Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

Kadangi pas mus prasidėjo vidaus darbai, aš pradėjau galvoti apie virtuvinį ax.gif
Norėjau paklausti apie orkaitę, kurias įmontuoja ne po kaitlente, o į atskirą spintelę. Kaip yra su karščiu: ar nekenčia spintelė po ir virš? Ir kvapai pradarant ax.gif o gal kokia yra sistema kuri pajungta į gartraukį?
Nes dabar yra po gartraukiu, tai ir galvoju, jei kepant neįjungčiau gartraukio tai pilni namai būtų kvapų ir karščio.
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2015 01 04, 13:39)
Kadangi pas mus prasidėjo vidaus darbai, aš pradėjau galvoti apie virtuvinį  ax.gif
Norėjau paklausti apie orkaitę, kurias įmontuoja ne po kaitlente, o į atskirą spintelę. Kaip yra su karščiu: ar nekenčia spintelė po ir virš? Ir kvapai pradarant  ax.gif o gal kokia yra sistema kuri pajungta į gartraukį?
Nes dabar yra po gartraukiu, tai ir galvoju, jei kepant neįjungčiau gartraukio tai pilni namai būtų kvapų ir karščio.

gal pas jus orkaitė kokią bloga? man asmeniškai kepant jokių kvapų nebūna ir juo labiau karščio.. šiuolaikinių orkaičių durelės net neįkaista, kad vaikai nenudegtų
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2015 01 04, 13:42)
gal pas jus orkaitė kokią bloga? man asmeniškai kepant jokių kvapų nebūna ir juo labiau karščio.. šiuolaikinių orkaičių durelės net neįkaista, kad vaikai nenudegtų

Ta prasme, pas mane dabar dujinė. Gal dujinių kitokia technologija? Nėra labai sena.
Man labai gražu kai orkaitė įmontuota aukščiau, tai ir noriu iš praktinės pusės sužinoti ar nėra jokių minusų?
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2015 01 04, 14:10)
Ta prasme, pas mane dabar dujinė. Gal dujinių kitokia technologija? Nėra labai sena.
Man labai gražu kai orkaitė įmontuota aukščiau, tai ir noriu iš praktinės pusės sužinoti ar nėra jokių minusų?

pas mus dabar yra auksciau imontuota ir toliau nuo gartraukio, ir man asmeniska nepatinka tai,nes atidarius orkaite visi garai ant spinteliu kyla blink.gif todel naujam name darysim orkaite iprastoj vietoj po kaitlente.man ir patogu is orkaites skarda isemus iskart padeti ant kaitlentes (nereikia per visa virtuve nesti), bet cia tik mano nuomone.visi sako,kad auksciau-geriau,nes nereikia susilenkti,bet man tas visiskai netrugdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inerga @ 2015 01 05, 22:31)
pas mus dabar yra auksciau imontuota ir toliau nuo gartraukio, ir man asmeniska nepatinka tai,nes atidarius orkaite visi garai ant spinteliu kyla blink.gif  todel naujam name darysim orkaite iprastoj vietoj po kaitlente.man ir patogu is orkaites skarda isemus iskart padeti ant kaitlentes (nereikia per visa virtuve nesti), bet cia tik mano nuomone.visi sako,kad auksciau-geriau,nes nereikia susilenkti,bet man tas visiskai netrugdo smile.gif

jei keptum 9 kartus per diena orkaiteje gal ir sunku butu lankstytis. Bet net jei ir kas diena po 1 patiekala iskepi orkaitej, tai kiek ten to lankstymosi - viena idet, tris paziuret ir viena isimt biggrin.gif
Vaizdas - del skonio nesigincijam, kam grazu auksciau ok, kam po kaitlente irgi ok, kas del garu vel kaip kam, kam trukdo, kai kam ne, bet kai pradedama kalbeti apie kankstymasi, tai asocijuojasi lyg prie kudikio loveles ten rymotum palinkes stuburo nejausdamas. Bet siaip tikriausiai tam kad galetum Impulse daugiau pasilankstyti reikia orkaites, prie kurios nereikia lankstytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ade: 06 sausio 2015 - 00:11
QUOTE(Ade @ 2015 01 06, 01:10)
jei keptum 9 kartus per diena orkaiteje gal ir sunku butu lankstytis. Bet net jei ir kas diena po 1 patiekala iskepi orkaitej, tai kiek ten to lankstymosi - viena idet, tris paziuret ir viena isimt biggrin.gif
Vaizdas - del skonio nesigincijam, kam grazu auksciau ok, kam po kaitlente irgi ok, kas del garu vel kaip kam, kam trukdo, kai kam ne, bet kai pradedama kalbeti apie kankstymasi, tai asocijuojasi lyg prie kudikio loveles ten rymotum palinkes stuburo nejausdamas. Bet siaip tikriausiai tam kad galetum Impulse daugiau pasilankstyti reikia orkaites, prie kurios nereikia lankstytis biggrin.gif

gerai parasyta drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

mergaites pasiulykite gerus betonuotojus, reikia sildomas grindis uzpilti ir islyginti betonu drinks_cheers.gif

gal kuri uzsisakinejote virtuvini is "genio medis"? kolkas girdejau tik gerus atsiliepimus, gal ir is cia esančių mamyčių iš ten užsisakinėjote?
Atsakyti
QUOTE(Ade @ 2015 01 06, 01:10)
jei keptum 9 kartus per diena orkaiteje gal ir sunku butu lankstytis. Bet siaip tikriausiai tam kad galetum Impulse daugiau pasilankstyti reikia orkaites, prie kurios nereikia lankstytis biggrin.gif

thumbup.gif sutinku.manes sis argumentas irgi neitikino.orkaite naudoju daznai,tai man svarbiau,kad gartraukis darba atliktu surinkdamas ir orkaites garus iskart ja atidarius.

bet kiek pastebejau dabartine orkaite (kuri i spintele imontuota), tai ji niekaip nepakenke spinelems.taigi skonio reikalas jos vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2015 01 04, 13:39)
Kadangi pas mus prasidėjo vidaus darbai, aš pradėjau galvoti apie virtuvinį  ax.gif

labas vakaras smile.gif

nusipirkom namuka su susuktu jau gipso kartonu, ar galima kazka judinti toliau ziema? turiu galvoje - glaistyti, dazyti/tapetuoti, klijuoti plyteles (grindys jau isbetonuotos, grindinis sildymas)..ar butinai laukti kol atsils?
Atsakyti
QUOTE(yrakaipyra @ 2015 01 09, 22:46)
labas vakaras smile.gif

nusipirkom namuka su susuktu jau gipso kartonu, ar galima kazka judinti toliau ziema? turiu galvoje - glaistyti, dazyti/tapetuoti, klijuoti plyteles (grindys jau isbetonuotos, grindinis sildymas)..ar butinai laukti kol atsils?

jei kurenate ir viduj silta tai be abejo galima, kodel ne. Bet jei gipsas susuktas tai bet kokiu atveju turite kurenti, kitaip pritrauks dregmes 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Vyras sakė: "Sugalvok, kaip atrodys mūsų namas", t.y. kokiom spalvom ir kaip nutinkuoti namo fasadą. biggrin.gif Pradėjau domėtis, kokie tie tinkai būna ir visai galva susisuko. Gal patartumėt, kaip jūs namo fasadą darėt, kokius meistrus galit rekomenduot, kas spalvinį dizainą galėtų padėt sugalvot ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ade @ 2015 01 10, 20:16)
jei kurenate ir viduj silta tai be abejo galima, kodel ne. Bet jei gipsas susuktas tai bet kokiu atveju turite kurenti, kitaip pritrauks dregmes  4u.gif

nekurename...ir greiciausiai jau tas gipsas dregmes prisitraukes yra...sad.gif tai tada reiks laukti, kol atsils sad.gif
beje, kaip reikalai su santechnikais, elektrikais, laiptininkais, zidinistais, apdailininkais? kur rasti gerus doh.gif gal kas darete ka nors neseniai ir galite parekomenduoti g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Gal kuri galit rekomenduoti laiptu betonuotojus?
Atsakyti