Sveikos
pasirodau ir aš. Pagaliau vėl pradėjau kažkiek namie sportuot. Patinka visai man pagal youtube rastus Fitness blender filmukus sportuot. Atrodo tik 25-30 minučių, bet visa suprakaituoju. Faina, kad turi ir visokių programų be šuoliukų - tas ypač patogu vakarais namie. Bet šiaip sunkoka man prisiverst. Visą dieną/vakarą reik save įkalbinėt
Maistą irgi stengiuos žiūrėt. Bet šiaip pastebėjau, kad per kelis metus labai pasikeitė mūsų šaldytuvo turinys. Nebeliko visokių vaisinių jogurtų, tik naturalūs ir graikiški. Kartais nusiperkam visokių pieniškų desertų, bet čia grynai smaližiavimui. Daržovių žymiai daugiau atsirado. Baltų ryžių ir makaronų beveik nebūna, miltų irgi baltų mažiau perku. Dabar beliko ištremt dešras ir dešreles bei nenormalų saldumynų kiekį

Bet čia jau MB kaltė

O savaitgalų turėjom draugų, tai irgi pastebėjau, kad prie alaus/vyno buvo ne čipsai, o riešutų miksas, morka papjaustytą, rauginti agurkai ir keli gabaliukai sūrio. Na gal tobulėjam
Dar šaldytuve radau du cocacolos buteliukus - jau apie metus ten guli, nieks negeria