškart po tokio antro panašaus nereiktų žiūrėt. geriau ką nors lengvo, neįpareigojančio. nes tikrai galima persikrauti neigiama energija rolleyes.gif

aš irgi ne visai į temą, bet atradau serialą True detective. Dar tik 2 dalis pažiūrėjau, bet kaip patinka thumbup.gif Pagrindiniai vaidmenys - Matthew McConaughey ir Woody Harrelson. Serialas kažką tokio Twin Pyksiško turi, toks irgi niūrokas, paslaptingas, dialogai tarp pagrindinių herojų nerealūs, o ir patys herojai. Žiauriai užkabliavo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 13 rugsėjo 2014 - 11:41
grįžus po atostogų Italijoje, užsimaniau ką nors apie Italiją pažiūrėt. pažiūrėjau Under the Tuscan Sun (2003) ir Letters to Juliet (2010) . Visai ne mano tipo filmai, bet jau taip gerai susižiūrėjo, taip jaukiai kažkaip smile.gif O dar kai rodo vietas, kur neseniai buvai, iš viso pasaka žiūrėt biggrin.gif Filmai jaukiam vakarui, kai norisi kažko nesudėtingo, paprasto ir "šilto".
[/quote]

Pažinti ir pasigrožėti Italija labai rekomenduoju WELCOME TO THE SOUTH ir WELCOME TO THE NORTH. puikūs, lengvi, smagūs filmai. pradėti žiūrėti reikia nuo sauth 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klementyna: 13 rugsėjo 2014 - 14:16
QUOTE(Aidos @ 2014 09 13, 11:38)
O aš taip ir neradau kur jį pažiūrėt  blush2.gif filmai.in paieška rezultatų nedavė

Linkomanijoje yra Broken Circle Breakdown
Atsakyti
The Giver (2014) - kažkas panašaus į Hunger Games, Divergent ir pan. Man jis iš tų,kuriuos ,,pažiūrėjau ir pamiršau''. Bet šiaip jau gražiai pastatytas, idėja pakankamai įdomi kaip ir jos išpildymas, nenusaldintas, meilės reikalai vos vos paliesti. O užkliuvo labiausiai vaidyba - nepatiko nei pagrindiniai, nei antraeiliai (tarp jų - ir M. Streep).
Atsakyti
user posted image

Maleficent

Gražuolė Jolie, bet pasaka man buvo truputį nuobodi. Nors ir vaizdinga.
Atsakyti
Ką tik baigiau žiūrėti Alejandro Jodorowsky filmą The Dance of Reality, ir galiu skirti aukščiausią įvertinimą. Estetiškas, poetiškas filmas su gerais tekstais, ir - kas svarbiausia - tikriausiai čia iš tų retų filmų, kur apie Dievą, dieviškumą kalbama ne sentimentaliai ir ne primityviai. Meninės priemonės gana "kietos", ko gero, ne visiem priimtinos. Šiaip apie santykius, Dievo paieškas, tapimą geresniu žmogumi: https://www.youtube....h?v=GMM5tZOsr3Q

Patį filmą žiūrėjau rusiškai, per čia: http://filmix.net/dr...lidad-2013.html
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 09 09, 08:55)
A Secret (2007)
"Un secret" (original title)
105 min  -  Drama | War
prancūzų filmas žydų tema antro pasaulinio karo metais - tikri faktai. Retai tokius žiūriu ir garsiausių esu nemačius, kažkaip per skaudi man ta tema, tai esu pasižadėjusi neprievartauti savęs emociškai, šį irgi atsitiktinai atsisiunčiau smile.gif

Tai ar patiko sis?

Kazkada buvau ji cia rekomendavusi,man tos moters sprendimas bvuo protu nesuvokiamas,cia toks kerstas vyrui...

O anoj temoj jusu rekomenduotos prancuzu dramos,tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 09 15, 16:11)
Tai ar patiko sis?

Kazkada buvau ji cia rekomendavusi,man tos moters sprendimas bvuo protu nesuvokiamas,cia toks kerstas vyrui...

O anoj temoj jusu rekomenduotos prancuzu dramos,tai tikrai  thumbup.gif

patiko, aišku, labai keistai ten išsirutuliojo viskas... bet gyventi reikia, į žemę gyvas nesulysi..
tik man labai sunki tema yra apie žydus, stengiuosi tokius filmus itin retai žiūrėti, nes labai išsunkia ir sugniuždo, po to ilgai nieko negaliu žiūrėti

smagu, kad radot, kas patiktų smile.gif
Atsakyti
Coherence - vai neblogas trileris. Susirenka draugai vakarienės, ir tada prasideda. Visas veiksmas praktiškai vienoj vietoj vyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 15 rugsėjo 2014 - 17:28
user posted image

Lucia de B. Olandijos filmas, apie vieną tikrą garsią olandų bylą, įtariant med. seselę serijiniu slaugomų pacientų žudymu. Patiko, kaip istorija.
Atsakyti