Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

QUOTE(Magrėtė @ 2014 11 13, 15:37)
Ar aš kažkur pražiopsojau? Kaip atrodo kreminis dūmas? ohmy.gif

Krūtai atrodo wub.gif Jei esate vilnietė, tai svaitgalį parodoj jį bus galima gyvai pačiupinėt mirksiukas.gif

user posted image user posted image

Lailaa, a čia gi zakon podlosti, kad patys pačiausi ilgiau užsilieka. Leidžia ir mums pasidžiaugt savo grožiu ir draugija. Nes tikrai tokios spalvos ko gero Lietuvoj nėra. Nes ir Corrado gi vienintelis juodo dūmo persas. Egzotų sidabrinių dar galima rast, o vat persų tai kažin.
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2014 11 13, 15:01)

Lailaa, a čia gi zakon podlosti, kad patys pačiausi ilgiau užsilieka. Leidžia ir mums pasidžiaugt savo grožiu ir draugija. Nes tikrai tokios spalvos ko gero Lietuvoj nėra. Nes ir Corrado gi vienintelis juodo dūmo persas. Egzotų sidabrinių dar galima rast, o vat persų tai kažin.

Tai aš ir sakau ax.gif Egzotų žinau ir aš, bet persas atrodo visai kitaip wub.gif
Atsakyti
ei ei moterukes, a mane uzmirsot verysad.gif , as ir turiu duminuke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkita's @ 2014 11 13, 15:12)
ei ei moterukes, a mane uzmirsot  verysad.gif , as ir turiu duminuke  wub.gif

Kadangi as tokiu neturiu, tai labai ir nesidomiu, bet kazkada kazkas man aiskino, kad smokie nuo silver skiriasi plauko spalvinimu. Juk yra pvz blue smokie ir blue silver. Galbut silver tabiai buna, nezinau.
Tavo katytes kaip spalva zodziais parasyta dokumentuose ?
Atsakyti
pas ja dokuose raso, kad BLUE SILVER TBY-WH LH EXOTIC, o pas jos teva BLUE SMOKE - WH LH EXOTIC
Atsakyti
QUOTE(Murkita's @ 2014 11 13, 15:39)
pas ja dokuose raso, kad BLUE SILVER TBY-WH LH EXOTIC, o pas jos teva BLUE SMOKE - WH  LH EXOTIC

Galbūt dėl to, kad ji tabiukė, tas sidabras kitaip atrodo ir nesiskaito dūmas, o skaitosi sidabras biggrin.gif
Nes ir vizualiai dūmas ir sidabras atrodo kitaip truputį blush2.gif
Atsakyti
Krūtai atrodo  wub.gif Jei esate vilnietė, tai svaitgalį parodoj jį bus galima gyvai pačiupinėt  mirksiukas.gif

Ir kaip galima sakyti, kad šviesūs katinai negražu!!! Nu nuostabus be galo! Prabangus toks! wub.gif Ir egzotuko tokio norėč. Eh...
Papildyta:
Ir taip, aš iš Vilniaus ir būtinai atlėksiu. smile.gif
Atsakyti
Wow kokiu graziu katinu pazeret !! bigsmile.gif Net sirdis sala. Labai grazus
Man tas sviesus koks ispudingas smile.gif mielai prie kompanijos paimciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magrėtė @ 2014 11 13, 16:32)
Ir kaip galima sakyti, kad šviesūs katinai negražu!!! Nu nuostabus be galo! Prabangus toks!  wub.gif Ir egzotuko tokio norėč. Eh...
Papildyta:
Ir taip, aš iš Vilniaus ir būtinai atlėksiu. smile.gif

Kas sako, kad negražu g.gif Labai gražuuuu wub.gif Su tamsiais paprasčiau tik mirksiukas.gif
Ir tamsūs labai gražu, visi gražu biggrin.gif
Iš viso spaustanosiai, kokios spalvos bebūtų yra FANTASTIŠKI wub.gif wub.gif wub.gif

Beje tokios spalvos egzotas taip prabangiai neatrodytų rolleyes.gif

O va juodas (ne dūmas) egzotas man atrodo gražiau, negu persas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 13 lapkričio 2014 - 15:56
Sakykit kap norit, bet oranžinės akys tik pas juodus būna tooookios įspūdingos wub.gif wub.gif

Mūsų veislyno juoduliai
Luna

Bobas
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tajka: 13 lapkričio 2014 - 16:02
Krūtai atrodo  wub.gif Jei esate vilnietė, tai svaitgalį parodoj jį bus galima gyvai pačiupinėt  mirksiukas.gif

Man si spalva irgi labai grazi wub.gif
Skelbimuose uzmaciau ,net aiktelejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2014 11 13, 16:59)
Sakykit kap norit, bet oranžinės akys tik pas juodus būna tooookios įspūdingos  wub.gif  wub.gif

Mūsų veislyno juoduliai
Luna
user posted image  user posted image

Bobas
user posted image 
user posted image

Del akiu tikrai tiesa ! Super grazu wub.gif
Atsakyti