Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

QUOTE(giedruze @ 2014 11 26, 07:55)
tai merginos kas i mega kita savaite atvaziuos? labai jau laukiu jusu biggrin.gif

Aš irgi būsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kad manau jau išsiaiškinau kas dedasi su Tajkos pagalba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif harmonai pas diedą duodasi biggrin.gif bešukuodama debilą uodegos viršuj dėmę kaip juodų pleiskanų radau.... ankščiau tik riebaluodavosi, o šį kart iš vis taip baisiai juodai nupleiskanojęs gabalas....
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 11 26, 06:55)
man veterinare sake, kad kai perpjauna pilva buna hematomos , surambejimai tai merginos kas i mega kita savaite atvaziuos? labai jau laukiu jusu biggrin.gif

kad hematomos ir surambėjimai nėra privalomi operacijos atributai. + šlapimui paimti nieko pjauti nereikia
Apus, mergą nešk jam, kad hormonai susitvarkytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandmari @ 2014 11 26, 08:37)
...
mes busim megoj smile.gif pirmas blynas  blush2.gif

vau thumbup.gif sėkmės drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2014 11 26, 19:05)

A kam Romčiui merga? unsure.gif Jis gi ono cool.gif

Šiandieniniai mano bajeriai.
Užvažiavau į parduotuvę. A ten tooookie apetitni plikyti sausainiukai. Nusipirkau. Mislijau, kad vakare su Murkita prie kavos bus. Parsivežiau, padėjau ant stalo. Nus darbų kasdieninių yra, nuėjau skalbinius džiautis. Ateinu.... A namie ciela futbolo aikštelė doh.gif Benas buvo geras ir visą maišiuką tų sausainių ant grindų išbėrė. A mažiams koks džiaugsmas lotuliukas.gif Daug daug daug kamuoliukų. Nežino kurį griebt. Vienžo, mes likom be sausainių, bet mažiams kiek džiaugsmo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 11 26, 18:16)
vau thumbup.gif sėkmės drinks_cheers.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif laukiam su nekantrumu. Tikiuosi koki medini ar popierini medali gausim bent thumbup.gif o jei rimtai, tai laaabai noriu pamegint ir paziuret kas ten per smagumai tos parodos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2014 11 26, 18:58)
A kam Romčiui merga?  unsure.gif Jis gi ono  cool.gif

Šiandieniniai mano bajeriai.
Užvažiavau į parduotuvę. A ten tooookie apetitni plikyti sausainiukai. Nusipirkau. Mislijau, kad vakare su Murkita prie kavos bus. Parsivežiau, padėjau ant stalo. Nus darbų kasdieninių yra, nuėjau skalbinius džiautis. Ateinu.... A namie ciela futbolo aikštelė  doh.gif Benas buvo geras ir visą maišiuką tų sausainių ant grindų išbėrė. A mažiams koks džiaugsmas  lotuliukas.gif Daug daug daug kamuoliukų. Nežino kurį griebt. Vienžo, mes likom be sausainių, bet mažiams kiek džiaugsmo  thumbup.gif

nirfik vienom ryt, kai namie visa futbolo komanda neturi zaidimu wink.gif linksmybiu ir mergu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2014 11 26, 18:05)
kad hematomos ir surambėjimai nėra privalomi operacijos atributai. + šlapimui paimti nieko pjauti nereikia

nesupratot manes, kai paspaudineje ta pilvuka, paima slapima ir jai paskui del kokiu kitu priezasciu pilvas buvo prapiautas, matomos sios proceduros, buvusios pasekmes, mano vet atsisake daryt, sia procedura jorkei, o va majukui dare,kitas vet ir patikekit manim pagal gyvuno reakcija tikrai labai skausminga, tad geriau su svirkstu pavargti, MERGINOS LABAI LAUKIU PARODOS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 11 27, 10:30)
nesupratot manes, kai paspaudineje ta pilvuka, paima slapima ir jai paskui del kokiu kitu priezasciu pilvas buvo prapiautas, matomos sios proceduros, buvusios pasekmes, mano vet atsisake daryt, sia procedura jorkei, o va majukui dare,kitas vet ir patikekit manim pagal gyvuno reakcija tikrai labai skausminga, tad geriau su svirkstu pavargti, MERGINOS LABAI LAUKIU PARODOS thumbup.gif

Taip man irgi sake, kad procedura nemaloni, kad traumuojanti ir ta atlieka dazniausiai ekstra atveju kai akmuo uzkisa slapimtaki. Zodziu apie ta pati smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2014 11 26, 17:58)
A kam Romčiui merga?  unsure.gif Jis gi ono  cool.gif

taigi žinau, kad ono tongue.gif . bet mergos visiem diedam patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2014 11 27, 13:40)
taigi žinau, kad ono  tongue.gif . bet mergos visiem diedam patinka  biggrin.gif

Šūduko jam, o ne mergü smile.gif
Atsakyti
Suskė- mimoza Sofi, dar kartą sako AČIŪ biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti