Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

user posted image

In Your Eyes

nors užmauta ant fantastikos kurpalio, bet iš esmės filmas romantinis apie jaunuolių meilę. Čia du nepažįstami toli vienas nuo kito gyvenantys asmenys pajaučia vienas kito išgyvenimus ir aplinką, na ir aišku filmas apie tai, ką būtent. Man patiko, kam taip nebūna.
Atsakyti
The Tale of The Princess Kaguya - paskutinis Studio Ghibli filmas, sukurtas remiantis japonų liaudies pasaka. Labai gaila, kad daugiau nebebus tokių nuostabių filmukų (studija užsidaro ar tai daro pauzę po Miyazaki išėjimo į pensiją, lyg ir nelabai atsiperka jiems filmai) cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 30 gruodžio 2014 - 01:21
Šiek tiek klasikos pažiūrėjau mb pasiūlius - Scarface thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 12 28, 17:09)

čia mano žanras, tai visai puikiai suėjo  biggrin.gif

Tais laikais man tai buvo tobulybe, buvau paaugle kai ziurejau.. O kurciasis herojus man buvo grazuolis biggrin.gif Dabar perziurejau vel neseniai, aisku kiek kitaip ziurisi, ir nera jis grazus jau biggrin.gif bet filmas vistiek geras. Tai yra ir mano zanras!! Jei kas kokiu panasiu zinot, rekomenduokit! Turbur matyti dauguma, bet gal..

QUOTE(gaily @ 2014 12 30, 14:01)
Šiek tiek klasikos pažiūrėjau mb pasiūlius - Scarface  thumbup.gif

Mano vyro megstamiausias filmas ax.gif
Atsakyti
http://www.imdb.com/title/tt0423866/
Įtariu, nepatiks niekam, nebent ištikimiems Kim Ki Duko gerbėjams hihihi.gif Kokia beribė žmogaus fantazija. Man labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 30 gruodžio 2014 - 19:31
QUOTE(Mosso @ 2014 12 30, 19:06)
http://www.imdb.com/title/tt0423866/
Įtariu, nepatiks niekam, nebent ištikimiems Kim Ki Duko gerbėjams hihihi.gif Kokia beribė žmogaus fantazija. Man labai patiko.

Kodėl taip manot? ax.gif Kiek pamenu, tai daug kam čia tas filmas patiko, tame tarpe ir man, nors ir nesu ištikima šio režisieriaus gerbėja.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 30, 21:50)
Kodėl taip manot? ax.gif Kiek pamenu, tai daug kam čia tas filmas patiko, tame tarpe ir man, nors ir nesu ištikima šio režisieriaus gerbėja.

ufff, čia mano vienas iš favoritų biggrin.gif
Atsakyti
man tokie patinka smile.gif Two Days, One Night (2014) - visiškai filmas iš realybės, be jokių ten spec efektų. tikras, neperspaustas. ir su nuostabiąja Marion Cotillard, kurios personažas šiam filme toks trapus ir, atrodo, dar kažkas - ir ji suluš. patiko
Atsakyti
Mano metų serialai - Broadchurch ir The Fall, man juose nėra nei vienos nuobodžios minutės ax.gif , filmų žiūrėjau daugybę, bet labiausiai sukrėtęs ir įsimintinas - The Calvary.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čija: 31 gruodžio 2014 - 10:11
QUOTE(musyle @ 2014 12 29, 14:15)
The Time Traveler's Wife

man patiko gal yra nemaciusiu rekomenduoju

schmoll.gif
man visai nepatiko, isjungiau po 10 min doh.gif
o knyga labai patiko thumbup.gif

visas kinomanes su naujais metais 000059.gif 000059.gif 000059.gif
mano paskutinis matytas su Michael J. Fox Dr.Hollywood rolleyes.gif kazkodel iskart prisiminiau Roberto Zemeckio zymiasias dramas- Back to the Future unsure.gif kultinis filmas unsure.gif
siaip kazkaip patrauke ant tu senuju filmu- neseniai su vaikais paziurejom Ghost busters thumbup.gif ir tas garso takelis- It is something strange in the neighbourhood tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
The Kingdom of Dreams and Madness - labai labai wub.gif Dokumentinis filmas apie Studio Ghibli. Bus įdomu tiems, kam patinka šios studijos filmai. Aišku, daugiausiai rodė apie Hayao Miyazaki. Labai fainas senelis wub.gif Toks šiek tiek pesimistas niurzga, kuriantis nuostabią animaciją. Papirko jų visų nuoširdumas. Aišku, gaila, kad studijos laukia liūdna pabaiga verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 01 sausio 2015 - 14:22
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 01, 15:15)
The Kingdom of Dreams and Madness - labai labai wub.gif Dokumentinis filmas apie Studio Ghibli. Bus įdomu tiems, kam patinka šios studijos filmai. Aišku, daugiausiai rodė apie Hayao Miyazaki. Labai fainas senelis wub.gif Toks šiek tiek pesimistas niurzga, kuriantis nuostabią animaciją. Papirko jų visų nuoširdumas. Aišku, gaila, kad studijos laukia liūdna pabaiga verysad.gif

user posted image turbūt nėra rusiško, kad nerandu, o taip myliu Miyazaki
Atsakyti