Laukiu Vitacost, truksta apie 13$ iki nuolaidos 12$ nuo 100$, prisijunkit kas, nes nuolaida tuoj baigsis

laba 
as gal ne tema, bet va sekmadieni gavau dar kelias arbatas, viena is ju Earl grey supreme - tikrai skani, rekomenduoju
Taip pat pasiulysiu keleta mums atlikusiu nauju rubeliu
Nauji OLD NAVY dzinsai, dydis 4T. 35 lt su siuntimu (pigiau nei mokejau)

ir dar keli rubeliai yra Albumelyje

as gal ne tema, bet va sekmadieni gavau dar kelias arbatas, viena is ju Earl grey supreme - tikrai skani, rekomenduoju

Taip pat pasiulysiu keleta mums atlikusiu nauju rubeliu

Nauji OLD NAVY dzinsai, dydis 4T. 35 lt su siuntimu (pigiau nei mokejau)

ir dar keli rubeliai yra Albumelyje

QUOTE(Agniete1121 @ 2014 09 16, 12:16)
o kas butent negerai? Jus sau pirkote ar vaikams?

Sveiki,ar perkat is amazon.com ir per kiek laiko ateina mazdaug siunta?
QUOTE(Jonozmona @ 2014 09 16, 10:13)
Laba diena, gal kas uzmatete monster hight leliu geromis kainomis?
Pasidalinkit, aciu:)
Pasidalinkit, aciu:)
Mattel kai kurioms vis dar galioja 35 proc. nuolaida

kazin rugsejo 12d. jau visi saiciukai? Gal jau velesnius kas pradejote gauti?
Mergaites ateinu padekoti uz siuntinukus kuriuos gavau.
Pamirsau padekoti uz laikroduka, kuri nupirkote maniskiui. tyrinejo kaip vaikas kelias dienas
o svarbiausia gavo laiku ir buvo pasipuoses vestuvese
Siandiena gavau GAP visa deze.
kuo tuoliau, tuo labiau man patinka GAP. panelei gavau Gap striuke, bliuzoniuka silta, treningines kelnytes ir sau treningiuka. kokybe superine
svelnutis, minkstuti . Vienu zodziu DIELIS ACIU JUMS
Viskas tvarkinga, laiku ir idealu

Pamirsau padekoti uz laikroduka, kuri nupirkote maniskiui. tyrinejo kaip vaikas kelias dienas

o svarbiausia gavo laiku ir buvo pasipuoses vestuvese

Siandiena gavau GAP visa deze.

kuo tuoliau, tuo labiau man patinka GAP. panelei gavau Gap striuke, bliuzoniuka silta, treningines kelnytes ir sau treningiuka. kokybe superine

svelnutis, minkstuti . Vienu zodziu DIELIS ACIU JUMS

Viskas tvarkinga, laiku ir idealu

QUOTE(LOCKETS @ 2014 09 16, 13:31)
laba 

as irgi ne i tema, bet isragavau visas harney arbatas, manes nieks neuzkabino, tas pat su tom kakavom. blefas zodziu

panos, vaikiski Nike kedai - mazinti? su 19 cm peda pirkt J1? bijau kad nebutu kaip lastai tie batai

QUOTE(JMD @ 2014 09 16, 13:28)
as irgi ne i tema, bet isragavau visas harney arbatas, manes nieks neuzkabino, tas pat su tom kakavom. blefas zodziu

na kakavos pagal kaina man irgi nieko mandro

bet po harney arbatu i jokias twinings tai ziuret nesinori

o kokias arbatas tada geriate?

as manau, kad lapkriti bus 20% kodukas joms, tada dar nusipirksiu

dabar 3 pokus turiu, tai tikrai sociai

QUOTE(LOCKETS @ 2014 09 16, 14:33)
na kakavos pagal kaina man irgi nieko mandro 

einu i skonis ir kvapas ir nusiperku kokia. man jos niekuo nesiskiria nuo tu harney. pati skaniausia man arbata grazioms mintims ar kazkaip panasiai, su morkytem ji. superine. zalios negaliu pakest, dar earl grey myliu kaip ir viska kas su bergamote. tai vienintele is harney gal ta paris tea nebloga. o siaip, stebuklo uz tokius pinigus as tikrai neradau ir nevertos jos. na nebent del grazios dezutes

be to as jas visas pirkau iHerbe ir siunciaus pati. zymiai pigiau gaunas. (Rudaplauke nepyk

Del harneys arbatu - na jos arbatos
auksto kokybes. Manau arbatu gerbejai tai puikai atskiria http://www.kavosdrau...harney-and-sons

QUOTE(JMD @ 2014 09 16, 13:43)
einu i skonis ir kvapas ir nusiperku kokia. man jos niekuo nesiskiria nuo tu harney. pati skaniausia man arbata grazioms mintims ar kazkaip panasiai, su morkytem ji. superine. zalios negaliu pakest, dar earl grey myliu kaip ir viska kas su bergamote. tai vienintele is harney gal ta paris tea nebloga. o siaip, stebuklo uz tokius pinigus as tikrai neradau ir nevertos jos. na nebent del grazios dezutes 
be to as jas visas pirkau iHerbe ir siunciaus pati. zymiai pigiau gaunas. (Rudaplauke nepyk
)

aisku

na pas mus cia prekybcentriuose pagrinde twinings pakelines - nesamone

skonis ir kvapas as pirkdavau zalias arbatas, megstam mes jas.
as perku didelius pakus, ta dezutes neaktualu, kai kurios gaila, kad tik dezutese yra

is iherb maciau, kad buna mazu dezuciu, tai taip galima tiesiogiai pirktis - butu pigiau, jei nepriskaicuotu mokesciu.
kiekvienam savo