Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

Pasikartosiu, bet labai ieskom elektriko, gal galit kazka pasiulyti?
Atsakyti
Sveikos Klaipėdos statybininkės.
Gal kam reikia švaraus statybinio laužo (akmenys, plytos, kitos griautos sienos liekanos). Atiduodame. Norintiems pasiimti ne darbo dienomis padėtume ir sukrauti smile.gif.
Kadangi griovėme priestatą prie namo, tai to laužo turime 2 nemažas krūvas.
Laužas Klaipėdos mieste.
Jeigu kam įdomu, rašykite į až, viską sutarsime.
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2014 10 08, 23:02)
Noras pačiai kurti yra, bet va patirties tai jokios... O ir laiko, tai nelabai...
Bet dizainerės turbūt nereikia man... Pinigų gaila, o ir sunku rasti tokią, kad tiktų... Bandysiu viską pati, tiksliau abu su vyru pasitardami.

Ar dėjotės kas nors langus su vidinėmis juostelėmis, kur langai "languoti" pasidaro. Įdomu, ar skiriasi jų kaina nuo paprastų langų?

http://www.houzz.com/photos fantastinis puslapis

Musu tokie langai, zinoma brangiau, o kaip kitaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura RK: 09 spalio 2014 - 08:48
QUOTE(orintano @ 2014 10 09, 09:37)

Ir dar papildysiu klausima smile.gif. Tos kuriu namo isores apdailai naudojote medi, sakykit kokios firmos dazais dazet ir is kur ememt-pirkot? smile.gif Labai man daug info truksta, vyras irgi nelabai turi laiko visko ieskoti, tai truputi sunku, todel laukiu jusu pasiulymu ir patarimu.
Atsakyti
Atskiros temos apie vidaus duris nemaciau tai paklausiu cia. Bute turime susideje "kopecias" vidaus duris su stiklais. Grazu ir praktiskai del sviesos, tik kad zmona ivare fobija nejunkti sviesos vakare ar veliau gryzus nes prizadinsiu vaikus. I nama uzsakiau duris isvis be stiklu ir dabar galvoju ar nebus blogiau? Gal kas turite patirties kodel duru be stiklu nedetumet? Langu pas mus daug tai problemos del apsvetimo kaip ir nera.
Atsakyti
QUOTE(orintano @ 2014 10 09, 09:37)

galiu pasiulyt elektrikus www.nordus.lt
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2014 10 10, 08:40)
Atskiros temos apie vidaus duris nemaciau tai paklausiu cia. Bute turime susideje "kopecias" vidaus duris su stiklais. Grazu ir praktiskai del sviesos, tik kad zmona ivare fobija nejunkti sviesos vakare ar veliau gryzus nes prizadinsiu vaikus. I nama uzsakiau duris isvis be stiklu ir dabar galvoju ar nebus blogiau? Gal kas turite patirties kodel duru be stiklu nedetumet? Langu pas mus daug tai problemos del apsvetimo kaip ir nera.

nematau jokiu trukumu, visam name visos durys be stiklu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(orintano @ 2014 10 09, 11:00)
kokios firmos dazais dazet ir is kur ememt-pirkot? smile.gif

pirkom gulbej tikurila aqua serijos, dazyt butina 2k. pries tai dazem impregnantu nuo kenkeju, permatomu kazkokiu smirdinciu, dazyta pries kokius 3m, atrodo kaip vakar nudazyti thumbup.gif
Papildyta:

Ar dėjotės kas nors langus su vidinėmis juostelėmis, kur langai "languoti" pasidaro. Įdomu, ar skiriasi jų kaina nuo paprastų langų?

langas isbrangsta maziausiai 30proc jei norit tas juosteles kokybiskai padaryt, kad butu ir paketo viduje tarpines ir is apbieju pusiu skirtukai, o jei taupysit ir tik susidesit paketo viduje skirtukus - atrodys mano galva nelabai kaip, tada gal geriau isvis nedet.

Man pries menesi skaiciavo langu gamintojai langus su skirtukais ir be ju, tai kaina su skirtukais namui buvo 39t, be skirtuku itilpau i 27t
va ir skirtumas 4u.gif
Atsakyti
langas isbrangsta maziausiai 30proc jei norit tas juosteles kokybiskai padaryt, kad butu ir paketo viduje tarpines ir is apbieju pusiu skirtukai, o jei taupysit ir tik susidesit paketo viduje skirtukus - atrodys mano galva nelabai kaip, tada gal geriau isvis nedet.

[/quote]

Nu nu, mamaSandra biggrin.gif

Gerai yra kai tik tarp stiklu tongue.gif

user posted image

user posted image

Foto po ranka buvo, tai pasirodau, cia periskraustem 2010 gruodi biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:

O pries savaite sidabrine eglute ir puskiparisi pasodinom. GAL KA PASIULYTUMET, KAD PRIGYTU, nes nemazi jie ir is dirvos..............

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura RK: 10 spalio 2014 - 12:53
Noras pačiai kurti yra, bet va patirties tai jokios... O ir laiko, tai nelabai...
Bet dizainerės turbūt nereikia man... Pinigų gaila, o ir sunku rasti tokią, kad tiktų...

yra tokiu dizaineriu paslaugu,kur tik vienam kartui gali pasikviesti ir jie nukreips tinkama linkme,patars.mokama jiems man atrodo uz valanda kazkaip g.gif
baisu atrodo tada,kai pagalvoji,kad visa nama reik paciam issirengti,susikurti ir kiek visko apgalvoti,bet kai palaipsniui, zingsnis po zingsnio judi i prieki,tai susigalvoja ir be pagalbos biggrin.gif cia is patirties.. as zaviuosi sios temos merginomis,kurios pacios viska susikure ir taip graziai ir jaukiai viskas gavosi be kitu pagalbos bigsmile.gif vieniems savaime gaunasi,kitiems pasukt galva reikia-nieko nepadarysi 4u.gif mes mazais zingsniais viska darom,bus matyti kaip gausis smile.gif bet zinau,kad daug kam nepatiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura RK @ 2014 10 10, 13:52)
l

Gerai yra kai tik tarp stiklu  tongue.gif

is tolo nesigincysiu, grazu, bet is arti man schmoll.gif
bet kiekvienas grozi supranta savaip, man asmeniskai langai yra ilgalaike investicija, todel jie turi but tobuli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 10 10, 18:51)
is tolo nesigincysiu, grazu, bet is arti man  schmoll.gif
bet kiekvienas grozi supranta savaip, man asmeniskai langai yra ilgalaike investicija, todel jie turi but tobuli  blush2.gif

Nieko nera tobulo.

O langus valai pati su skirtukais is abieju pusiu ant stiklu ar firma?

(Noriu uzsukt pas tave jau senai, vis ner kada... Kokia tavo nuomone apie medelyna, na taip nepavadinciau, sodinukai ten, Kalotej, nuo senos melynos parduotuves i kaire... Pirkau ten tuos du augalus, kur paskutinej foto, galvoju ar prigys...)
Atsakyti
Kokia jusu nuomone apie Kretingos medelyna? Noriu pirkt kelis medzius is ten, bet uosvienes kaimyne sako, kiek pirko ten, neprigijo, tipo visi ten serga, bet man kazkaip nesamone g.gif

Dar prie Dauparu yra keli. Ka dar zinote smile.gif ?

Ir dar is Kalotes nezinau ar bepirkti...

Siandien Senukuose muge augalu.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

- Laura RK eglei įkalkit kuolus nes nuo vėjo judinasi šaknys ir nepamirškite laistyti nors atrodo kad  tokiu oru nereikia. Yra šaknų auginimo stimuliatorių bet čia jau parduotuvėje reiktų pasiklausti.

--dėl laiptų kas klausė: visi renkasi skirtingai kam gražiau kam pigiau ir pan. Pas mus betoninis siauras "krokodilas" medinės pakopos ir kaltiniai turėklai
Atsakyti