Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai Filmai Filmai

paskutiniai matyti:

The Burning Plain (2008) - drama su kriminalo prieskoniu. labai gera nepavadinčiau, sakykim, kad nebloga smile.gif tik Kim Basinger nepatiko, kažkokia plastikinė vaidyba jos ir ji pati.

The Equalizer (2014) - veiksmas veiksmas veiksmas biggrin.gif vienas Denzelis (Washington'as) prieš visą rusų mafiją biggrin.gif turint omeny, kad tai holiwudinis filmas, kas laimėjo, manau, aišku smile.gif bet žiūrėt galima, nors man kiek prailgo ir pabaigoj jau laukiau, kada baigsis. patiks, kam patiko Taken, Taken 2 ir visi kiti iš tokios operos biggrin.gif

The Railway Man (2013) - Colin Firth vaidina britų kareivį, jaunystėje kalėjusį belaisvių stovykloj pas japonus, ir praėjus jau daug laiko kamuojamą baisių prisiminimų. yra nemažai brutalių scenų, su kankinimais ir pan. bet man patiko. C. Firth vaidyba liuks. Nikolė kaip visad šiek tiek iš plastiko, bet irgi visai nieko susiūrėjo smile.gif

Zero Dark Thirty (2012) - kaip Amerika 10 metų O. bin Ladeną gaudė. siužetas kaip ir įdomus, daug tikėjausi, bet atsibodo, užkniso, pažiūrėjau gal valandą, paskui kokią valandą prasukau ir pažiūrėjau pačią pabaigą. suprantama, kad 10 metų sukišt į vieną juostą sudėtinga, bet kažkoks laaaaabai jau nuobodus blush2.gif nors, sprendžiant iš IMDB reitingo, yra nemažai, kas žiūri išsižioję smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 28 gruodžio 2014 - 15:38
Doodslag/2012 - olandų filmas apie greitukės vairuotoją, kuris vieno iškvietimo metu padaro kai ką, kas pakeičia jo tolesnį gyvenimą. Man patiko, tikrai neblogas filmas, gera vaidyba, pabaiga tai biškelį šokiravo. Nors pats pagrindinis veikėjas tai šiek tiek erzino, bet čia jau skonio reikalas, visi veikėjai tokie tikri, nenusaldinti.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 12 28, 16:37)

Zero Dark Thirty (2012) - kaip Amerika 10 metų O. bin Ladeną gaudė. siužetas kaip ir įdomus, daug tikėjausi, bet atsibodo, užkniso, pažiūrėjau gal valandą, paskui kokią valandą prasukau ir pažiūrėjau pačią pabaigą. suprantama, kad 10 metų sukišt į vieną juostą sudėtinga, bet kažkoks laaaaabai jau nuobodus blush2.gif nors, sprendžiant iš IMDB reitingo, yra nemažai, kas žiūri išsižioję smile.gif

tai aš išsižiojusi sužiūrėjau, man vienas iš labiausiai 2014 matytų ir patikusių filmų. Ir matytų labiausiai, nes sukau jį kelis kart žiūrėt biggrin.gif nu man jis super , ir sakyčiau veiksmo pakankamai, įdomus pats žvalgybos darbas. Net autentiškų vaizdų ten buvo.
Papildyta:
QUOTE(brum @ 2014 12 28, 00:08)
jėtus vajėtus, seniai taip nuobodžiai nesu žiūrėjusi filmo biggrin.gif o čia dar keturių dalių mini serialas - The Stand (1994). Stephen King, mirtinas virusas, nu kaip ir žadėjo gerą vaizdą. ale man taip nuobodu buvo..

čia mano žanras, tai visai puikiai suėjo biggrin.gif
Atsakyti
Ar dedam savo metų geriausius filmus, kaip ir kasmet?
Gerai, kad susikūriau imdb.com , labai patogu, nereik sukt galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 12 28, 18:12)
Ar dedam savo metų geriausius filmus, kaip ir kasmet?
Gerai, kad susikūriau imdb.com , labai patogu, nereik sukt galvos smile.gif

dedam!
visgi persigalvojau, surašau dešimtuką, pirmi keturi man vienodai geri, tik žanrai skirtingi, bet išdėsčiai daugmaž:

1. Only lovers..
2. Enemy
3. Micra Anglia
4. Kontroll
5. Dead man
6. Boyhood
7. Ame agaru
8. Charlie Countryman
9. Seraphine
10. Locke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 28 gruodžio 2014 - 16:22
QUOTE(LEEja @ 2014 12 28, 17:15)
dedam!
aš kadangi esu tik du išrinkus, tai labai mandra biggrin.gif
Enemy ir Only lovers.... smile.gif

o kad greita smile.gif
Man tai reiks peržvelgt, bet keli tai įstrigę yra.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 09 28, 12:52)
pažiūrėjau The Book Thief (2013) - pradžioj lyg ir patiko, paskui šiek tiek pabodo, pabaigą sužiūrėjau. pasakos tipo filmas, 'war' žanrui galima priskirti nebent tik dėl rodomo laikmečio. kaskart žiūrint panašius filmus keista, kaip rodomi vokiečiai gali kalbėti angliškai  biggrin.gif atima iš filmų bent pusę jų autentiškumo. nežinau net, ar patiko. iš vienos pusės mintis graži filmo, iš kitos labai jau neįtikimai viskas atrodė  g.gif

Vienas paskutiniu ziuretu, man visai idomiai susiziurejo, bet nera is tokiu, kad siulyciau/rekomenduociau kazkam ziuret smile.gif
Atsakyti
man rodos, kad šiais metais nieko tokio įspūdingo nemačiau sad.gif
Atsakyti
šiai dienai mano 2014 metais matytų filmų sąraše 114 filmų.
10-ukais pažymėti tik penki: Lore (2012), Sling Blade (1996), Mulholland Dr. (2001), English Patient (1996) ir dokumentinis The Soviet Story (2008).
Atsakyti
Mano labiausiai tikriausiai: zinau del pirmu dvieju vietu, visa kita mazdaug vienodai rolleyes.gif
1.Mikra anglia
2.Enemy
The one I love
Her
Y Tu mama tambien
Blue is the warmest color
Turannosaur
Nothing personal
Only lovers left alive
Les petits mouchoirs
Breathe in
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 28 gruodžio 2014 - 21:49
The Time Traveler's Wife

man patiko gal yra nemaciusiu rekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(musyle @ 2014 12 29, 07:15)
The Time Traveler's Wife

man patiko gal yra nemaciusiu rekomenduoju

Man visai nepatiko ir niekam nerekomenduociau, priesingai negu About Time wub.gif
Atsakyti