Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos,

Gal kas žinote ar "RL" žieminės striukės berniukams didintos, mažintos ar atitinka dydį, įmetu nuorodą, jei kas turėjote tokią ar panašią būtų labai malonu, jei pasidalintumėte info.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 10, 12:04)
ne ne biggrin.gif negasdinkit.

Mums buvo,ir ne tik dukrai,bet ir vyrui!jam tai sunkiau- i antra ar trecia diena taip delnus ir padus isbere,kad net skaudejo vaiksciot smile.gif siaip nieko ypac baisaus,tik kad lb lengvai plinta,as nesirgdama perdaviau kaimynes mergaitei sita geri doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimonyte: 10 rugsėjo 2014 - 11:22
QUOTE(Perfecta @ 2014 09 10, 11:17)
Maniškė sirgo 2012 m. ir dar tėtį apkrėtė.
Vaikas kaip vaikas - apsirgo ir pasveiko, bet va tėčiui, tai nelabai gerai buvo - tempa virš 38, niežulys plaštakų vidinės pusės siaubingas. Negalėjo net kelias dienas vairo nulaikyti.
Tiesa, dėl bėrimų ir aukštos temperatūros skambinau gydytojai, nes išsigandau, kad nebūtų meningitas.

kaip gydet?
mano mergaite is darzelio greiciausiai parsinese, gyd nustate vejaraupius, nes as nesutikau su ja, manau cia sita liga (kaip veliau ir kitas gyd patvirtino) ir sake nera jokio gydymo... man biski neramu, nes labai mazai info apie ja lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 10 rugsėjo 2014 - 11:26
QUOTE(savita1 @ 2014 09 10, 13:23)
kaip gydet?
mano mergaites is darzelio greiciausiai parsinese, gyd nustate vejaraupius, nes as nesutikau su ja, manau cia sita liga (kaip veliau ir kitas gyd patvirtino) ir sake nera jokio gydymo... man biski neramu, nes labai mazai info apie ja lt.

Kad man rodos tik tempą mušėm ir kažką nuo niežėjimo gal dar girdėm - gal Zyrtec g.gif .
Greit praeis, pamatysite. Svarbu, kad patys neapsikrėstumėte.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 10, 12:23)
kaip gydet?
mano mergaites is darzelio greiciausiai parsinese, gyd nustate vejaraupius, nes as nesutikau su ja, manau cia sita liga (kaip veliau ir kitas gyd patvirtino) ir sake nera jokio gydymo... man biski neramu, nes labai mazai info apie ja lt.

Mes tempa musem ir zyrtek'a,kad ne taip nieztetu,gerem wink.gif atsiminiau,kad mano dukrai nagiukai nusilaupe po to baisiai!veziau net pas gyd.nes galvojau,kad grybelis ar dar koks brudas doh.gif sveikit 4u.gif
Pakartojau ka jau sake blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimonyte: 10 rugsėjo 2014 - 11:27
siaip neturi temperaturos ir neniezti jai, tai nzn.. bubut nieko ir duoti nereikia, ir burnoje yra, gleivineje tai verkia ir rodo kad skauda ten unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 10, 12:23)
kaip gydet?
mano mergaite is darzelio greiciausiai parsinese, gyd nustate vejaraupius, nes as nesutikau su ja, manau cia sita liga (kaip veliau ir kitas gyd patvirtino) ir sake nera jokio gydymo... man biski neramu, nes labai mazai info apie ja lt.

Mano mazasis Turkijoj prasirgo kai metu nebuvo, ten teko ligoninej pagulet doh.gif nes nieko i burna neeme, skyscius lasino , kai atsigavo biski isleido padare kazkokius vaistukus kurie chloru smirdejo jais liepe net burnyte skalaut doh.gif sake apsirgs ir kitas, dave du butelius, bet didelis kazkaip neuzsikrete smile.gif dar zyrtek ir nuo temperaturos liepe duot 4u.gif
Atsakyti
ideel yra papildoma nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(inga1234 @ 2014 09 10, 12:06)
ideel yra papildoma nuolaida?

schmoll.gif
Atsakyti
Gap kokie sikniai. Kainas padidino,nuolaidas nueme,o tada tipo nuolaida duoda.
doh.gif ax.gif
Pukiniai rubai visi be nuolaidos padaryti.

Savita, sveikit 4u.gif
Maniskis siandien darze jau buvo. Parsivede mociute,ten viskas ok buvo,o gryzo ir zyzalas ziaurus sad.gif
Atsakyti
Mamytes, kaip Jums atrodo, ar tiktu tokia liemene mergaitei? Ir, ar yra kokia papildoma nuolaida ON? Dekui 4u.gif
http://oldnavy.gap.c...p;pid=978310012
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 10, 10:49)
Mergaites, noriu paklausti, gal kam nors teko girdeti, susidurti su tokia vaiku liga? hand foot mouth disease, lietuviskai gal ranku, koju burnos liga skaitosi mastau.gif

Mes nesenai panasia liga prasirgom: isbere puslelemis kojas, rankas, padukus, tarp pirstu, gerkle. Labai nieztejo vaikui, iki skausmo, auksta temperatura buvo. Ilgai aiskinomes, kas cia( nes gydytojai nusprende, kad angina:(, kol viena gydytoja patare gerti Aerius priesalergini tirpala ir viskas susitvarke. Aisku pusleles ilgai gijo.
Atsakyti