Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Ramusis Svecias @ 2015 10 20, 04:20)
Sveiki ir Sveikos,
gal kas nesenai pasidarė elektros instaliacija?
Pas mus dabar reikalingas pirmasis etapas, t.y. tik laidų išvedžiojimas viduje. Jeigu likote patenkinti jų darbu, pasidalinkite prašau jų kontaktais, manasis kabina makaronus ir vilkina laiką, zadedamas pasirodyti greitu laiku. Negaliu kviestis vidaus tinkoriu, kol nėra elektros laidų. Ačiū.

Mums darė Giedrius 8 694 47420
Atsakyti
Sveikos statybininkes. Norejau pasiklausti, gal kuri neseniai susidurete su namo pardavimu? Kiek reikia islaikyti nama, kad nemoketi pelno mokescio? Nuo kada skaiciuojasi tas laikotarpis? Iskilo toks klausimas ir niekur nerandu atsakymo. Busiu dekinga...
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 11 08, 12:35)
Sveikos statybininkes. Norejau pasiklausti, gal kuri neseniai susidurete su namo pardavimu? Kiek reikia islaikyti nama, kad nemoketi pelno mokescio? Nuo kada skaiciuojasi tas laikotarpis? Iskilo toks klausimas ir niekur nerandu atsakymo. Busiu dekinga...

Aš į jūsų klausimą atsakiau kitoje temoje http://www.supermama...;#entry69889197
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 11 11, 17:15)
Aš į jūsų klausimą atsakiau kitoje temoje http://www.supermama...;#entry69889197

Dekui, as Jums parasiau i az. 4u.gif
Atsakyti
Labas!

Prisiduokit, kur pirkot cerpes savo namo stogui? smile.gif kur patraukliausios kainos? Ar zenkliai skiriasi keraminiu ir betoniniu cerpiu galutine suma? Mano paskaiciavimu musu stogui tai tikrai yra skirtumas .. O gal nemoku ieskoti pigesiu keraminiu, nzn.

Mes siaip kol kas renkames is betoniniu Monier Zanda Protector ir Benders Palema... Gal kazkam teko susidurti irgi su siomis cerpemis ir jau turi daugiau informacijos, ka patartu, kurios cerpes kokybiskesnes, kurias pasirinkti? aciu!
Atsakyti
QUOTE(Delphine @ 2015 11 13, 03:28)
Labas!

Prisiduokit, kur pirkot cerpes savo namo stogui? smile.gif kur patraukliausios kainos? Ar zenkliai skiriasi keraminiu ir betoniniu cerpiu galutine suma? Mano paskaiciavimu musu stogui tai tikrai yra skirtumas .. O gal nemoku ieskoti pigesiu keraminiu, nzn.

Mes siaip kol kas  renkames is betoniniu Monier Zanda Protector ir Benders Palema... Gal kazkam teko susidurti irgi su siomis cerpemis ir jau turi daugiau informacijos, ka patartu, kurios cerpes  kokybiskesnes, kurias pasirinkti? aciu!

Mes žiūrėjome lemoroje, orfyje, bet geriausia kainą pasūlė prestėja. Aš rinkčiausi monier, Jūsų, atvejų, nes pas ją danga blizgi kaip keraminių glazuruotų čerpių . Tokios mažiau apsineša
Atsakyti
QUOTE(chypsa @ 2015 11 13, 08:52)
Mes žiūrėjome lemoroje, orfyje, bet geriausia kainą pasūlė prestėja. Aš rinkčiausi monier, Jūsų, atvejų, nes pas ją danga blizgi kaip keraminių glazuruotų čerpių . Tokios mažiau apsineša

aciu uz nuomone, mes irgi laikomes sios nuomones.
kaip nekeista, mum Lemora pasiule siek tiek geriau nei presteja....turbut priklauso nuo akciju ar pan..
Atsakyti
QUOTE(Delphine @ 2015 11 13, 11:10)
aciu uz nuomone, mes irgi laikomes sios nuomones.
kaip nekeista, mum Lemora pasiule siek tiek geriau nei presteja....turbut priklauso nuo akciju ar pan..

Mums gavosi mažsnė kaina lemoroj, bet pristatymas pas juos brangesnis. Prestėja pasiūlė nemokamai atvžet, nes tos savininkės, berods, vyras turi fiskarą. Jis pristato, taip sakant šeimos biznis. Galit bandyt dar išspaust...
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif gal kas susidure ir zino koki gera kaviniu-restoranu dizaineri(-e) projektuotoji(-a) Klaipedoje? Aciu is anksto ax.gif
Atsakyti
Gal kam teko susidurti su TIKO baldų gamintojais? Įdomu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Labas. Turiu pora klausimų toms, kas gyvena ar kuriasi Trušelių k. ar šalia, Slengiai, Mazūriškiai. Koks vanduo pas jus, dėjot filtrus? Kokius, gal galit ką rekomenduoti? Mes dar vandens nesityrėm, bet kaimynė, kuri jau gyvens, sako, kad vanduo labai daug geležies turi ir kalkių.
Minėjot kažkuri apie Teo televiziją. O kokius dar variantus galima išmąstyti? Pvz.: imi teo internetą, o tv viasat g.gif Kaip jūs rinkotės?
Atsakyti
QUOTE(Linušiukė @ 2015 11 23, 14:52)
Gal kam teko susidurti su TIKO baldų gamintojais? Įdomu atsiliepimai  4u.gif

biggrin.gif Pas mane virtuve gamino TIKO baldai, ka galiu pasakyti - kokybe pusetina, siaip normal, tik labai ilgai dare, nekonkretus tas Algis biggrin.gif o jo darbininkai kurie montuoja tai tikrai nekaip atlieka darbus, ir sienas nubrezia, ir dureles nudauzo..... bent jau taip buvo pries 2 metus, gal dabar patobulejo
Atsakyti