Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(TrioSSS @ 2014 09 11, 07:19)
ir mane domina  g.gif  rolleyes.gif

Ar Armani sis tusas geras?
Giorgio Armani
Eyes To Kill Excess Volume Mascara

http://www.saksfifth...p;bmUID=kxuyEEH

turejau - labai geras smile.gif blakstienas super atskiria, mazai storina, bet labai labai ilgina... labai naturaliai padazo smile.gif atrdo blakstienu daug daug ir ilgos, "lieknos"... ilgam uztenka.
Atsakyti
Gal jau 09.05d. dėžutės kur nors šmėžuoja horizonte ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 09 11, 08:39)
Sandrixxx, gal šią savaitę dalinat? Kokiu laiku galėčiau užsukti penktadienį, šeštadienį, sekmadienį (jei dalinat)?  blush2.gif Ačiū wink.gif

Dalinu 4u.gif Šiandien, ryt dalinu iki 20 val., su trumpais išėjimais į paštą ar parduotuvę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimrom @ 2014 09 11, 09:49)
turejau - labai geras smile.gif blakstienas super atskiria, mazai storina, bet labai labai ilgina... labai naturaliai padazo smile.gif atrdo blakstienu daug daug ir ilgos, "lieknos"... ilgam uztenka.

man tas excess tai nesusipratimas-kaip stagarus padaro - viena į pietus,kita į šiaurę blakstienos,nori dar antrą kartą pataisyt brūkštelt-jau jos sausos styro ir nebeįmanoma antro karto užtept ,blogis ne tušas schmoll.gif mano tai tokia patirtis su excess smile.gif
Papildyta:
Įdomu kas naudojat armanio lift krempudrą gal teko bandyti spalvas 7 ir 7.5 - kaip jos?Lyginant sakykim su 6 ir 8 nr g.gif http://www.saksfifth...p;bmUID=kxsDV.k
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 11 rugsėjo 2014 - 09:13
VITACOST

user posted image
Atsakyti
Sveikos, kokia papildoma nuolaida Sierroj?
Atsakyti
Sveiki mergytes, siulau netikusius (0,5 dydžio trūksta) nuostabius batus 9,5 dydis Batai kaina 250. jei sudomino rašykite i AZ
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 09 10, 21:12)
o man patiko Trish McEvoy tusas  rolleyes.gif ir su siltu vandeniu nusiplauna.
tiesa, as turiu tik ilginanti, bet butinai isbandysiu ir riecianti  smile.gif

http://trishmcevoy.c...me-mascara.aspx as sita buvau nusipirkusi, siaubas ne tusas, tokio mazumo sepetelis, isvis nieko nepazado blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 09 11, 09:00)
Dalinu 4u.gif Šiandien, ryt dalinu iki 20 val., su trumpais išėjimais į paštą ar parduotuvę. 4u.gif

Ačiū, bet bijau, kad galiu nespėti iki 20 val. O šeštadienį? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

ekspertės, patarkit prašau 4u.gif

laikiau naują Dior tušą per vasarą nepradarytą kai gavau, bet dabar kai išėmiau ir pabandžiau dažytis, kažkoks sausas unsure.gif nieko normaliai netepa doh.gif verysad.gif nesuprantu, juk jie nepradaryti ilgai gali būt, kaip man jį atšviežint?? unsure.gif ar jau viskas, mesti reikia?
Atsakyti
Labas rytas.

Vilniaus 388 nesirodo dar horizonte?
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 09 11, 10:50)
Labas rytas,

ekspertės, patarkit prašau 4u.gif

laikiau naują Dior tušą per vasarą nepradarytą kai gavau, bet dabar kai išėmiau ir pabandžiau dažytis, kažkoks sausas unsure.gif  nieko normaliai netepa doh.gif  verysad.gif nesuprantu, juk jie nepradaryti ilgai gali būt, kaip man jį atšviežint?? unsure.gif  ar jau viskas, mesti reikia?

laseliu akims pora ilasinkit, istirpdys.
Atsakyti