Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(savita1 @ 2014 09 11, 09:41)
http://trishmcevoy.c...me-mascara.aspx as sita buvau nusipirkusi, siaubas ne tusas, tokio mazumo sepetelis, isvis nieko nepazado blink.gif

man tai geras visai jis rolleyes.gif
visiems skirtingai smile.gif
lygiai kaip ir su tuo Clinique, kur vienoms superinis, kitoms visiskas sh... as tai nebandziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 11, 10:35)
Sveikos, kokia papildoma nuolaida Sierroj?

-35% nuo $125,kodas HCH38580 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 09 11, 11:25)
man tai geras visai jis  rolleyes.gif
visiems skirtingai smile.gif
lygiai kaip ir su tuo Clinique, kur vienoms superinis, kitoms visiskas sh... as tai nebandziau  smile.gif

man klinykas geras tuo, kad nusiplauna lengvai su vandeniu, nereikia jo valyt su kazkokia chemija, kur puse blakstienu nusilupa su juo kartu biggrin.gif jis nebyra, nedaro musiu kojeliu. tokios grynai mano blakstienos, tik kad graziai paryskintos. bet cia kaip kas megsta. as pvz nemegstu, kad matytusi, jog esu prisidaziusi. o kitam kitaip.

aj dar man klinykas geras tuo, kad negriauzia akiu. nes vaiksciodavau kaip vampyre nuo kitu, isvarvejusiom akim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 11 rugsėjo 2014 - 10:36
QUOTE(JMD @ 2014 09 11, 10:09)
laseliu akims pora ilasinkit, istirpdys.

čia kur vaistai į akis lašint? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 09 11, 11:38)
čia kur vaistai į akis lašint? blush2.gif

tipo vizine ar panasus, na ne antibiotikai tik smile.gif pradzioj lasiuka pabandykit, palaikykit, pamaisykit, paskui nuo situacijos. kazkas mane pamoke is cia esanciu mergaiciu kazkada. ir paciai praverte tikrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 11 rugsėjo 2014 - 10:41
QUOTE(ineciuxxx @ 2014 09 11, 08:20)

Sitas ir man patiko labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 11, 10:28)
man klinykas geras tuo, kad nusiplauna lengvai su vandeniu, nereikia jo valyt su kazkokia chemija, kur puse blakstienu nusilupa su juo kartu biggrin.gif jis nebyra, nedaro musiu kojeliu. tokios grynai mano blakstienos, tik kad graziai paryskintos. bet cia kaip kas megsta. as pvz nemegstu, kad matytusi, jog esu prisidaziusi. o kitam kitaip.

man clinique irgi patinka, kad netepa ir gerai nusivalo, nu ir visai graziai padazo biggrin.gif dar kaina labai patinka lotuliukas.gif draugė giria labai Nouba, bet jo turbut nėra usa?
Atsakyti
LOFT

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 11, 10:40)
tipo vizine ar panasus, na ne antibiotikai tik smile.gif pradzioj lasiuka pabandykit, palaikykit, pamaisykit, paskui nuo situacijos. kazkas mane pamoke is cia esanciu mergaiciu kazkada. ir paciai praverte tikrai smile.gif

ačiū 4u.gif bandysiu ax.gif

jottauute, dėl kvepaliukų norėjau paklausti smile.gif
buvau Crème de la Crème, uosčiau Amouage Honour, labai patiko, tik kaina nepatiko lotuliukas.gif ar įmanoma jų kur pigiau rasti? iš kur jūs siuntėtės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriziukas: 11 rugsėjo 2014 - 11:17
Mergaites, parinkite GAP smile.gif Noriu dukrytei paltuko..

Kaip suprantu su tusu nebespejau ://
Atsakyti
Sveiki, ar dar galima užsisakyti iš paulaschoice.com ar jau pavėlavau?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 11, 09:41)
http://trishmcevoy.c...me-mascara.aspx as sita buvau nusipirkusi, siaubas ne tusas, tokio mazumo sepetelis, isvis nieko nepazado blink.gif

ale vat kaip skirtingai. Man irgi sepetelis isvaizda nepatiko, kazkoki kitos firmos panasu turejus tai doh.gif visas akis issimozodavau, o sis padazo gerai. Mano netankias blakstienas tikrai gerai atskiria ir ilgina. Tik va turio truksta. Bet uztat privalumas, kad su vandeniu nusiplauna, nes Eyes to Kill man superinis, bet vos paaukius eina atgramdyti nuo jo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 11 rugsėjo 2014 - 12:09