Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

QUOTE(Magrėtė @ 2014 11 15, 19:07)
Nū bais mažai spaustanosiukų buvo. :/

Jų visada būna mažai verysad.gif Ir kuo toliau, tuo mažiau unsure.gif
Atsakyti
Mazokai tikrai, na buvo britai, dabar meinai, manau ateis vel ju mada, bet ar veislei tai gero duoda abejoju, mergaites kaip jus susitvarkot namie su ne kastratais berniukais?
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 11 15, 20:06)
Mazokai tikrai, na buvo  britai, dabar meinai, manau ateis vel ju mada, bet ar veislei tai gero duoda abejoju, mergaites kaip jus susitvarkot namie su ne kastratais berniukais?

Maniškiai, gyvena atskirai nuo mergaičių (turiu tokią galimybę), tai žymisi tik į savo dėžutę. Kartais iš dėžės kvapelis, kaip reikalas pasklinda. Kadangi maniškių teritorija ne visas namas, o tik vienas kambarys (kiekvienam atskiras), viskas juo pačiu ir taip kvepia, tai taip kažkaip nėra ypatingai sudėtinga.
Žinoma, kartas nuo karto, uždarau mergas ir išleidžiu pasilakstyti bernelius (po vieną), tai būna, kad pakvėpina kur nors biggrin.gif Bet iš principo smarvėj negyvenu rolleyes.gif
Nors...kiekvienas katinas kitoks. Būna žymeklių, kaip reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 11 15, 20:06)
mergaites kaip jus susitvarkot namie su ne kastratais berniukais?

O ka su jais tvarkytis ? g.gif Kekvienas atskiro kambario pas mane neturi,gyvena kartu,ir puikiai sutaria. smile.gif Kai bunam namie visi vaiksto kur kas nori,uzdarom i atskira kambari kai iseinam is namu ir nakciai. smile.gif Na ir aisku kai yra morciaujanti kate.
Atsakyti
mama , o nepridaro su teritorijos pazymejimu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 11 15, 21:22)
mama , o nepridaro su teritorijos pazymejimu? unsure.gif

Tfu,tfu,tfu,zymi i tualetus. smile.gif
Atsakyti
Čiuju Tajka jau namie biggrin.gif MamaI mane prie spaustanosių sudėjo biggrin.gif biggrin.gif ( permesk man mano foto smile.gif )
Atsakyti
Va gi dar viena pamirsau ideti. smile.gif

user posted image
Atsakyti
O cia truputuka nuotrauku ne i parodos tema. smile.gif Kaip kartais pas mus buna linksma. smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
MamaI, oi kaip norėčiau to egzotuko wub.gif
Šiaip ar labai tepas taviškiems apie akytes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 15 lapkričio 2014 - 22:04
MamaI grožybės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 11 15, 22:53)
MamaI, oi kaip norėčiau to egzotuko wub.gif
Šiaip ar labai tepas taviškiems apie akytes?

Egzotuke mergyte liko veislyne. smile.gif Cia jau senos nuotraukos. smile.gif
O del akyciu tai jau rasiau kazkada,vienems isvis valyti nereikia,karta i menesi pravalau,ir to pakanka,o kitiems tai ir po du kartus i diena tenka,viskas labai individualiai,nezinau nuo ko cia taip priklauso. g.gif
Atsakyti