Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

kokia pigiausia kaina buvo siu?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 09 10, 06:17)
laba,  maciau  gapcash  veikia,  tai  cia  gaunasi  50 off  ar  kaip ?

ir mane domina drinks_cheers.gif

gal kuri turit GAP kombinezonines kelnes? Ar 5T tiktų keturmetei 107cm ūgio? g.gif 4u.gif
Papildyta:
Kokia gera kaina UGG mini bailey button bling kaina, kam tinka 9 ir 10 dydžiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2014 09 10, 08:03)
ir mane domina  drinks_cheers.gif

gal kuri turit GAP kombinezonines kelnes? Ar 5T tiktų keturmetei 107cm ūgio?  g.gif 4u.gif
Papildyta:
Kokia gera kaina UGG mini bailey button bling  kaina, kam tinka 9 ir 10 dydžiai  thumbup.gif

pagal dydziu lentele kaip ir tinka iki 114cm tas dydis, labai gaila kad nera ne vieno komentaro apie jas sad.gif
as su 90cm ugiu imsiu 3T dydi greiciausiai
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2014 09 10, 09:03)
ir mane domina  drinks_cheers.gif

gal kuri turit GAP kombinezonines kelnes? Ar 5T tiktų keturmetei 107cm ūgio?  g.gif 4u.gif
Papildyta:
Kokia gera kaina UGG mini bailey button bling  kaina, kam tinka 9 ir 10 dydžiai  thumbup.gif

tiktu 4u.gif jei nera laibai smarki ilgakoje. Kazkodel pas juos yra keistos proporcijos. Ilgas torsas ir trumpos kojos. Gal amerikonai kitokie biggrin.gif Mano sunus 113 ir turiu 4t kelnes, tai jau vojej kokios trumpos, o klynas dar visai vietoj.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 10, 08:52)
tiktu  4u.gif jei nera laibai smarki ilgakoje. Kazkodel pas juos yra keistos proporcijos. Ilgas torsas ir trumpos kojos. Gal amerikonai kitokie  biggrin.gif Mano sunus 113 ir turiu 4t kelnes, tai jau vojej kokios trumpos, o klynas dar visai vietoj.

o su 90cm (ziema aisku bus daugiau biggrin.gif ) imti 3T? ax.gif Patarkit kas nors, nes jau pusvalandis medituoju prie ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 10, 09:55)
o su 90cm (ziema aisku bus daugiau biggrin.gif ) imti 3T? ax.gif Patarkit kas nors, nes jau pusvalandis medituoju prie ju biggrin.gif

velnias nepamenu smile.gif bet rodos 3T pirkau kai buvo jam 2 metai. Ugis buvo kazkur 102 cm. Tada kai suejo 3, pirkau 4T, nes ugtelejo iki 107 cm, ir vat iki sio pavasario devejo. Per vasara iki dabar isstypo iki 113 ir dabar jau tikrai akivaizdziai trumpos, nors kaip sakau, tos sleikos reguliuojasi ir klynas dar visai vietoje.
Atsakyti
tai cia GAP butu 50 proc. off
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 10, 08:52)
tiktu  4u.gif jei nera laibai smarki ilgakoje. Kazkodel pas juos yra keistos proporcijos. Ilgas torsas ir trumpos kojos. Gal amerikonai kitokie  biggrin.gif Mano sunus 113 ir turiu 4t kelnes, tai jau vojej kokios trumpos, o klynas dar visai vietoj.

ilgakojė tikrai g.gif na, reik bandyt gal? rolleyes.gif

QUOTE(savita1 @ 2014 09 10, 08:55)

savita, tai yra tas 50off?
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2014 09 10, 09:10)
ilgakojė tikrai  g.gif  na, reik bandyt gal?  rolleyes.gif
savita, tai yra tas 50off?

turim tu gap pinigeliu, bet nelabai daug, kazkiek uzteks, siunciant krepsi sudeti taip, kad suma butu, 50$, 100$... kad lygiai pasidalintu.
Atsakyti
Bet ot kokie tie GAP iseme is mergaiciu skyriaus paltuka pukini ..hrrrr
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 09 10, 09:15)

taip jie daro, nieko nuostabaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 09 10, 10:15)

QUOTE(savita1 @ 2014 09 10, 10:24)
taip jie daro, nieko nuostabaus doh.gif

jo jo, mano irgi norimas kelias prekes is sale iskele ir dabar be nuolaidos doh.gif
Atsakyti