Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

QUOTE(LaiLaa @ 2014 09 10, 21:19)
...Ir man maudyti ir fenuoti katiną didžiausias darbas  tongue.gif
O norint kad persiukas būtų gražus reiktų bent kartą į mėnesį išmaudyti  mirksiukas.gif

Net kas mėnesį maudyti g.gif aš netingėčiau, bet nesigaus man schmoll.gif ji bijo feno, tai kaip aš ją išdžiovinsiu, o gąsdinti tikrai nesinori, dar kokia nervų liga prisikabins. Žiūrėsim kaip čia bus...
Maniškė dabar tokia kaip vatinė, gurklis kai geriant būna šlapias, tai tokia dreduota ir yra nors šukuojamės kelis kartus per dieną biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 10 rugsėjo 2014 - 20:34
QUOTE(Vidam @ 2014 09 10, 22:33)
gurklis kai geriant būna šlapias, tai tokia dreduota ir yra nors šukuojamės kelis kartus per dieną biggrin.gif

Pabandykit pakeisti gėrimo indą. Kad viršus būtų siaurėjantis. Yra spec. girdyklos persams, bet aišku ne pas mus. Aš naudojau elementarią cukrinę iš maximkės už 3 lt. cool.gif
Atsakyti
Aha, mano Greisė (ta margutė iš foto) iki šiol geria iš indelio skirto graužikams biggrin.gif Ne to kur su vamzdeliu ir šaratuku, bet tokio metalinio, kur būna prie narvelio prikabinami (o gal jis paukščiams) Na žodžiu mažiuko, siauro. Nes nors ji ir egzotė, po kiekvieno gėrimo jos kaklas būdavo visas šlapias. Ko pasekoje juodas ir net smirdantis, oda visa raudona unsure.gif Man jau buvo panika, naktimis girdėdavau, kada ji geria, keldavausi ir džiovindavau su džiovintuvu. Gydžiau odą spec. šampūnu. Ji sugebėdavo ir į tą mažiuką indelį visą kaklą sukišti doh.gif
O paskui ar išaugo ar gert išmoko g.gif Bet iki šiol geria iš mažiukų indelių biggrin.gif
Atsakyti
Aš turiu cukrinių,reikia pažiūrėti kokio siaurumo tas viršus ir pakeisti 4u.gif Kad ji tokia čiudna, geria ne nuo priekio, o nuo pačio tolimiausio krašto, pasimerkusi į bliūdelį biggrin.gif O jei ką, tai reiks ieškoti ką nors nupirkti. Buvau įpilusi į puoduką, bet per platus, vistiek sušlampa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 10, 22:18)
Aš turiu cukrinių,reikia pažiūrėti kokio siaurumo tas viršus ir pakeisti 4u.gif  Kad ji tokia čiudna, geria ne nuo priekio, o nuo pačio tolimiausio krašto, pasimerkusi į bliūdelį  biggrin.gif O jei ką, tai reiks ieškoti ką nors nupirkti. Buvau įpilusi į puoduką, bet per platus, vistiek sušlampa  doh.gif

Taip taip, kol maži jie mėgsta taip gert kažkodėl. Bet paskui išauga.
Atsakyti
Sveiki, naujos temos proga pasirodome ir mes.
Atiliukas, 2 su trupučiu metų amžiaus smile.gif. Pas mane atkeliavo iš veislyno "Nemunas".

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 10100: 11 rugsėjo 2014 - 06:59
Labas rytelis 4u.gif
Gražuolis anūkėlis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Koks rimtas vyrukas Atila wub.gif
Ne tik naujos temos proga reikia rodytis, o dažniau mirksiukas.gif Visos išlįskit su savo augintiniais, juk įdomu pabendrauti ir su eiliniais augintojais. Aišku labai gerai kad dalyvauja veisėjai, gali pasiklausti, pasikonsultuoti, daugiau katinukų pažiūrėti, bet juk yra kad ir po vieną augindamos ne vienerius metus gali pasidalinti savo patirtimi, kaip elgiasi vienu ar kitu atveju. O ir nuotraukų labai smagu pasižiūrėti.

LaiLos anūkėlis wub.gif na va kiek giminaičių pasirodo yra smile.gif gal dar ir Magijos sesių ar brolių atsiras g.gif
Atsakyti
QUOTE(10100 @ 2014 09 11, 08:59)
Sveiki, naujos temos proga pasirodome ir mes.
Atiliukas, 2 su trupučiu metų amžiaus smile.gif. Pas mane atkeliavo iš veislyno "Nemunas".

Mano vaikas wub.gif Jetau, kaip aš jų pasiilgstu verysad.gif Išleidi tokius mažus kleckus, a vo kokie vyrai užauga. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Vo dar vienu grožiu noriu pasigirti. Kiekvienais metais gaunu jo gimtadienio foto.
Česteris
user posted image

Nacionaliniai valgymo ypatumai lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos snd pro asaras nieko nematau, priemiau sunku sprendima, majukas kau danguje, mergaites gal zinot pas ka yra buten pilkas egzotukas, nes net nebezinau kaip 5 meciui , kurio visas gyvenimas buvo maja, pasakyt ir abiem isgyventi sita netekti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 11 rugsėjo 2014 - 18:02
giedruze, tokie sprendimai visada sunkūs. Bet dažniausiai yra teisingi. Geriau jau paleisti į amžinus medžioklės plotus, nei leisti kankintis. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2014 09 11, 09:58)
Česteris

Nacionaliniai valgymo ypatumai  lotuliukas.gif

Oho koks Česteris prižiūrėtas, gražiai nuaugęs wub.gif Ir gimtadieninis tortas toks thumbup.gif
O jau tie mažiai kokie biggrin.gif įsivaizduoju kiek darbo prie tokių kleckų doh.gif aš nespėju paskui vieną lakstyti biggrin.gif

QUOTE(giedruze @ 2014 09 11, 19:01)
sveikos snd pro asaras nieko nematau, priemiau sunku sprendima, majukas jau danguje...

Užjaučiu giedruze verysad.gif labai gerai suprantu, nes pati dar išgyvenu saviškių netektį, nors namuose jau kita strepinėja ir tikrai suteikia daug džiaugsmo. Gerai kad paleidai, nes jau ilgai sirgo...
O būtinai nori egzoto ? juk vėl gali būti problemos dėl jų nosių struktūros...jei man dabar reiktų rinktis, tai labai abejoju ar pasirinkčiau tokį ekstremalą g.gif
Atsakyti