Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

QUOTE(giedruze @ 2014 11 12, 08:24)
mes ir ieskom savojo , uztai labai sunku kai neideda foto , o rasynet nesinori kas men vis gal turit blush2.gif  gal dar kas ideda i gb , ziurinejom stebuklo tai visi aikciojo nuo olivojos grozio thumbup.gif  net vaikas dvejot pradejo ar nori pilko biggrin.gif

O jūs nebijokit nei rašinėt ir netgi paskambint mirksiukas.gif Bent jau aš visada atsiliepiu ir visada atrašau atsakymą į bet kokį el. laišką, netgi su dviem žodžiais "kokia kaina?" (dėl ko labai pyksta veisėjai) Aišku tada ir atsakymas būna tik toks, ko klausia. Bet jis būna, visada. mirksiukas.gif
Ir į SMS atrašau, nu negi man sunku biggrin.gif

giedruze, neužsiciklinkit "ant spalvos". Gal kaip tik reiktų kitokios, nes dviejų vienodų katinų (charakteriu) žemėje nėra. Galbūt išvaizda naujasis bus toks pat, kaip prarasta katytė, bet jis 100 proc. viską darys kitaip.
Vaikas šaunuolis, juk ir kitos spalvos gražios wub.gif Be to ne spalva svarbiausia, o sveikata ir charakteris mirksiukas.gif

O dėl foto g.gif Viešai dažnai nededam visai mažuliukų foto. Visokių tų prietarų yra biggrin.gif O va asmeniškai manau kiekviena veisėja parašys, ką šiuo metu turi, kokio amžiaus, kokių spalvų ir kada galbūt dar laukia. mirksiukas.gif Asmeniškai ir foto galima greičiau gauti, negu laukiant viešai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 12 lapkričio 2014 - 08:57
QUOTE(*STEBUKLAS* @ 2014 11 09, 18:30)
Labas vakarėlis smile.gif
Šiuo metu mūsų veislyne IRA keletas kaciuku kurie kad ir ryt gali važiuoti i kitus namucius smile.gif
Turim ir pora nauju vadų  ,keletas kaciuku jau buvo rodyti Fb mūsų veislyno puslapyje smile.gif
Kaip truputis ugteles -bus visi sudėti i svetaine wink.gif
Žinoma visada geriau tiesiog skambinti ar rašyti el paštu smile.gif
Tai ko gero tiek smile.gif

sveiki as vel trugdau jus atsimenat cia kur parode kalbejom tokia su vaiku buvau patrugdzius as del olivijos ar ji laisva? kokia kaina jos mano gydytoja su kuria dirbu labai susidomejo . jai laisva tada duokit zinia , o charakteris jos ? nes ji turi 6 metu vaika . tai aciu lauksim ziniu
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 11 12, 09:56)
sveiki as vel trugdau jus atsimenat cia kur parode kalbejom tokia su vaiku buvau patrugdzius as del olivijos ar ji laisva? kokia kaina jos mano gydytoja  su kuria dirbu labai susidomejo . jai laisva tada duokit zinia , o charakteris jos ? nes ji turi 6 metu vaika . tai aciu lauksim ziniu

Giedruze, rašyk STEBUKLUI el. laišką. Ji nedažnai čia būna mirksiukas.gif

O laiškus gaunam į telefoną, galim perskaityt ir atsakyt bet kur mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 12 lapkričio 2014 - 09:00
jau parasiau thumbup.gif , bet va kaip sunku mes melynuko ieskom ir zinok kur pas ka gims, kad nepraziopsotime verysad.gif o cia kas dien praziuriu skelbimus jusu tinklapius smile.gif
Atsakyti
Konkurentai renkasi. biggrin.gif

Aš asmeniškai ties viena spalva neužsiciklinu, bet tikrai žinau, kokios spalvos nenoriu smile.gif)), tiesiog laukiu tos meilės iš pirmo žvilgsnio. smile.gif Man jau irgi nesmagu, kad Stebuklą atakuoju laiškais ir skambučiais, bet teks laukti, matyt, kol mažyliai paaugs. Ir taip laukiu katuko namie, nes vienai labai liūdna, o draugas dirba nuo aušros iki sutemų, tai ir susitinkam tik ryte prie pusryčių ir vakare, kai einame miegoti.

Turiu ir tualetą paruošus ir indeliai švarūs virtuvėje laukia, o kačiaus nėr. :/

Atsakyti
QUOTE(Magrėtė @ 2014 11 12, 13:16)
Konkurentai renkasi. biggrin.gif

Aš asmeniškai ties viena spalva neužsiciklinu, bet tikrai žinau, kokios spalvos nenoriu smile.gif)), tiesiog laukiu tos meilės iš pirmo žvilgsnio. smile.gif Man jau irgi nesmagu, kad Stebuklą atakuoju laiškais ir skambučiais, bet teks laukti, matyt, kol mažyliai paaugs. Ir taip laukiu katuko namie, nes vienai labai liūdna, o draugas dirba nuo aušros iki sutemų, tai ir susitinkam tik ryte prie pusryčių ir vakare, kai einame miegoti.

Turiu ir tualetą paruošus ir indeliai švarūs virtuvėje laukia, o kačiaus nėr. :/

Labai smalsu kokios spalvos nenorit, jeigu ne paslaptis blush2.gif Nujaučiu, bet tikiuosi, kad klystu biggrin.gif
Atsakyti
aha man ir smalsu biggrin.gif pas mane vyrai reguliuoja spalvas doh.gif mazaji baigiu ikalbet del ryzo blush2.gif garfildo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 11 12, 14:10)
aha man ir smalsu biggrin.gif  pas mane vyrai reguliuoja spalvas doh.gif mazaji baigiu ikalbet del ryzo blush2.gif garfildo tongue.gif

Nenoriu tamsaus katiniuko, juodo ar vėžlinio (ar kaip jie ten vadinasi). Ieškau ryžo, kreminio, gali būti baltas pamargintas šviesiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magrėtė @ 2014 11 12, 16:16)
Nenoriu tamsaus katiniuko, juodo ar vėžlinio (ar kaip jie ten vadinasi). Ieškau ryžo, kreminio, gali būti baltas pamargintas šviesiai. smile.gif

Taip ir įtariau hihihi.gif
Dauguma nenori pačių gražiausių pasaulyje spalvų-juodos ir vėžliukių mergyčių biggrin.gif
O man pačios gražiausios spalvos wub.gif wub.gif Ypač spaustanosiams, nieko nėra geriau už tamsią spalvą biggrin.gif

Na...bet kiekvieno skonis kitoks mirksiukas.gif
Atsakyti
juodas persas- kazkas nerealaus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magrėtė @ 2014 11 12, 17:16)
gali būti baltas pamargintas šviesiai. smile.gif

Vo čia tai blogiausias variantas doh.gif
Atsakyti
Man tai labai pradėjo patikt vėžlinės, bet būtinai turi būti nors kiek balto biggrin.gif wub.gif Aišku, pointukai irgi lygiai taip pat smile.gif visokių spalvų
Beje, spaustanosiuko su šviesiu veiduku nenorėčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 12 lapkričio 2014 - 15:35