Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

Nezinau is tiesu, kaip tai daroma is patirties, niekad nedariau.Tai tik is girdejimu galiu parasyti. Vieni deda kraiko dezute svaria, tuscia be kraiko, paskui su svirkstu sutraukia. Kiti jau sysiojanciam katinui pakisa koki dangteli nuo stiklainio biggrin.gif O jeigu tavo katinukas prisysina ne kur ant kilimo, bet ant grindu, tai su svirkstu is balos pritraukt. g.gif
O gal veterianarai kaip nors irgi paima, gal reiktu pirma su veterinarais pasitart g.gif
[/quote]

Tuscia deze. Tiesiog maiselis kazkur pries tai darytoje vietoje. Labai nedaug tereikia tyrimui. Keliu ml. Paima ir vet. Tik sako geriau paimt gudrumu namie, nes siek tiek traumuoja pusle ta procedura.
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2014 11 22, 21:25)

Zona gal ir nieko, bet aš vietom tūliką su namu sukeisčiau, biggrin.gif

O jus nezinot kodel tulikas virsuje ir kodel sita zona atsirado. smile.gif Ogi mano panele kalaite istisai katino tulike deserto ieskodavo. Ir piktuoju ir graziuoju tariausi, bet jau buvo neimanoma. doh.gif Sakiau uzsilenks nuo tokiu desertu su kraiko prieskoniu. Uztat tulikas zemyn tikrai nekeliaus. Katinui pirma diena su naujovemis, bet jau uzsoka ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2014 11 22, 23:24)
O jus nezinot kodel tulikas virsuje ir kodel sita zona atsirado. smile.gif  Ogi mano panele kalaite istisai katino tulike deserto ieskodavo. Ir piktuoju ir graziuoju tariausi, bet  jau buvo neimanoma.  doh.gif  Sakiau uzsilenks nuo tokiu desertu su kraiko prieskoniu. Uztat tulikas zemyn tikrai nekeliaus. Katinui pirma diena su naujovemis, bet jau uzsoka ten  smile.gif

Aaaa, tada kitas reikalas biggrin.gif
Nezinojom gi biggrin.gif Keista pasirode ax.gif Bet darbar viskas suprantama.
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 11 22, 22:45)
Aaaa, tada kitas reikalas  biggrin.gif
Nezinojom gi  biggrin.gif Keista pasirode  ax.gif Bet darbar viskas suprantama.

Niekada nebuciau pagalvojus, kad sunys taip katino "gerybes" megsta. Visada sunis laikiau. Niekad katino neturejau. Vat db viskas aisku kai turiu abu. Ir nesuprasiu kas ten tuos sunis katinu tuolete taip traukia. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fera82: 22 lapkričio 2014 - 23:50
Fera thumbup.gif
Apus, o kaip wc stovi? Man užteko 10cm nuo sienos krašto patraukt ir pataiko visad biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 11 23, 12:34)
Fera thumbup.gif
Apus, o kaip wc stovi? Man užteko 10cm nuo sienos krašto patraukt ir pataiko visad biggrin.gif

vat kad varo ne i ta puse, ne ant sienos biggrin.gif nu patraukiau biggrin.gif maza ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2014 11 23, 14:20)
vat kad varo ne i ta puse, ne ant sienos biggrin.gif nu patraukiau biggrin.gif  maza ką smile.gif

Tai ir mano ne ant sienos varydavo, bet gal galva į sieną remias ar šiaip jam per mažai vietos biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, del slapimo surinkimo, labai gerai su svirkstu surinti, vet gyd, jokiais budais neleiskit jai spaudit , kad sysiu padarytu, paskui buna negerai:( mano jorke ir lisdavo prie kraiko doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
http://www.youtube.c...be_gdata_player
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 11 23, 19:25)
sveikos, del slapimo surinkimo, labai gerai su svirkstu surinti, vet gyd, jokiais budais neleiskit jai spaudit , kad sysiu padarytu, paskui buna negerai:( mano jorke ir lisdavo prie kraiko doh.gif

o kas buna?
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2014 11 25, 18:10)
o kas buna?

man veterinare sake, kad kai perpjauna pilva buna hematomos , surambejimai tai merginos kas i mega kita savaite atvaziuos? labai jau laukiu jusu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 26 lapkričio 2014 - 06:56
QUOTE(giedruze @ 2014 11 26, 07:55)
man veterinare sake, kad kai perpjauna pilva buna hematomos , surambejimai tai merginos kas i mega kita savaite atvaziuos? labai jau laukiu jusu biggrin.gif

Man sake kad paimtu tiesiog paspaudinejus pusle. Gal katem ir katinam skirtingai ? O gal priklauso nuo bukles..nzn

mes busim megoj smile.gif pirmas blynas blush2.gif
Atsakyti