Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

O iš kur žinote, kad kraujuoja iš gimdos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 10 31, 23:15)
Atsiprašau, bet katytė atklydusi pas mus neseniai, pas veterinarą buvom iškarto, tada viskas ok buvo. Ji guvi, valgo, geria. Pamaniau, kad galbūt tai yra normalu gal katėms, kaip pvz. kalėms rujos metu.
Nemanau, kad kažką blogo padariau paklaususi, vis geriau, nei, kad tokią katę kažkas beširdiškai išmetė...

Ne ne, kates rujos metu nekraujuoja. NIEKADA. Taigi bet koks kraujo pasirodymas is pauodegio nieko gero. Reikia butinai pas vetus. Tik jie nustatys is kur kraujuoja ir kas yra.
Sveika katyte neturi kraujuoti. schmoll.gif
Linkiu kad nebutu nieko baisaus 4u.gif
Atsakyti
Musu egzotuke slapinosi su kraujo kresuleis. Tai buvo siaubingas gimdos uzdegimas. Nieko gero tikrai.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 10 31, 23:15)
Atsiprašau, bet katytė atklydusi pas mus neseniai, pas veterinarą buvom iškarto, tada viskas ok buvo. Ji guvi, valgo, geria. Pamaniau, kad galbūt tai yra normalu gal katėms, kaip pvz. kalėms rujos metu.
Nemanau, kad kažką blogo padariau paklaususi, vis geriau, nei, kad tokią katę kažkas beširdiškai išmetė...

Gal kate nesenai gimde. g.gif Nors rasot kad iskart viskas buvo gerai. g.gif Bet kokiu atveju reikia pas veterinara vaziuoti,ir kuo skubiau.Priezasciu kraujavimo labai daug,nuo kraujo kresejimo sutrikimu iki naviku.
Papildyta:
QUOTE(LaiLaa @ 2014 11 01, 01:25)

LaiLaa,o kur nuotraukeles is parodos ? g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaI: 01 lapkričio 2014 - 11:22
QUOTE(MamaI @ 2014 11 01, 12:20)

LaiLaa,o kur nuotraukeles is parodos ?  g.gif  smile.gif

Kadangi as pati labai prasta fotografe, tai jau senokai meciau sita uziemima per parodas biggrin.gif Papuolam netycia tikram fotografui i objektyva, puiku, nepapuolam ir apsieinam.
Kadangi Irisiukas biskuti pasizvaigzdino (nors jis jau ne mano) tai jo foto daugiau yra. O mes su Maja tik poroje foto antra diena esam.
Foto galima paziureti FB "Top Miau" puslapyje. Nemoku su telefonu ideti nuorodos.
Gaila, kad Ikaro nesiveziau.
Nebeturiu maziuku jau. Liudesys namuose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 01 lapkričio 2014 - 13:11
oziarage, kaip katytė?

QUOTE(LaiLaa @ 2014 11 01, 13:02)
Kadangi as pati labai prasta fotografe, tai jau senokai meciau sita uziemima per parodas biggrin.gif ...
Nebeturiu maziuku jau. Liudesys namuose  biggrin.gif

4u.gif smile.gif
Atsakyti
Gavau šiandien savo "vaikučio" foto wub.gif wub.gif
Nu gražuolis vaikinas užaugo cool.gif

Felix Persijos auksas cool.gif

user posted image

Majos ir Loyduko vaikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 11 05, 19:35)
Gavau šiandien savo "vaikučio" foto  wub.gif  wub.gif
Nu gražuolis vaikinas užaugo  cool.gif

Felix Persijos auksas  cool.gif

user posted image

Majos ir Loyduko vaikas  4u.gif

MYLIM mylim mylim wub.gif gaila foto neitin kokybiska pavyko.
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 11 05, 19:35)

Felix Persijos auksas  cool.gif

Oho, koks meskutis. thumbup.gif Grazus katinas,labai man i teveli panasus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 11 05, 18:35)

Oi grozis 4u.gif Mano Hamerio kopija smile.gif Net akys blizga man beziurint i toki juoduli. svajone mano.
Bet cia juk egzotas taip? Ydomus man jo kailis, tok ilgokas atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2014 11 06, 22:50)
Oi grozis 4u.gif  Mano Hamerio kopija  smile.gif Net akys blizga man beziurint i toki juoduli. svajone mano.
Bet cia juk egzotas taip?  Ydomus man jo kailis, tok ilgokas atrodo  smile.gif

Taip cia egzotas. Nu gal ir nera tas jo kailiukas idealaus ilgio, bet toks kaip pliusinis, kaip britu, ar toks glotnus, kaip pvz kokiu burmu jis ir neturi buti.
Nezinau, as nematau nieko kazko labai tokio, kad butu galima suabejoti, kad jis egzotas. Mamyte jo vistik yra perse mirksiukas.gif Zodziu primakalotas vaikas biggrin.gif
Taigi prasom neprisikabinet tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 06 lapkričio 2014 - 22:09
QUOTE(LaiLaa @ 2014 11 06, 22:03)
Taip cia egzotas. Nu gal ir nera tas jo kailiukas idealaus ilgio, bet toks kaip pliusinis, kaip britu, ar toks glotnus, kaip pvz kokiu burmu jis ir neturi buti.
Nezinau, as nematau nieko kazko labai tokio, kad butu galima suabejoti, kad jis egzotas. Mamyte jo vistik yra perse  mirksiukas.gif Zodziu primakalotas vaikas biggrin.gif
Taigi prasom neprisikabinet  tongue.gif  biggrin.gif

biggrin.gif Man tai jis grazuolis. Turiu pirma savo juoduli persa, kur cia man kabinetis. Cia mano neigudusiai akiai tik pasirode, kad ilgokas kailis. Viskas su juo man tobula 4u.gif Noreciau ir as tokio ateityje. smile.gif
Atsakyti