QUOTE(Apus @ 2015 01 27, 21:58)
Tajka, jau galėtum ir netingėti foto pridėti
Tai kad labai jau tyyyngisi

Aš dabar grįžtu po darbo nusikalusi kaip ta maximinė višta. Ale gi...
Tėvai Knopka ir Bučkis. Vieni bernai

Namuose vadinam ufonautų kompanija. Nes kažkokie akseleratai. Atsimerkė labai anksti ir pastoviai spoksodavo akis kaip trilitriakus išvertę.
Enzo. Mano pats pačiausias. Gal dėl to, kad juodas
Everest King.
Pūkutis. Easy Fluff
Ir dar mūsų F vada. Mamka juodukė Luna ir tata Bučkis. Šitas tinginys nepersidirba, tik du ir padarė.
Karvinis egzotukas Flintas ir mūsų numylėtis Feniksas.
Flintas tikras piratas - naglas, judrus, jo pilni visi namai. O Feniksas vardą gavo tikrai ne šiaip sau. Žinau, kad tokias istorijas veisėjos nutyli, bet čia mūsų stebuklas. Nepatikėsit, bet jį 3 kartus norėjom paleisti į kitą pasaulį. Išsigelbėjo tik todėl, kad kritiniai momentai atsitikdavo veterinarų nedarbo metu. Jis krito ir kaip Feniksas kėlėsi. ūsų šeimai tai buvo stebuklas. Aš net pati netikėjau, kad jis išgyvens. Net mūsų gelbėtoja veterinarė nesuprato kas jam buvo. Išsikrapštė pats, praktiškai be jokių vaistų (nes kai nežinai kas yra, tai ir gydyt nėra kuo). Dabar sveikutėlis laksto po namus. Tik turi vieną minusą - ištisai murkia

Todėl mūsų šeima vienareikšmiškai nusprendė, kad iš 2014 m. visų gimusių kačiukų Feniksas pats pačiausias.
Jei turi problemą, pabandyk ją išspręsti. Jei negali jos išspręsti, tai nedaryk iš to problemos