Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

QUOTE(LaiLaa @ 2014 09 09, 20:02)
MamaI, dėl to ir įdėjau tą skelbimą. Ir labai labai laukiau tavo komentaro.
Nes veisėja iš skelbimo melagė  tongue.gif
Ten parašytas visiškas šmeižtas. Tik tas reikalas taip kažkaip nukrypo.
Skelbimu aš ir norėjau parodyti, visišką veisėjo etikos nebuvimą, kai veisėja pati ko gero nelabai skiria tikrą persą, nuo to kitokio,

Vidam, gali dabar ramiai miegoti biggrin.gif Magija tikrų tikriausia persė biggrin.gif Nors iš tiesų aš taip ir maniau, nes žinojau kad pas MamaI tie tikrieji persai. Bet kadangi ji turi egzotą, o aš nežinau, kas Magijos tėvai, tai ir tylėjau.
Nors anoje temoje garsiai rekiau, kad tikrų persų Lietuvoje YRA  lotuliukas.gif

Sutinku,LaiLaa,negrazu. schmoll.gif Neapgalvotai parase ji ta skelbima. Gal visai ka kita turejo galvoje. g.gif Na susitiksim kada parodoje uzklausiu jos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 09, 20:04)
Na va... ir ką jus mums  assa.gif neišnyks persai Lietuvoje , kad ir naujoviški, bet vistiek persai 4u.gif

user posted image

Išnyks išnyks biggrin.gif Kam galvoji MamaI nusipirko egzotą? Ogi, kad persai išnyktų tongue.gif

O man vistiek mano ilgaplaukiai yra PERSAI, nes taip parašyta jų kilmės kortelėse cool.gif
Ir galvokit jūs ką norit tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 09 rugsėjo 2014 - 19:18
QUOTE(MamaI @ 2014 09 09, 21:02)
Ir tam kad tureti daugiau galimybiu isveisti artima idealo gyvuna ir kergia ilgaplaukius su trumpaplaukiais. Na bent jau as taip galvoju.  smile.gif

Šiaip tai persų kraujas įmaišomas į egzotų, kad išlaikyti "šilkinį" kailį. Kiek teko skaityti, jei keliose kartose tik egzotai tai kailis darosi šiurkštus.
Atsakyti
QUOTE(MamaI @ 2014 09 09, 19:02)
Labas vakaras.
Oj,kaip cia idomiai diskutuojat.  smile.gif As trumpai,grisiu prie anos temos,netiesa kad Lietuvoje nera " svariu " Persu.Mano veislyno visos kates ir katinas,isskyrus mano egzotuka Liolika ,yra grinu griniausi Persai,kaip sako veisejai ju pedigree yra pure persian pedigree. Proteviuose nera nei vieno egzotuko,nei trumpaplaukio,nei ilgaplaukio.
Beja,Vidam,jusu Magija irgi yra svariu krauju.Ji tikra Perse,egzotu proteviuose nera.  smile.gif

Jau ir man labai ydomi pasidare diskusija. 4u.gif

O maniskis Hameris ar irgi svariu krauju persas? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MamaI @ 2014 09 09, 21:13)
Na susitiksim kada parodoje uzklausiu jos. smile.gif

A tu ją nors kartą matei parodoj? Ji CFA tai buvo, bet Lietuvoj aš jos nemačius.
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2014 09 09, 20:42)
Jau ir man labai ydomi pasidare diskusija.  4u.gif

O maniskis Hameris ar irgi svariu krauju persas? smile.gif

Taip,ir Hameris svariu krauju. biggrin.gif Jo tevas ir Magijos tevas tas pats katinas,tik mamos skirtingos.
Papildyta:
QUOTE(Tajka @ 2014 09 09, 20:42)
A tu ją nors kartą matei parodoj? Ji CFA tai buvo, bet Lietuvoj aš jos nemačius.

Taip,kelis kartus maciau WCF parodose ir kalbejomes su ja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaI @ 2014 09 09, 20:55)
Taip,ir Hameris svariu krauju.  biggrin.gif Jo tevas ir Magijos tevas tas pats katinas,tik mamos skirtingos.

Fera82 tai pasirodo mūsų vaikai brolis ir sesė , turi to pačio kraujo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 09, 20:16)
Fera82 tai pasirodo mūsų vaikai brolis ir sesė , turi to pačio kraujo 4u.gif

biggrin.gif Taip tevelis su 2 mamom pasilakste smile.gif Magija jaunesnioji Hamerio sese. biggrin.gif
Atsakyti
Ką veikiat spaustanosiai g.gif Šiandien nosies nerodysiu, bet ar negraži mano surikatos uodega wub.gif

user posted image

Atsakyti
O ką čia veikti, kaip visada...

Maivomės wub.gif

user posted image

Ir žaidžiam biggrin.gif

user posted image

user posted image

Vidam, čia tau "naminių" foto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 10 rugsėjo 2014 - 19:48
QUOTE(LaiLaa @ 2014 09 10, 20:48)
Vidam, čia tau "naminių" foto  biggrin.gif

O... man labai gražu wub.gif tas ryžas koks faaainas , raštas labai gražus ir kita margutė wub.gif wub.gif o jie nesusipeša, gerai sugyvena ?

Per tas visas diskusijas vakar pamiršau pagirti Tajkos mąstytoją Pyperį wub.gif geras momentas pagautas biggrin.gif

Vis tik kai pagalvoji, kailio atžvilgiu egzotai geriau...o kaip aš tvarkysiuosi su Magijos kailinukais neįsivaizduoju doh.gif tokia pasišiaušusi...
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 10, 21:05)

Vis tik kai pagalvoji, kailio atžvilgiu egzotai geriau...o kaip aš tvarkysiuosi su Magijos kailinukais neįsivaizduoju doh.gif  tokia pasišiaušusi...

Man tai taip, egzotai yra geriau. biggrin.gif Nors labai myliu persus ir man jie nuostabiausi katinai planetoje, bet esu baisinė tinginė blush2.gif Ir man maudyti ir fenuoti katiną didžiausias darbas tongue.gif
O norint kad persiukas būtų gražus reiktų bent kartą į mėnesį išmaudyti mirksiukas.gif

Aišku ir egzotų kailiukai labai skiriasi. Va mano merginų kailiukas toks biškį vatinis, jeigu išmaudei tai reikia džiovint kol neliks nei vieno šlapio plaukelio, nes nueis tokiai mažais mažai "dredukais" kurių paskui jokiom šukom neiššukuosi schmoll.gif

O va Imperatoriaus visai džiovint nereikia. Superinis kailis. Panašu, kad ir jo sūnaus Hario (ryžiko nuotraukoje) toks pats. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 10 rugsėjo 2014 - 20:20