Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir egzotai

tajka , taip yra, bet , kad i salygas uzsprausta as verysad.gif va nuo rugsejo men kaip majuku neturim, ejom net pas psichologe , nes vaikas nenustojo gederi, tai isejo ikalbinti i ryza, arba pilka ir daugiau net ne i kalbas, tikrai nedrysciau pirkti neatsizvelgus ko mano vyrai nori blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 27 sausio 2015 - 17:24
QUOTE(giedruze @ 2015 01 27, 18:23)
tajka , taip yra, bet , kad i salygas uzsprausta as verysad.gif va nuo rugsejo men kaip majuku neturim, ejom net pas psichologe , nes vaikas nenustojo gederi, tai isejo ikalbinti i ryza, arba pilka ir daugiau net ne i kalbas, tikrai nedrysciau pirkti neatsizvelgus ko mano vyrai nori blush2.gif

Bus nelengva smile.gif Nes jau laaaabai siaura paieška. Būtinai ryžas arba mėlynas, būtinai egzotas. Pvz Stebuklo ryžą mergytę persiukę, kasdien skelbimuose nužiūrinėju ir seilę varvinu biggrin.gif

Na, bet...kas ieško, tas randa thumbup.gif

O šiaip aš nuvaryčiau su vaiku į veislyną, kur yra kačiukų, beveik garantuoju, kad dzin bus spalva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 27 sausio 2015 - 18:14
bandziau su rusu melynaja, buvom veislyne, deja nepralindo, na nieko sulauksim savo vis kalbam , kad musu naujas katukas danguje smile.gif as dziaugiuosi bent , kad ryzas jau sarase itrauktas lotuliukas.gif vis didesne tikimybe biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 27 sausio 2015 - 18:35
Maniškiai taip pat mėlyno egzoto ieško Adai į draugus. Apie nieką kitą nekalba, nori tik tokios dovanos įkurtuvių proga. A namie tik viens iš visos gaujos gimė. Ir tas karvinis.
Atsakyti
Tajka, jau galėtum ir netingėti foto pridėti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2015 01 27, 17:06)
Kodėl iš karto negraži? Ji miela ir graži.
Bet čia jau praktika, kad jei pirkta iš Lietuvos veislyno tai 100 proc. bus parduota neveisimui. Aišku, galimybė yra nusipirkti iš užsienio su teise veisti, bet čia vėl praktika - brangu ir dovanoms nieks nepirks.
P.S. Juk jei pirkot mamai iš Maniera veislyno tai ko gero su sterilizavimo sąlyga.  cool.gif

Na ...gal ne visu 100 procentu smile.gif
As siuliau ir viena ir kita katinuka veisimui ....
Tiesiog musu tautieciu logika tokia - nori pati paciausia ...ir veisimui ir Uz pigei ..smile.gif
Atsakyti
Laba diena, rasau jums nes ieskome naujo augintinio egzotuko. Gal turite kazka pasiulyti as parekomenduoti is kur butu geriau pirkti kaciuka? wink.gif Buciau labai dekinga uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2015 01 27, 21:58)
Tajka, jau galėtum ir netingėti foto pridėti wink.gif

Tai kad labai jau tyyyngisi verysad.gif Aš dabar grįžtu po darbo nusikalusi kaip ta maximinė višta. Ale gi...
Tėvai Knopka ir Bučkis. Vieni bernai verysad.gif Namuose vadinam ufonautų kompanija. Nes kažkokie akseleratai. Atsimerkė labai anksti ir pastoviai spoksodavo akis kaip trilitriakus išvertę.
Enzo. Mano pats pačiausias. Gal dėl to, kad juodas wub.gif
user posted image user posted image

Everest King.

Pūkutis. Easy Fluff

Ir dar mūsų F vada. Mamka juodukė Luna ir tata Bučkis. Šitas tinginys nepersidirba, tik du ir padarė. unsure.gif

Karvinis egzotukas Flintas ir mūsų numylėtis Feniksas.
user posted image

Flintas tikras piratas - naglas, judrus, jo pilni visi namai. O Feniksas vardą gavo tikrai ne šiaip sau. Žinau, kad tokias istorijas veisėjos nutyli, bet čia mūsų stebuklas. Nepatikėsit, bet jį 3 kartus norėjom paleisti į kitą pasaulį. Išsigelbėjo tik todėl, kad kritiniai momentai atsitikdavo veterinarų nedarbo metu. Jis krito ir kaip Feniksas kėlėsi. ūsų šeimai tai buvo stebuklas. Aš net pati netikėjau, kad jis išgyvens. Net mūsų gelbėtoja veterinarė nesuprato kas jam buvo. Išsikrapštė pats, praktiškai be jokių vaistų (nes kai nežinai kas yra, tai ir gydyt nėra kuo). Dabar sveikutėlis laksto po namus. Tik turi vieną minusą - ištisai murkia cool.gif Todėl mūsų šeima vienareikšmiškai nusprendė, kad iš 2014 m. visų gimusių kačiukų Feniksas pats pačiausias. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tajka: 29 sausio 2015 - 19:31
QUOTE(Tajka @ 2015 01 29, 20:27)

Koookie groziai wub.gif ypac Enzo thumbup.gif na cia jau saliska esu, bet nieko negaliu padaryt. Juodi man paciausi.
Smagu del Fenikso. Saunuolis, kad taip kabinasi i gyvenima. Matyt jaucia , kad misija turi wink.gif
Kaip turetu but smagu tarp tokiu grozybiu burio namuose bigsmile.gif
Atsakyti
man enzi irgi laaabai grazus wub.gif feneksui kuo didziausios sekmes
Atsakyti
Va pasirodo karvinį turi biggrin.gif ir nepatingėk gi palepinti fotkėm.... bent jau seilą pavarvėju biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
O kok itos nesirodo ką prisiderėjo? nu gi palepinkit nors vaizdais biggrin.gif
Atsakyti
Kiek daug naujų grožių atsirado! smile.gif Atrodo, kad dar pora mielai priglaustume ir mes, bet deja.. biggrin.gif

Pasirodom ir mes, po ilgo laiko. 4u.gif user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti