O iš kur žinote, kad kraujuoja iš gimdos?

QUOTE(oziarage @ 2014 10 31, 23:15)
Atsiprašau, bet katytė atklydusi pas mus neseniai, pas veterinarą buvom iškarto, tada viskas ok buvo. Ji guvi, valgo, geria. Pamaniau, kad galbūt tai yra normalu gal katėms, kaip pvz. kalėms rujos metu.
Nemanau, kad kažką blogo padariau paklaususi, vis geriau, nei, kad tokią katę kažkas beširdiškai išmetė...
Nemanau, kad kažką blogo padariau paklaususi, vis geriau, nei, kad tokią katę kažkas beširdiškai išmetė...
Ne ne, kates rujos metu nekraujuoja. NIEKADA. Taigi bet koks kraujo pasirodymas is pauodegio nieko gero. Reikia butinai pas vetus. Tik jie nustatys is kur kraujuoja ir kas yra.
Sveika katyte neturi kraujuoti.

Linkiu kad nebutu nieko baisaus

Musu egzotuke slapinosi su kraujo kresuleis. Tai buvo siaubingas gimdos uzdegimas. Nieko gero tikrai.
QUOTE(oziarage @ 2014 10 31, 23:15)
Atsiprašau, bet katytė atklydusi pas mus neseniai, pas veterinarą buvom iškarto, tada viskas ok buvo. Ji guvi, valgo, geria. Pamaniau, kad galbūt tai yra normalu gal katėms, kaip pvz. kalėms rujos metu.
Gal kate nesenai gimde.

Papildyta:
QUOTE(LaiLaa @ 2014 11 01, 01:25)
LaiLaa,o kur nuotraukeles is parodos ?

QUOTE(MamaI @ 2014 11 01, 12:20)
Kadangi as pati labai prasta fotografe, tai jau senokai meciau sita uziemima per parodas

Kadangi Irisiukas biskuti pasizvaigzdino (nors jis jau ne mano) tai jo foto daugiau yra. O mes su Maja tik poroje foto antra diena esam.
Foto galima paziureti FB "Top Miau" puslapyje. Nemoku su telefonu ideti nuorodos.
Gaila, kad Ikaro nesiveziau.
Nebeturiu maziuku jau. Liudesys namuose

oziarage, kaip katytė?
QUOTE(LaiLaa @ 2014 11 01, 13:02)
Kadangi as pati labai prasta fotografe, tai jau senokai meciau sita uziemima per parodas
...

QUOTE(LaiLaa @ 2014 11 05, 19:35)
Gavau šiandien savo "vaikučio" foto
Nu gražuolis vaikinas užaugo
Felix Persijos auksas
Majos ir Loyduko vaikas

Felix Persijos auksas

Majos ir Loyduko vaikas

Oho, koks meskutis.

QUOTE(LaiLaa @ 2014 11 05, 18:35)
Gavau šiandien savo "vaikučio" foto
Majos ir Loyduko vaikas

Majos ir Loyduko vaikas

Oi grozis

Bet cia juk egzotas taip? Ydomus man jo kailis, tok ilgokas atrodo

QUOTE(Fera82 @ 2014 11 06, 22:50)
Oi grozis
Mano Hamerio kopija
Net akys blizga man beziurint i toki juoduli. svajone mano.

Taip cia egzotas. Nu gal ir nera tas jo kailiukas idealaus ilgio, bet toks kaip pliusinis, kaip britu, ar toks glotnus, kaip pvz kokiu burmu jis ir neturi buti.
Nezinau, as nematau nieko kazko labai tokio, kad butu galima suabejoti, kad jis egzotas. Mamyte jo vistik yra perse

Taigi prasom neprisikabinet

QUOTE(LaiLaa @ 2014 11 06, 22:03)
Taip cia egzotas. Nu gal ir nera tas jo kailiukas idealaus ilgio, bet toks kaip pliusinis, kaip britu, ar toks glotnus, kaip pvz kokiu burmu jis ir neturi buti.
Nezinau, as nematau nieko kazko labai tokio, kad butu galima suabejoti, kad jis egzotas. Mamyte jo vistik yra perse
Zodziu primakalotas vaikas