Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

QUOTE(sandmari @ 2015 01 26, 22:05)
Smagu, kad daugeja siu grazuoliu megeju ir augintoju smile.gif
Mes taip pat tik grozejomes, visada atrode kad tik kitu katinai tiek geri, kad dalyvautu parodoje. Bet.. pabandem su dideliu skatinimu veisejos ir parsivezem apdovonota katuli  thumbup.gif . Vaziuot ir vaziuot norisi dabar wink.gif smagu ten tikrai. Pamisusiu del kaciu susiburimas toks  thumbup.gif

o kaip fainei thumbup.gif jo as save irgi priskyriu prie pamišusių tuo klausimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandmari @ 2015 01 26, 22:05)
Smagu, kad daugeja siu grazuoliu megeju ir augintoju smile.gif
Mes taip pat tik grozejomes, visada atrode kad tik kitu katinai tiek geri, kad dalyvautu parodoje. Bet.. pabandem su dideliu skatinimu veisejos ir parsivezem apdovonota katuli  thumbup.gif . Vaziuot ir vaziuot norisi dabar wink.gif smagu ten tikrai. Pamisusiu del kaciu susiburimas toks  thumbup.gif

sandmari,gal pavasari vel planuojat dalyvauti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaI @ 2015 01 26, 22:33)
sandmari,gal pavasari vel planuojat dalyvauti ?  g.gif

Kol kas pirmiausia planuojam žiemą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2015 01 26, 23:01)
Kol kas pirmiausia planuojam žiemą  biggrin.gif

biggrin.gif Man po Nauju metu jau pavasaris. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 26, 21:59)
Žinokit nepasakysiu nes ji man dovanota smile.gif o ką?

O ji tikrai iš veislyno? Ir su teise veisti? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2015 01 27, 10:00)
O ji tikrai iš veislyno? Ir su teise veisti?  g.gif  g.gif  g.gif

As tai supratau, kad veisimu katyte dar tik planuose pirkti g.gif ar klystu ?
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2015 01 26, 20:32)
pas Saulės zuikutį  biggrin.gif Ji laukia stebukliuko, o gal jau sulaukė  mirksiukas.gif

dar neturim mes jo,vasario gale parsivesim po visu proceduru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandmari @ 2015 01 27, 10:08)
As tai supratau, kad veisimu katyte dar tik planuose pirkti  g.gif ar klystu ?

Jūs teisi drinks_cheers.gif
Papildyta:
[quote=Tajka,2015 01 27, 10:00]
Kodėl klausiat? Negraži ? smile.gif
Atsakyti
[quote=himberry,2015 01 27, 14:51]
Jūs teisi drinks_cheers.gif
Papildyta:
[quote=Tajka,2015 01 27, 10:00]
Kodėl klausiat? Negraži ? smile.gif
[/quote]
na nepykit , bet manau tikrai jusu katyte ne su dok, pirma veismui katyte kaina laaabai skires, negu paprastos, ir nexinot veislyno ,mane nakti pakeltu ,as pasakyciau suns veislyna, juk kaip vaiko gimimo vietos, bet cia mano nuomone, merginos tikiuos jusu mergytes pavasari paveiks meile ir susilauksit egzotuku
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2015 01 27, 16:46)
na nepykit , bet manau tikrai jusu katyte ne su dok, pirma veismui katyte kaina laaabai skires, negu paprastos, ir nexinot veislyno ,mane nakti pakeltu ,as pasakyciau suns veislyna, juk kaip vaiko gimimo vietos, bet cia mano nuomone, merginos tikiuos jusu mergytes pavasari paveiks meile ir susilauksit egzotuku

Giedruže, argi nėra šiuo metu egzotukų pas nieką? Man atrodo yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 27, 15:51)
Kodėl klausiat? Negraži ?  smile.gif

Kodėl iš karto negraži? Ji miela ir graži.
Bet čia jau praktika, kad jei pirkta iš Lietuvos veislyno tai 100 proc. bus parduota neveisimui. Aišku, galimybė yra nusipirkti iš užsienio su teise veisti, bet čia vėl praktika - brangu ir dovanoms nieks nepirks.
P.S. Juk jei pirkot mamai iš Maniera veislyno tai ko gero su sterilizavimo sąlyga. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2015 01 27, 17:06)
Kodėl iš karto negraži? Ji miela ir graži.
Bet čia jau praktika, kad jei pirkta iš Lietuvos veislyno tai 100 proc. bus parduota neveisimui. Aišku, galimybė yra nusipirkti iš užsienio su teise veisti, bet čia vėl praktika - brangu ir dovanoms nieks nepirks.
P.S. Juk jei pirkot mamai iš Maniera veislyno tai ko gero su sterilizavimo sąlyga.  cool.gif

taip sterilizuota:) galėjau rinktis,ne sterilizuota tesiog kainuotų daugiau.O tai kaip čia yra LT ne paduoda veisimui? aš dar nebuvau susidurusi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(giedruze @ 2015 01 27, 16:46)

Matot kadangi planuoju veist ateityje tai nelabai ir domėjausi dėl veislyno smile.gif o kadangi kitą katytę pati pirkau tai kaip jūs sakot ir naktį galiu pavadinimą veislyno pasakyt ax.gif
Atsakyti