QUOTE(geneira @ 2015 02 11, 15:19)
Sveiki, kas galite rekomenduoti nebrangius santechnikus. Reikia išvedžioti santechniką ir grindinį šildymą
mums Ugneta dare, uz 140m2 grindinio sildymo ir vandens isvedziojima sumokejau ±2t. Lt (medziagos mano buvo)
Papildyta:
QUOTE((mirtise) @ 2015 02 12, 12:29)
Labas, statybininkės ir statybininkai

Renku info, nes greitu laiku prireiks : koks vėdinimas jūsų namuose? Skaitau apie rekuperacinę sistemą , manau, kad jos reikia, o vyras sako, kad užtenka paprastos ventiliacijos . Na mes abu dar žali statybų reikaluose, tai norime kuo daugiau susižinoti
Ačiū, kas pasidalinsite savo mintimis.
mes irgi siuo klausimu labai gincijames su MB...
pas mus vieno auksto namukas, svetaineje ir viirtuveje su valgomuoju noriu atviros lubu ardves sutapdintos su stogu, tai galvoju kaip tas rekuperacijos vamzdynas man atrodys
ar yra pasidariusiu rekuperacija esant tokiai lubu konstrukcijai? gal kas foto nepagailetu...
Papildyta:
QUOTE((mirtise) @ 2015 02 13, 13:34)
Su finansais tai viskas aišku, turi - gerai, neturi - nedarai

Cerrerakennel, o kokia jūsų namo kvadratūra ir kiek jums kainavo rekuperacinė, jei ne paslaptis
Skaičiau, kad prieš įrengiant grindininį šildymą, reikia projektą pasidaryti, kad įvertinti, ko ir kiek reikia. Čia turėtų patys meistrai atlikti ar atskirai kažką dar samdyti reikia. Atsiprašau, jei klausimai "juokingi" pasirodys. Mums sakė (iš firmos, kuri stato namą), kad jei norėsim, galės grindininį įrengti, maždaug už 20 000 Lt.(dar litais rašau) šildomo ploto 100 m2, 1 aukšto. Ar čia reali kaina?
mes darem grindini 140m2, projekta nemokamai pabraize, medziagos (uponor vamzdis, kt) kainavo ±3t. lt, bet naudojom daugiau vamzdziu, darem be presuojamu jungciu, tai manau dar norint galima butu taupyt, bet mano vyras labaiu patikimumo norejo. Darbas ±2t, tai va ir skaiciuokit kiek gavosi, tikrai ne 20t.
tokia kaina nebent su visais sildymo siurbliais gal iseina. Bet mes kol kas suvedem visa vamzdyna i kolektorine spintele ir palikom iki kol sienos isdygs, tada jau rinksimes sildymo katila.