Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

QUOTE(Katastrofa @ 2015 01 06, 12:26)
po geros vakarienės naktipiečių nebereikia biggrin.gif. o vaikas apetitu nesiskundžia. oi, nesiskundžia biggrin.gif

Nu kad mes zemaiciai biggrin.gif megstam skanei ir socei pavalgit smile.gif
Ka jau padarysi rolleyes.gif
Ar neapsigalvojai dar vieno edruno I kompanija ar benori ?
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*STEBUKLAS* @ 2015 01 06, 16:01)
Nu kad mes zemaiciai  biggrin.gif megstam skanei ir socei pavalgit smile.gif
Ka jau padarysi  rolleyes.gif
Ar neapsigalvojai dar vieno edruno I kompanija ar benori ?
lotuliukas.gif

baisu biggrin.gif. dar vienas toks ir bankrotas biggrin.gif. o jei dar ir rėks taip pat, tai išvis išsikraustyt reiks biggrin.gif
Atsakyti
pas mane tortais gales maitintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 01 06, 16:39)
pas mane tortais gales maitintis  lotuliukas.gif

tuno tortais, pvz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2015 01 06, 19:27)
tuno tortais, pvz biggrin.gif

Perla vien nuo tuno kvapo apsiverkdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 01 06, 21:06)
Perla vien nuo tuno kvapo apsiverkdavo smile.gif

Alergija ar iš džiaugsmo? biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2015 01 06, 23:08)
Alergija ar iš džiaugsmo?  biggrin.gif  smile.gif

neklausiau biggrin.gif
Atsakyti
kur naujo gyventojo foto?ziuriu merginos veislynouse persiuku uzderejo thumbup.gif
Atsakyti
ooh kokia tema wub.gif dvi megstamiausios mano veislės thumbup.gif norėjau paklausti tų, kurie veisia - ar labai daug vargo? Nes ateityje planuoju užsiimti kolkas būsto sąlygos neleidžia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 26, 18:35)
ooh kokia tema wub.gif dvi megstamiausios mano veislės thumbup.gif  norėjau paklausti tų, kurie veisia - ar labai daug vargo? Nes ateityje planuoju užsiimti kolkas būsto sąlygos neleidžia verysad.gif

Oi koks klausimas bigsmile.gif
Ziurint kaip suprasti ta varga.
Jeigu laikysim vargu, kad katinas kartais nenori kergti, kad reikia imti atostogas darbe gimdymams, kad buna sunkiu gimdymu, kad gimus kaciukams reikia kasdien sekti svorius, keltis naktimis, kai pradeda cypauti, primaitinti, kad bliauni kruvinomis asaromis, kai kuris nors mazylis nei is sio, nei is to uzgesta. Visko buna veisime. Ir tegul meta i mane akmeni tas veisejas, kuris viso to nepatyre unsure.gif
Toliau spaustanosiai Lietuvoje pigiausia veisle. Kitos veisles bedokumentines tiek ir netgi daugiau kainuoja.
Dar musu valstybe prigalvoja papildomo popierizmo ir islaidu.
Bet...tai kaip liga, kaip narkotikas. Kai glaudi tuos mazylius, pasimirsta visi rupesciai. Kai gauni dekingumo pilnus laiskus is nauju seimininku.
Jeigu tikites biznio tai, greiciausiai islaidos bus didesnes, negu pajamos. biggrin.gif Nebent isgarsesit savo katemis pasaulyje ir kaciukus parduosit i uzsieni. Tam reikia labai dideliu pradiniu investiciju ir daug darbo. Beje mokytis taip pat reikia.Genetika uiiii, koks nelengvas dalykas.
Nu...zodziu, jeigu norit visai tai patirti tai pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 26 sausio 2015 - 19:02
QUOTE(LaiLaa @ 2015 01 26, 19:44)
Oi koks klausimas  bigsmile.gif
Ziurint kaip suprasti ta varga.
Jeigu laikysim vargu, kad katinas kartais nenori kergti, kad reikia imti atostogas darbe gimdymams, kad buna sunkiu gimdymu, kad gimus kaciukams reikia kasdien sekti svorius, keltis naktimis, kai pradeda cypauti, primaitinti, kad bliauni kruvinomis asaromis, kai kuris nors mazylis nei is sio, nei is to uzgesta. Visko buna veisime. Ir tegul meta i mane akmeni tas veisejas, kuris viso to nepatyre  unsure.gif
Toliau spaustanosiai Lietuvoje pigiausia veisle. Kitos veisles bedokumentines tiek ir netgi daugiau kainuoja.
Dar musu valstybe prigalvoja papildomo popierizmo ir islaidu.
Bet...tai kaip liga, kaip narkotikas. Kai glaudi tuos mazylius, pasimirsta visi rupesciai. Kai gauni dekingumo pilnus laiskus is nauju seimininku.
Jeigu tikites biznio tai, greiciausiai islaidos bus didesnes, negu pajamos.  biggrin.gif  Nebent isgarsesit savo katemis pasaulyje ir kaciukus parduosit i uzsieni. Tam reikia labai dideliu pradiniu investiciju ir daug darbo. Beje mokytis taip pat reikia.Genetika uiiii, koks nelengvas dalykas.
Nu...zodziu, jeigu norit visai tai patirti tai pirmyn  thumbup.gif

Vat ir aš galvoju kad kai viena tikį grožį dabar turiu negaliu atsižiūrėt tai kai jų bus daug tai čia gi pasaka wub.gif wub.gif wub.gif reikia kuo greičiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 26, 18:35)
kurie veisia - ar labai daug vargo?

Jei myli visa sirdimi tai to vargo ir nepastebi. Bet rupesciu tikrai laaaabai daug. smile.gif Pasirasau po kiekvienu LaiLos zodziu. smile.gif
Parodikit koki grozi turit .
Papildyta:
QUOTE(giedruze @ 2015 01 24, 10:06)
kur naujo gyventojo foto?

giedruze,pas ka cia klauset ? g.gif
Atsakyti